Регистрация
Публикувано на 23.03.2019 / 11:33

НЯМА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ В БЪЛГАРИЯ, ДОКАТО ТАЗИ ОТВРАТИТЕЛНА УТАЙКА НЕ БЪДЕ НАСТАНЕНА В ЗАТВОРА ЗА ДЪЛГО

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВХората, преразпределящи 40-45млрд. лева годишно, ги хванаха по бели гащи, как са ‘минали’ сделките за покупки на имоти по ‘данъчна оценка’, поради липса на официални доходи, да го направят на реални цени и в поредния огромен конфликт на интереси с фирмата продавач, която е спестила и от данъци, освен ако не е платила с имотите за поправката в закона, облагодетелстваща я, за сметка на цялото общество.

Във всяка нормална европейска държава, тези хора щяха да са си подали оставките и да са обект на наказателно преследване, а не в очакване на индулгенция от правоохранителните институции.

Няма да има справедливост в България, докато тази отвратителна утайка не бъде настанена в затвора за дълго, а средствата, които са присвоили, намерени и конфискувани, а всички техни приближени фирми, разкостени.

Георги Дренчев

Колаж: Анатоли Станкулов

Коментари 14 за
“НЯМА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ В БЪЛГАРИЯ, ДОКАТО ТАЗИ ОТВРАТИТЕЛНА УТАЙКА НЕ БЪДЕ НАСТАНЕНА В ЗАТВОРА ЗА ДЪЛГО”

 1. Цветан Цветанов става постоянен представител в УС на Европол
  Кандидатурата на Цветанов бе подкрепена и от Австрийското председателство – председателя на ЛИБЕ Клод Мораеш и докладчика по регламента за Европол в ЛИБЕ Августин Диаз де Мера, Ангела Люегер, председател на Комисията по вътрешни работи в австрийския Национален съвет и Кристиян Бухман, председател на Комисията по европейски въпроси в австрийския парламент.Да ви е честит !!!!Ако имате нещо еффтинджос продайте му го господа офицери.

 2. Грешка. Затворът е наказание с презумпция за превъзпитание. Тези са доказани рецидивисти, които вече открито наглеят в особено големи размери. При тях, за последните десет години, е доказано, че не подлежат на превъзпитание дори и в затвор. За тях или доживотна каторга или до стената.

 3. „Свободна Европа“ и господарите им, натискат бутонът, ГЕРБ германия за българия, да направят седесар кмет на софиаа, и няколко евродепутати сини. Но най вече удар поо кокалчетата заради медведев и искана помощ от Русия за газовият хъб. И защото още не сме обявили война на Русия, и да не забавяме покупката на американско оръжие от всякакъв калибър. Такъв бутон беше нашумялата паспорт афера, който включи Каракачанов да подкрепи Ф-16.

 4. Само тази хайка ли? А къде забравихте и предходните? каза:

  Всички, които управляваха през последните 30 години трябва да са в затвора, а не само сегашните крадци!

 5. Аз пък най-обичам когато цецо тъпоъгълника ме убеждава, че е момина сълза. Още по-готин ми става когато започне да иска извинения. Първо макя му и баща му трябва да се извинят, че го заченали от нестандартен секс, ама това е друга тема.

 6. ЗАМЕНЯМ МОЯТА КИЛИЯ ЗА ЛУКСОЗНИЯ АПАРТАМЕНТ НА ЦЕЦО-ПЪПЕША.

 7. КВО НИ ДРЪНКАТ ПО ЦЯЛ ДЕН ЗА БАНЕВЦИ СТАЙКОВЦИ ЧЕ ТЕ ПРЕД КАУНА СА КАТО ПЪРВОКЛАСНИЦИ

 8. Тоя не е платил и една стотинка за апартамента.Академик-професор-мултак -калтак също!!! Калтака тегли и ДДС защото е търговска сделка между две търговски дружества.цАЦАРОВ КАДЯ СИ БРЕ? гОРАНОВ КАДЯ СИ БРЕ?цЕЦИТО ТОЛКОВА НЕ ЧУВА ПЕТЛИТЕ, ЧЕ ДОРИ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ.

 9. Даа не излезе само, че кака Цецка е бушонът, който ще гръмне, а после тихомълком ще бъде настанен на друго топло местенце. Докато останалите хитреци си запазят постовете. Нищо чудно, нали Цецо затова се зъби и репчи, че бил чист като сълза. Не знам какво още трябва да се случи, за да се отворят очите на Боко и да размаха здраво тоягата. Или ще чака те да му духнат под опашката. Зер тези молитвени закуски и иди ми-доди ми до Щатите не са случайни. Нещо се гласи.

  1. …INTERESNO NA ,,BAY CARVUL,,SEGA KATO DOYDE,,IMENIJAT MU DEN/,,TZVETNICA,,I TOY SEDNE ,,NA CENTARA,,NA GR.SANDANSKI S OHRANI OT NSO,G/N,,POTTTA,, ILI DRUGARCHETO SI PO MARSOTII,,FLORRY,,/KOY OT,,MESTNITE/PROVANS/STRUKTURI,,SHTE DOYDE,,DA MU CELUVA…RAKA,,SHTESE,,OTREKA ,,TOGAVA OT SEBE SI,KATO CHAST OT TOZI NAROD!..NARODE…EY!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>