Публикувано на 14.01.2020 / 16:45

НЯМАМЕ ТОВА, КОЕТО ИМАМЕ В ИТАЛИЯ, ЗАЩОТО МАФИЯТА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С КАПО ДИ ТУТИ КАПИ. КАПИШ, ГЕШЕВ!

ГЕШЕВ, НЯМАМЕ ТОВА, КОЕТО ИМАМЕ В ИТАЛИЯ, ЗАЩОТО МАФИЯТА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С КАПО ДИ ТУТИ КАПИ. КАПИШ, ГЕШЕВ!Главният прокурор Иван Гешев се вихри в поредната ЖЪЛТА медия, защото жълтакаво кафевите медии са любими на прокуратурата, както при Цацаров, така и при Гешев.

Та, от нещото, като нищо, наречено „интервю“, със слугински удобни въпросчета, Гешев казва и това:

„...Ние нямаме проблеми с това, което в Италия наричат мафия. Както каза един от представителите на Европол пред Европейския парламент – нямаме проблеми с множество престрелки както в една скандинавска държава. Ние нямаме съперничещи си наркобанди. Представете си какво ще се случи при една престрелка на наркобанди в София и как ще го понесе обществото. Ние този проблем го нямаме. В същото време подобни престъпления се случват множество пъти в други държави.

Верно е, Гешев, ние нямаме това, което в Италия наричаме мафия.

Защото в България мафията управлява държавата, начело с Капо ди тути капи. Нямаме и нарко-банди, които да се стрелят, защото и НАРКО БИЗНЕСА се ръководи СВИШЕ ОТ ПЪРВИЯ.

Капиш, Гешев!

Afera.bg

ГЕШЕВ, НЯМАМЕ ТОВА, КОЕТО ИМАМЕ В ИТАЛИЯ, ЗАЩОТО МАФИЯТА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С КАПО ДИ ТУТИ КАПИ. КАПИШ, ГЕШЕВ!

Коментари 25 за
“НЯМАМЕ ТОВА, КОЕТО ИМАМЕ В ИТАЛИЯ, ЗАЩОТО МАФИЯТА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С КАПО ДИ ТУТИ КАПИ. КАПИШ, ГЕШЕВ!”

 1. Зад боклука от Италия стои Ахмед Доган . Хайде Гешев да те видим!!!

 2. Белег на мафиотизиране на държавата е арестът на Нено Димов, без да се арестуват Емил Караниколов и Петя Аврамова. ВиК -тата като основен виновник за кризата с водата в Перник не са в ресора на Нено Димов, а в този на Емил Караниколов. Ремонтите на язовир „Студена“, които не са се случили, а са усвоени парите за тях, са в ресора на Петя Аврамова и преди нея – на Лиляна Павлова. Затова арестът на Нено Димов не е достатъчен, още повече той е заради боклука. Заради кризата с водата няма арестувани и обвинени министри ( Караниколов, Аврамова, Павлова) и тази липса е заради легалната мафия. Виновните не са докоснати.

 3. Към „Мафията си има държава“ – още факти за Г-н Гешев:

  Два завода – Стомана Перник и Машиностроене Радомир – точат незаконно вода от яз.“ Студена“ – язовир със ПИТЕЙНА вод. Специално за тях има играден завод за ПРОМИШЛЕНИ цели – „Пчелина“, който е ПРЕПЪЛНЕН, но те не искат да го ползват, защото трябва да плащат. Отделно в „Пчелина“ има водомери, а в „Студена“ – не. „Стомана“ и завода за машиностроене печелят ВТОРИ път на наш гръб – освен вода за ползване, те отклоняват вода за собствени ВЕЦ-ове и продават 6-7 пъти по скъп ток, който държавата купува.

  През 2012 Лиляна Павлова с правителствено решение нарежда да се направи ремонт на язовир „Студена.“ Когато се случва с няколко години закъснение, викат водолази, само че…изпускат язовир „студена“ и водолазите действат „на сухо“, което не им пречи да взимат 106 хиляди за „операцията“. Отделно се оказа че ВиК – право под контрола на Петя Аврамова препродава вода, която е 80 процента НЕФАКТУРИРАНА. За един хляб ви дават фактура, а тук говорим за МИЛИОНИ КУБИЦИ. Нега Горанов каже как я облагат с данъци?

  С цел подобряване на водоснабдителните и канализационни услуги на 28
  август 2019 г. „Водоснабдяване и канализация“ – Перник подписа договор
  за изграждане на ВиК инфраструктура по Оперативна програма „Околна среда
  2014 – 2020“ на стойност 106 млн. лв. Близо 40 млн. лв. от тези
  средства са за обекти, с които ще се направи подмяна на водопроводи и
  като резултат ще се намалят и прекъсванията на водоподаването от
  зачестилите аварии. Нищо не е изпълнено. Парите ги няма.

  Синдикатите също за здраво в играта…. и двата синдиката натискат за „Стомана“ да точи вода от „Студена“, а не от „Пчелина“, както е по закона. Аврамова през ноември твърдеше че в „Студена“ има 10 милиона кубика, а те излязоха с една трета по-малко. Къде е нейната отговорност? Според нея няма проблем, кризата с водата е „само“ за сто и двадесет хиляди души. Отделно не я касаят жителите на Омуртаг, Ботевград, Ловеч и др., които са следващите „перничани“, сега са само частично. Колко ти е едно „само“ за Аврамова, щом Прокуратурата не я търси заедно с Павлова.

 4. Към „Мафията си има държава“ или факти за Г-н Гешев:

  Шефовете на ВиК правят милиони на наш гръб. Началникът на Монтанското ВиК , Валери Иванов е приближен на БСП, но запазва поста си, когато идва Герб. Той е началник във ВиК от 2006. През 2007 купува заедно с жена си имот за 102 кв м. за 37 хил. лева През 2008 се сдобива с жилище в София – 56 квадрата за 27 хиляди лева. През 2010 пък става собственик на имот 59 квадрата за 44 хиляди лва. През 2011 купува втора къща в Монтана за 19, хил.-, а след това – две трети вила с двор 420 квадрата за 1626лв. През 2012 Валери Иванов става съсобственик и на къща в село Сумер с над два декара придворно място, а тази година е купил гараж за 5500 лева в Монатана. Отделно е успял да спести….310 000 лева. Хубаво е да си шеф на ВиК.

  Шефът на ВиК във Видин – Георги Владов през 2006 и 2009 си купува два апартамента, за 71 и 91 квадрата. За първия плаща 46,6 хиляди лева, а за втория – 86,6 хиляди!!! През 2008 е купил и нова Тойота за 32 000. Въпреки всичко успява да спести над 100 000 лева. Може би причината е, че голяма част от парите за от пректанския договор за 80 000 лева, който Владов взима от частната фирма „Водоканалпроект“ -София.

  Няма прокурорски проверки и обвинения. Факт е, че Петя Аврамова не е обвинена. Министър на мафията.

 5. Някой знае ли, къде е Баце? Няколко дни отсъства от телевизора; са не е отскочил до Барцелона да си види къщата и домочадието.

  1. Банкянският комунист, мачкал ушаците на Тодор, е в кадрова пауза. Попълва с нови некадърни, но верни. Може и от Барселона да бачка със смс-чета, но е изтръпнал от нанадолнището.

   1. Бойко Борисов е в Египет, взел е и Каракачанов. Държавата се тресе от скандали и престъпления, те бягат ли, бягат.

  2. БОЙКО е в ЕГИПЕТ под предлог откриване на вмс база “Бернис“ ,щял да разговаря с президента ал Сиси
   Причинате обаче може да са само 2
   1-та БОЙКО да се подготвя да напуска БГто и да е напълнил трюма на самолета с НЕдекларирани ЕВРА и $$$ коит да ВНАСЯ в братските му арабско-ливански БАНКИ
   2-та е да ДОГОВАРЯ допълнителен ЕГИПЕТСКИ БОКЛУК внос за България понеже ИТАЛИАНСКИЯ БОЛКУЦИ му са виждат малко а в боклуците се крият БЕЛИ прахове с висока добавена стойност от трети страни

  1. Васил Василев:
   „Кризата с водата е чудовищна, но тя е цвете пред кризата с боклука. Нено Димов бе арестуван с обвинения за язовир „Студена“, само да не се говори за вноса на отпадъци. Там ги стяга чепикът, там ще ги заболи най-много, ако схемата се разкрие. А Димов е просто бушон, изгорял, за да не гръмне мафиотската инсталация.
   Кризите с водата и боклука бяха сред основните теми в предаването „Не се страхувай“ с водещ Васил Василев, излъчено на 13 януари по БСТВ.

   1. Колко ли от този боклук е „зазидан“ в строящите се магистрали за да няма следи? Затова не се дава много гласност по темата; затова не искат да вземат проби от магистралите ….

 6. У нас най-много да се сбият и пострелят за паркоместа, но за сметка на това почти всяка седмица. Бреййй малко места, много коли и слаба организация.

 7. Към ревизоро .
  Знае какво да направи със разводи,сметки и пр.-негово изказване днес за Н.Димов.
  Само че не знае за какво ще е в екологията,както не знаеше за какво бе в митниците.
  Правеше се на бързи и яростни- и накрая нищо..БЪРЗИ НО НЕКАДЪРНИ.. .Това ще е можеби и тук новата му длъжност.

 8. Афера, кабинетът от снимката – на крачунов или на гешев е? Приликата с кабинета на б.б. в Министерски съвет е поразителна. Нали си спомняте, че и библиотеката на еднокнижния бе изпълнена САМО със снимки. БЕЗ НИТО ЕДНА КНИГА!
  А, бе, тия хора, книги не четат ли?
  Да бяхте поставили на видно място поне Библията. От кумова срама, както казва народът.

 9. ДЕЖУРНИЯТ ВИНОВНИК

  Напразно с герберите се захващате,
  че все го е закъсала страната.
  Та то, дори да се изпуснат в гащите,
  на Пламен Орешарски е вината.

   1. Светлочервените от БКП дадоха властта на тъмночервените от БКП . А това „ИЗБОРИ“ и кой бил гласувал е като декорацията по Коледа…

 10. Крачунов години наред лиза м*дете на Боко и на Цветанов при курволяка Нидялко, сега се надена при Дебелян… Но продължава да лиже!

 11. НИЕ нямаме държава и затова вие нямаТЕ никакви проблеми с някакви си закони,присъщи само за правовата държава!

  1. Понеже няма държава, избиха здрави свине, не могат да овладеят зараза, ликвидираха и животновъдството, за да освободят пазар за вносно месо, цените на свинското скачат и ще скачат: стабилност!
   https://www.dnes.bg/index/2020/01/14/nov-udar-po-djoba-do-kraia-na-godinata-svinskoto-shte-poskypne-s-60.435908

   1. КАЗАХ ВИ бе момчета тия БКП с кръв я взеха тая власт а ние с кръв трябва да им я отнемем иначе само си чешиме езиците …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *