Публикувано на 14.03.2019 / 8:57

НОУ ХАУ-ТО НИ: ПРИЕМАШ ИЗМЕНЕНИЕ НА ИЗМЕНЕНИЕ НА ИЗМЕНЕНИЕТО

БОЙКО БОРИСОВВ Лагос, Нигерия… „Са се срутили няколко сгради, заради недостатъчно строителни матряли…“ Съобщи битивито. Те нигерийците са хитри – през тухла слагат, тухла – дупка, тухла-дупка…, само с пясък ги лепят…, водопроводът е през 20 см, знам ги аз. Те съвсем отскоро строят, не са като нас цивилизовани. Не са в есъто. В битивито мислят, че в Нигерия не са още изобретили топлата вода и даже доматите не ядат с колците, щото не са виждали домати.

За сметка на нигерийците, ние сме много цивилизовани и модерни. Въвеждаме разни иновативни нови ноухаута в законотворчеството. Даже чух, че в Нигерия специално го изучават това ноу хау. Малко е трудно, затова внимавайте! Начи:

1. Предлагаш опрощаване на дължими суми в милиони, на едни хора.

2. Защитаваш го опрощаването като лъв, като баща на 3-те си децата го защитаваш, като тигър тигретата… късаш ризи от отчаяние, че не те разбират.

3. Не те разбират колко си благороден. Тъжен си една нощ.

4. Отхвърляш опрощаването.

5. Защитаваш отхвърлянето на опрощаването като лъв, като баща на 3 деца си го защитаваш, като тигър тигретата…

6. Не те разбират колко си благороден, че отхвърляш опрощаването….

7. Тъжен си….

или

1. Предлагаш изменение на един закон.

2. Защитаваш изменението като тигър, като баща…., бе въобще – защитаваш с нокти и зъби изменението.

3. Главният Шеф ти набива канчето, защото всички са недоволни от изменението.

4. Отказваш се от изменението и предлагаш изменение на изменението.

5. Президентът налага вето на първото изменение.

6. Ти отхвърляш ветото на изменението на изменението.

7. После гласуваш изменение на изменението.

8. Защитаваш изменението като лъв.

9. Минава време и приемаш изменение на изменение на изменението.

Това се нарича цветология, дял от антропологията на неделимите частици и трибологията* и триботехниката..

––––––-

Трибология (гръцки: наука за триенето) е науката за контакта и триенето между тела, които се движат едно спрямо друго.

Виктория Тинтерова

Коментари 12 за
“НОУ ХАУ-ТО НИ: ПРИЕМАШ ИЗМЕНЕНИЕ НА ИЗМЕНЕНИЕ НА ИЗМЕНЕНИЕТО”

 1. Вики, това се нарича: Управление на неграмотни и прости, но изключително нагли идиоти!

 2. Управляващите живеят в свой измислен свят и не смятат за нужно да се съобразяват с мнението на мнозинството от хората. А когато все пак дадат леко заден ход, обясненията им са толкова тъпи, че чак срам да те хване от ниското им интелектуално ниво.

 3. Как няма да си върви керванът?! Отхвърлянето на опрощаването предизвика хвалбите на Патреотарите, как се били поправили Герберите, как се вслушали в народа! Мазна сган с врътки на келепири. ББ е смазал келепирджилъка на измикярите и си кютат в едно Патреотари, Депесари, Гербери и други кранти пред кервана на падението.

 4. Дошло е време в Политологията да се въведе като форма на държавно управление понятието „Тикватура на мутрориата“.

