Регистрация
Публикувано на 14.05.2019 / 7:50

НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ МЪРДИ ОТ ВЪНШНО ДА СИ ПРИПИСВАТ ЗАСЛУГИ! КАТО ТАФРОВЦИ И НАДКИ С БЯЛА РИЗА, КАТО ШИБИЛ ПРЕД РАЗСТРЕЛ

тафров и надежда михайловаПрез 1997 г. имаше обществена енергия и обществен кредит за операция ЧИСТИ РЪЦЕ.

Опитах, направих всичко възможно.

Главният прокурор беше адвокат на мафията,

На софра решаваше кой да бъде окръжен прокурор.

В Кърджали, примерно. Заедно с Роко.

Бандитите кадруваха. Като сега.

СДС правеше избори, разчитайки на мафията.

Костов забрани със закон да наблюдаваме приватизацията.

Било полицейщина.

Съжалявам още веднъж! Не успях…

Направихме много неща за по-модерни технологии в криминалистиката. Като ДНК лаборатория и база данни, и Автоматизирана дактилоскопна система; Нулева толерантност към престъпността, махане на просяците и миячите на стъкла по кръстовищата, Стратегията за отворения прозорец…

Къде по-успешно, къде не толкова.

В последно време тези понятия се преоткриват от някои с къса памет и недостатъчно образование.

И за журналистите важи.

Спряхме рекета – този бич за дребния бизнес. И не само. Започнахме с най-простото:

Махнахме маркерите на рекетьорите по търговските обекти и им разрушихме картата на „бизнеса“. Всичко изброено е през яростната ирония и съпротива на медиите.

Медиите не ни помагаха срещу мутрите.

Същото правят и сега. Помагат на същите тези мутри, но те вече са на власт.

Но ние продължихме.

Първа стъпка: Кой знае защо наречена „Комар“.

Свалихме мутрите от крадените скъпи коли.

И им завряхме носа в прахта, защото се бяха взели за държава. Прокуратурата им върна колите, които бяха крадени, защото не сме ги съхранявали добре. За удоволствие на журналистките, любовници на мутрите. Които сега по Нова и БТВ се правят на разследващи.

Но никой вече не смееше да се появи с кортеж от скъпи коли и да наглее на улицата.

Все пак в нещо успяхме.

Успяхме да махнем визите. И това беше работа на МВР.

Решението беше взето от вътрешните министри в ЕС.

Благодарение на конкретни резултати.

Сега виждам, че гласовити търтеи от външно министерство, които тогава даже не знаеха какво се прави за визите, си приписват заслуги.

Като Тафров, например.

Надка го направи преди това, написвайки в книга, че била с бяла риза. Като Шибил преди разстрел. Така ги склонила.

Такава обида за стотиците служители на МВР, които свършиха работа…!

Българските „дипломати“ в Брюксел пращаха бус за кремвирши до Люксембург всяка седмица. И после се редяха на опашка.

За по-евтино. Нещастници!

Това беше участието им в преговорите за визите.

Омерзен съм от гласовитите „дипломати“, но призовавам десномислещи, които участваха активно тогава, да се включат.

Владо Шопов от „Редута“, няма да те тагвам, но е обидно да си мълчиш заради Тафров.

Взех те от висшето училище в Лондон и те направих представител на МВР в Брюксел.

Надя Димитрова – съпруга на Константин Димитров, доскорошен посланик в Лондон, която беше шеф на международния отдел на МВР – тя има огромен принос.

Просто трябваше да я слушам, защото съветите ѝ бяха безценни.

Това са ценните хора за визите, а не Тафрофци, Надки и пр.

И, разбира се, всички останали, които изпълниха онези 56 критерия по Будапещенския процес, благодарение на които паднаха визите.

Няма да позволя мърди от външно да си приписват заслуги!

Нямат никакви. Напротив!

Богомил Бонев

бивш министър на МВР

П.П. Владимир Манолов, бивш шеф на НСС, по това време: Така беше… Имаше и списък със 730 ръководители на ОПГ, които бяха спукани от проверки, наложени им бяха забрани да напускат страната… Кой ли не беше в този списък…

Коментари 17 за
“НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ МЪРДИ ОТ ВЪНШНО ДА СИ ПРИПИСВАТ ЗАСЛУГИ! КАТО ТАФРОВЦИ И НАДКИ С БЯЛА РИЗА, КАТО ШИБИЛ ПРЕД РАЗСТРЕЛ”

