Публикувано на 09.03.2017 / 15:35

НОВ УБИЙСТВЕН ДОКЛАД „ТОП СЕКРЕТ“ ЗА КТБ ОТ ЦРУ!: ИМА ПРЯКА ВРЪЗКА НА ПОЛИТ.ЕЛИТ, ПРАВИТЕЛСТВО И ТАЙНИ СЛУЖБИ С ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ! ОДИТЪТ НА „ALIX PARTNERS“ – МЕНТЕ! НЕ Е ИЗВЪРШВАН ОТ ТЯХ, ПОЛУЧЕН Е ОТ БЪЛГАРСКА ИНСТИТУЦИЯ!

В редакцията на АФЕРА се получи нов документ с гриф „Топ Секрет“ с източник ЦРУ, който е „доклад“, информация относно Цветан Василев.

В изтеклия доклад, с дата 9 юни 2016 година, е записано, че „по случая в доклада се съдържат обобщение на интервюта, както и доклади от частни институции за одит, информация от спецслужби и оперативни служители, които са споменати като източници на информация“.

Въз основа на анализа, се дава оценка, че “очевидно има пряка връзка между представители на политическия елит, правителството и тайните служби с терористичните организации – Хизбула, ПКК, Идил.

Събраната информация от ЦРУ сочи и че са налични и “престъпни дейности и прикрити финансови сделки на български политици и държавни служители, участващи в атаката срещу Корпоративна търговска банка“.

В доклада пише още, че:

„Първоначалната информация относно разследването на този случай е отнесена до Службата от един специалист AT от България.

Оперативното асоциираното лице редовно е с нас във връзка във връзка с анти операции по тероризъм.

Служителят имаше няколко срещи в Белград със собственика на Корпоративна търговска банка и получава допълнителна информация от него.

Потвърден данни

■ Длъжностни лица от офиса в Лондон, получиха информация чрез интервю с Mr.Aversa, Stefano / Global Vise Chairman- London West End / от „Alix Partners“.

■ г-н Aversa заяви, че одитът /б.р. на КТБ/ не е извършен от „Alix Partners“. Компанията e получила финансовия отчет от българска институция и просто го е легализирала.

Офиса в Лондон потвърди наличието на конспиративни дейности на високо равнище на български държавни служители в атаката срещу Корпоративна търговска банка.

■ Има съпътстваща документация, състояща се от списък на кредитополучатели на банката, бийто бизнес се финансира от сделки с ислямския тероризъм. Със събарянето на банката,  информацията за финансовите потоци на тези лица, свързани с ХИЗБУЛА, ПКК и Идил, могат да се укрият.

Препоръчителни операции

* Службата изиска законово за прилагане на сътрудничество, както на местно и международно ниво, за да се организира среща с г-н Цветан Василев в Белград.

■ Целта на срещата е да се интервюира г-н Цветан Василев и да се обсъди готовността да сътрудничи за разкриване на банкова тайна по отношение на откритите лица, свързани с терористични организации.

Антитерористични стратегия и тревожни въпроси

■ Дестабилизацията на българската финансова система се дължи на провалянето на Корпоративна търговска банка, като се увеличава риска за проникването на паричните потоци на ислямски терористични групи.

■ Това пречи на Службата стратегически и оперативни интереси в България.

■ офиса се нуждае централната подкрепа, за да се свържете с високо равнище на държавните органи и длъжностни лица в България.

Afera.bg

КТБ

КТБ

КТБ

Коментари 5 за
“НОВ УБИЙСТВЕН ДОКЛАД „ТОП СЕКРЕТ“ ЗА КТБ ОТ ЦРУ!: ИМА ПРЯКА ВРЪЗКА НА ПОЛИТ.ЕЛИТ, ПРАВИТЕЛСТВО И ТАЙНИ СЛУЖБИ С ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ! ОДИТЪТ НА „ALIX PARTNERS“ – МЕНТЕ! НЕ Е ИЗВЪРШВАН ОТ ТЯХ, ПОЛУЧЕН Е ОТ БЪЛГАРСКА ИНСТИТУЦИЯ!”

  1. Има нещо гнило в тоз доклад, пак ни баламосват някак, от т.н. терористични организации, само една, Идил е дефакто терористична. Хизбула и ПКК се борят за освобожедние на народите си / териториите си завладени от други държави (не изказвам мнение, дали това е правилно или неправилно, и дали методите им са целесъобразни). Хизбула и ПКК освен това се бият срещу Идил в Сирия, просто да добавя.

    А КТБ си го направиха нашите бабаите и баш бабаитите си го развалиха да гепят още няколко милярда. Остатъците от държавата ни или ще бъдат ликвидирани или след световен катаклизъм ще има нов 9.IX. Шансовете за сега са 50/50, последната надежда е в Русия и Китай.

  2. И,какво от това,ще има ли последствия?Ще има ама друг път!Кучетата си лаят,кервана си върви,а Цацаратурата не ибава!Това са само подробности,народа знае,че го лъжат и крадат и спи ли си, спи!

  3. …и Така, Афера.бг/г-це Томова :
    – Се ли присъединихте И-вие/Вие ЗА Двустъпковата ?

  4. Това за Аликс Партнер се знаеше още тогава, когато бяха наети и най-вече се разбра когато излязоха данните от доклада, който бяха съчинили. Колко са успели да прикрият истината, това тепърва ще се разбере, ако екстрадират Цветан Василев, ама надали!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *