Регистрация
Публикувано на 22.09.2017 / 8:41

НЯМА БЪЛГАРИЯ, НЯМА ПРЕМИЕР, НЯМА ПРЕЗИДЕНТ, НАШИЯТ НАЧАЛНИК Е ЕДИН – АНТИХРИСТА В ЛИЦЕТО НА ЕВРОПА!


Александър Иванов

Фейсбук

АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ

Коментари 7 за
“НЯМА БЪЛГАРИЯ, НЯМА ПРЕМИЕР, НЯМА ПРЕЗИДЕНТ, НАШИЯТ НАЧАЛНИК Е ЕДИН – АНТИХРИСТА В ЛИЦЕТО НА ЕВРОПА!”

 1. „Изключително съм разтревожен и всяка сутрин първо пускам Си Ен Ен, за да видя дали не върви някакъв извънреден надпис”. Това заявил българският премиер Бойко Борисов в Пловдив, където се появил за откриването на Есенния Пловдивски панаир. Бах мааму, положението наистина е сериозно, – ще си помисли всеки чистокръвен гербаджия. Какво чака като не знае една дума на английски, – ще си помисли всеки нормален човек.
  Борисов обаче не спира – на гърба му лежи отговорността за планетата: „Ние само може да настояваме за бързо и дипломатическо решение на конфликта между САЩ и Северна Корея, защото военният конфликт, според мен не е решим. Когато от едната страна има учения на Русия и Китай, а от другата летят американски изтребители с техните самолетоносачи (и самолетоносачите ли летят?…), заедно с Япония, от такъв конфликт победител няма да има.

  Ама наистина, може ли Тръмп, Путин, Шиндзо Абе и Ли Къцян да се отнасят така безотговорно! Ами ако го нямаше Бойко?! На кого щеше да разчита човечеството?! А? Бива ли големи мъже, а се репчат с разни ракети-мракети, самолети-мамолети и самолетоносачи.

  И тия в Си Ен Ен – какво се бавят та не пускат българска версия? Да отидат в дома на премиера, да видят какъв щаб е създал по „корейската криза”, та да им уврат главите и да проумеят сериозността на положението.

  Борисов е прав: Си Ен Ен първи ще разберат, ако някъде нещо лошо се случи. Откакто е премиер агенцията следи управлението му е пускала специални репортажи за живота у нас. Най-известните са: „Улични кучета разкъсаха учен в столицата на България”, „България е най-корумпираната страна-член на ЕС”, „Цистерни избухнаха в българското село Хитрино, има жертви и ранени”… Това обаче не притеснява Борисов, защото са дребни проблеми, а той е по глобалните неща. Дай му обществени поръчки да организира, военни заводи да превземе, банка да удари – ей такива неща. Като голям политик и приятел на народите е съвсем естествена загрижеността му за САЩ, Северна Корея, Русия, Япония и Китай. Докато Си Ен Ен си бъркат в носа и се бавят с надписите на български, светът рискува Борисов да не разбере някой надпис и да изпрати българската армия, начело с неотразимия министър-шестак Каракачанов, да поеме контрола над ситуацията. Разбира се, че ще заминат с ремонтираните в „Авионамс” самолети и вертолети, че с какво друго… Пък е и патриотично. Всичките ни командири ще са в народни носии – потури, калпаци и затъкнати в поасите ками и пищови. Да види светът, че не си поплюваме. Както обича да казва самият Борисов: Никой не е гасил повече пожари от мен! Това световните лидери да го имат предвид, за да не се чудят, ако на следващата среща на върха, Бойко се появи с шланг в ръцете. Да ни е жив и здрав! Историята ще оцени огромните му заслуги по спасяване на човечеството. А докато чакаме, не е лошо Веждито да му издигне паметник нерукотворен…

 2. Дай Бог такива млади и умни да поемат управлението на България а не като сегашните предатели управляващи

 3. Госпожо Томова,простете моите емоции!
  Но вие сте ВЕЛИКА!
  Слава на Бога,че ви има в България!
  Благодарение на вас се срещаме с такива справедливи същества,като това момче Александър Иванов!
  Браво на вас,Браво на Александър!

 4. Браво дете, браво и на майка ти и на баща ти :) Зрънцето е паднало на добра почва:)

 5. С изказването си този млад човек ми върна надеждта че не всичко е загубено.Браво! Във вас е надеждата за да я има БЪЛГАРИЯ!

 6. „евро-атлантикът“ Samuel Huntington : „Европа свършва там, където започват ислямът и православието…”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>