 1. Ах, колко мъка по тоя свят има, капитане. Прав е изказалият се по-горе, че полицейската работа е задължение на истинските полицаи, а не на шивачките в Петричко, а за изпълнение на служебните задължения днес не би трябвало да правим никого „Герой на социалистическия труд“. За мутрите, пардон! Май един-единствен министър може да си припише заслугата, че покани босовете на мутрите в кабинета си в МВР, в който не знам колко редови полицаи със заслуги и проблеми са били допускани. Може би Вие знаете. А подобна покана прилича повече на договорки, отколокото на сплашване, не ли? Та след като мутрите известно време трудно се сместваха в трабанти и москвичи и олекнаха лекинко от свалените временно килограмови златни ланци, после всичко си тръгна постарому. И понеже те нямаха по един автомобил, временно иззетите при великата полицейска акция дълго задръстваха паркинга на елитна полицейска част. После разрешиха на дебеловратте да си вземат обратно возилата, но някои се заинатиха и един нашарен джип май надживя стопанина си, без той да пожелае са си го върне. Абе то че на идиоти ни направихте за последните десетилетия – вярно е, ама все някаква памет у нас е останала. У вас защо я няма?!

 2. Бонев, пак се изхвърляш! Чия работа е да се борят бандитите? На външно ли? Чия работа е да се организира паспортната служба и дейност? На външно ли? Чия работа е да се организира реадмисията? На „полицаите“ от външно ли? По това време дамата, която цитираш не знаеше какво представлява международен договор! С времето се научи разбира се! А ти беше нещо като госпожа „йес“ по отношение на изискванията на шенген. Не забравяй, че все още има хора, които са свидетели на резилите ти!

  1. Надя Димитрова беше като шефката си, която по късно стана служебен МВР министър, а наскоро съвсем се оака като началник на Агенцията за бежанците.
   А истината беше съвсем друга:западняците не вярваха на МВР, защото беше пълна с бандити, и се хванаха, като за сламка за. Външно министерство, за да раздвижи то визовата политика.В резултат на това се появи това чудо с сетове мащаб: национален визов център във МВнР.

 3. Гнилите ябълки изместиха здравите ( от 2007 г. насам) и развалиха кацата с гнилостта си. Здравите ябълки дадоха сироп, но ги удариха иманно за това. Демокрацията бе похабена от агресивни и развратни келепиржии, крадци и продажници. ( Езиковата интелигентност на Тафров не променя ‘соросоидната’ му номенклатурност, която по правило е анти-българска. Да, Тафров има ум, но е соросидно полиран, т.е. негоден за работа. Нейнска няма дори ум, но пък соросоидната полировка за това е по-агресивна над моралните й и национални падения).

  ГЕРБ вместо да скъса с покварените издънки на СДС, направи приемственост с тях и със стила им. За това кадрите на Борисов са ‘соросоидно’ ‘квалифицирани, комплект с номенклатурното им или друго посредствено образование. Т.е. ГЕРБ кадрите по правило са без квалификация или с негативна такава, защото това е знакът на ‘соросоидно’ и фондационно квалифицирани карди ( а малки изключения). С Надка Нейнска и Екатерина Захариева Външно Министрество е в анти-българска политика и за това са виновни Правителствата на България, които са с тях-никой друг. Иван Костов и Бойко Борисов назначиха Нейнска и Захариева за Външни Министри и оставиха неграмотната и манекенска сервилност да погубва България. Причините за назначенията им са различни, но и в двата случая водещи са лични зависимости, а не чужди посолства. Чуждите посолства са за оправдания на своите сметки и зависимости. Същите грозни неморални причини осигуриха на Надка Нейнска посланическо място в Турция, след престъплението й с медицинските сестри в Либия, показател за негодната й служба на Външен Министър. Само това да беше, Борисов да я беше дал на Прокурор, вместо да я назначава за Посланик. Но именно това назначение препотрърждава пагубната кадрова еклектика на ГЕРБ и работи за срива на Борисов. Подобно е и назначението на Захариева.

  Генерал Бонев направи много като демократ, защото скъса с предишните си връзки с БКП, за разлика от Иван Костов и ГЕРБ – никой от ГЕРБ не скъса с комунистическите си връзки, само приказаки и лъжи. Скъсване значи признаване на връзките с БКП и после отказ от тях, а не фалш тип Цецка Цачева.

  Здравите ябълки или не бяхме свързани с БКП, или признаха връзки и се отказаха от тях. Но гнилите обраха файдите и проядоха демокрацията.

 4. Очудващо е как тези нечистоплътни твари са перманентно отглеждани и обгрижвани с поредица от апетитни служби и постове, иначе недостъпни за обикновен човек. На какъв отчет и при кого се водят за да присъстват винаги в най-сладката ведомост? Какви качества притежават извън доказаната си нечистоплътност и родоотстъпничество, за да бъдат пазени и съхранявани, въпреки очевидната им вредност? Отговорът е само един – добри са за Вашингтон и властта на ГЕРБ, не по-малко зависими от същия господар, няма нито сила нито воля да ги изхвърли както от хранилката, така и от възможностте да слугуват на чужди интереси.

 5. ВЯРНО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ТВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ, КОЙТО НЕ Е КРАЛ ОТ НАРОДА Е ЖАН ВИДЕНОВ. И ТАЗИ ИСТИНА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ. ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ПОСОЧЕНИЯТ ВЕРОЯТНО И В „ГИНЕС“ НАЙ-ГОЛЯМ КРАДЕЦ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА МАНГАСАРИНА ИВАН КОСТОВ И СЕМЕЙСТВОТО МУ МНОГО ГОРЧИЛКА ЩЕ ПРЕЖИВЕЯТ.

 6. Навлизаме в етап на поединично спасение на сегашната УПРАВЛЕНСКА политическа класа. Времето е напълно идентично с времето на краха на СДС. Къде са сега неговите активисти? Най-крадливите (Иван Костов, Христо Бисеров, Стефан Софиянски и други, както и техните тайни съдружници) направиха имения в България и се спотайват. Други заеха постове в международни организации и задгранични представителства (Стефан Тафров, Димитър Абаджиев, Надежда Михайлова-Нейнска, Едвин Сугарев и много други), скривайки политическия си позор в чужбина. Сега предстои БЯГСТВОТО на сегашните управници по същите тези пътища. Това е истината!

   1. Ма ти верно си много бос.
    Мангала Костов има Около 15 големи хотела пръснати м-у Златни Пясъци,Приморско,Несебър,Слънчака,Боровец които се водят на бушони,поставени лица приближени до ВИС-2

 7. Единственият резултат от операция „Комар“ беше ,че едни хора започнаха да носят едни куфарчета и всичко приключи. Преразпределиха се известно количество пари и пушилката приключи.

 8. човек със собствено мнение и позиция които отстоява твърдо във времето

 9. ГЕРБЕРАСТКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ Е ОКОЛО 400 000 ДУШИ, НА КОИТО СЕ ПЛАЩА ОТ БЮДЖЕТА И ОТ ЕВРОФОНДОВЕ. ТОВА Е ПЛАТЕНИЯТ ТВЪРД ЕЛЕКТОРАТ НА МАФИЯТА. ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ СЪЩО СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БОКО-ТИКВАТА И ЦЕЦО-ПЪПЕША. 1 200 000 РОДНИНСКИ ГЛАСА, 300 000 ПЛАТЕН ЦИГАНСКИ ВОТ И 100 000 ФАЛШИФИЦИРАНИ БЮЛЕТИНИ ОТНОВО ЩЕ ОСИГУРЯТ ПОБЕДАТА НА МАФИЯТА. И СЛЕД ТОВА ПАК МЪКА, МЪКА, МЪКА. МЪКА БЕЗ КРАЙ!

 10. Кажете им имената на тези продажни журналя! Бенатова на първо място, а даже преди нея – Стаева-Тадаръкова-Рудолф. Захласнати по мутрите, а днес първи морализаторки. За Тафровчето какво да кажем… Да не повдигаме темата за педерастията в политиката, че ще стане страшно.

  1. Що ве нека да е повдигнем
   ТАфРОВ и Константин Димитров посланик в Лондон са в крак с новата вълна в МВнР и между.политика на Държавата.Департамент и ДП на САЩ
   Политиката на SOFT POWER(МЕКАТА сила)
   Публична тайна е брака на ТАФРОВ с неговата МЪЖКА булка Колумбийски дипломат метис,
   (Полу индианец четвърт мавър,четвърт испанец)от мисията на ООН
   Ню Йорк
   ТАФРОВ и колумбиеца дипломат булка са сключили таен брак в меката на ГЕЙ браковете АМСТЕРДАМ,сватба издържана в контекста на ЕвроАтлантическите ценности
   Дипломата в Лондон Константин Димитров преди години е арестуван със СВАЛЕНИ ГАЩИ от патрулиращи бобита в тоалетните на Лондонското метро където е извършвал блудствени хомосексуални действия с невръстен мургав младеж от арабски северноафрикански произход ,при ареста Димитров е извадил и размахал ДИПЛОМАТИЧЕСКИ паспорт които му дава неограничени граждански права и го ОСВОБОЖДАВА от носени на наказателни отговорности но е прихванат с секс компромата от службите МИ като компромата е в архива на Ню Скотканд Ярдс
   Другия пък сдс-ГЕРБ дипломат и външен ГЕРБ министър Н.Младенов бил ГЕЙ-държанка на СОРОС докато учел без пари на издръжка в Кингс Колидж Лондон
   Ей тва дипломатите на ДС ,Бойко,ВКР и СДС

 11. …e ,,sega,,sashtite tezi,,ot OPG/tata,,stapili ,,i sponsorirashti,,politika,,si naznachiha ,,deca,,,,shofjori,,,,ljubovnici,,i,,nashi hora,,v razlichni ,,ministerstva,,..za,,KRAGBI,,i,,REKET,,na ,,srednijat biznes,,i EU/programite i ,,obsht.porachki,,,,po mesta,,..upravljavani ot GERB..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>