 5. Постоянен рекордьор в усвояването за ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ е Фандъкова, Цецова нагласена с изборни манипулации Кметица. Сумата за ремонт на Графа и градинката пред Кристал е 46 млн, 41 млн. от евро-фондове и 5 от съфинансиране. Първите се бавят, отпуснати са 14 млн. Защо? Защото наш’те крадливи тъпанари направиха пародия и тя не струва и 10 млн. Къде е прокуратурата? Това е престъпление. А откъде ще вземат пари, за да платят за пропуснати ползи на десетките търговци, в чиито магазини никой не влизаше, защото бяха опасани с окопи и пълни с дизелов дим и прахоляк цяла година?А скъсаните нерви на живеещите по Графа и околните улици?А ужасното изпълнение на градинката около църквата с плаващите плочки? Перките требе да бъдат подменени с Тротоар. Което си е … жива Реконструкция, ма никой не смее да го каже. А в тия 46 млн. сигурно влиза и постоянното медийно шоу, с които ни информират колко алчнопрости са наш’те…Гербери, сър!

  1. За перките има едно просто решение, като в метрото – ЖЪЛТА ЛИНИЯ. А перките ще отидат на нечия вила, нали! Щото толкова скъп гранит не е за всеки, при това вече преправян. Какво правят обаче камарите павета в квартал Враждебна и кой има задачата да ги опазва, сигурно са няколко милиона? Там са закопани и жълтите павета от центъра на София, който не вярва да се поразходи.

  2. Продължава поставянето на перките. След като ги сложат ще започнат процедури за премахването им, защото инвеститорът е инвестирал в тези камъни и лепенето им с цимент и ще си иска парите, вложени в тях. Общината ще протака, докато накрая реконструкцията на перките ще излезе пак за сметка на данъкоплатците, вместо некадърникът/ите, одобрил/и проекта да си плати/ят както подобава. Така всеки ще каже, че носи политическа отговорност, която всъщност е едно голямо НИЩО, за сметка на народа…

 6. Водача на кервана Асвалт паша ефенди се СКРИ в братски АЗЕРБАИДЖАН
  щял да ги моли за пореден пьт за малко ГАЗ да си напьлни хьбчето
  Хьбчето обаче е “удобна дьвка“ оправдание за нещо много по ГОЛЯМО ,а за тва голямо пишат само Биволь а това е АЗЕРБАИДЖАИНСКАТА ПЕРАЧНИЦА
  мощна за схема ПРАНЕ на ПАРИ в които са замесени ХЬБ паша и неговия авер ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ -АЛТЬНБЕИ, няколко мошета от ЕБВР лондони разбира се големите батки беирели беиове от МОСКВА
  представител на ЕБВР Лондон за Бьлгария е мьжа на ООНерката -Ирина Бокова Калин Митрев

 7. По делата им ще ги познаеш……завършени идиоти! Но….с ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ – От 156 страни от целия свят, например, през 2015 г., след 6-годишно управление на Баце от с. Банкя и ГЕРБ, България се е сринала чак на зловещото 144-то място, най-последна, след Афганистан, до Ботсвана, Сенегал, Сирия, Танзания, Гвинея, Руанда, Бурунди и Того. Българите, сме световен шампион по смъртност (16,5 промила), шампион по емиграция, по болести, по самоубийства, по самозапалвания, защо сме с най-ниската раждаемост в света, защо намаляваме с 15 души всеки час и просто изчезваме като нация.
  Ние сме най-бедната и най-бързо намаляващата и изчезваща нация в света и че живеем в най-дивата, най-абсурдната корумпирана и престъпна държава, а ние по медиите на Шиши слушаме, гледаме и четем за Грандиозен Растеж, за Забогатяване, за Магистрали, Хъбове, Мюфтии, Атомни Централи, за Всенародно щастие!

  Е, наистина, без никакво съмнение, българите сме си грандиозни глупаци!

  1. От МладежиГЕРБ, покрай ЖенуряГЕРБ та до ИдиотиГЕРБ – Еволюция, сър!

 8. Икономиката на България се разпредели през 90 години между ченгета, мутри, сервитьори, охранители и т.н. на принципа „Аз давам – ти се отчиташ“В последните 10 години този принцип навлезе във върхова фаза.Лесното печелене на пари в сивата икономика, подкупните политици, чиновници, ченгета, държавни служители, магистрати, липсата на контрол възпроизведе в пъти морала на хората с куфарчетата, рекетьорите,дебелоглавите охранители с анцуг и една мозъчна гънка……в долната част на гърба…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *