Публикувано на 18.09.2019 / 10:04

НОВ ТИРАЖ НА „ТОЗИ ЖИВОТ Е ЗА СМЕЛИТЕ“ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ЗАЛЯ КНИЖАРНИЦИТЕ

НОВ ТИРАЖ НА „ТОЗИ ЖИВОТ Е ЗА СМЕЛИТЕ“ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ЗАЛЯ КНИЖАРНИЦИТЕОт днес нов тираж на книгата „Този живот е за смелите“ на Веселина Томова заля книжарниците.

След изчерпването и, книгата вече е в книжарниците на Хеликон, Сиела, Хермес и книжната борса Болид.

Afera.bg

Коментари 5 за
“НОВ ТИРАЖ НА „ТОЗИ ЖИВОТ Е ЗА СМЕЛИТЕ“ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ЗАЛЯ КНИЖАРНИЦИТЕ”

  1. И от този тираж ще си купя 50 бр. Чакам с нетърпение и следващите.

  2. Хората се събудиха от летаргичен сън,разбраха,че ако не беше Веселина Томова,сега света нямаше да го има,всичко щеше да е прах и пепел,камък върху камък нямаше да остане. Докато едни хора висяха по фризьорските салони,други вдигаха наздравици,трети усилено строяха поредната си къща за гости,четвърти от стадионите се правиха на патриоти и крещяха БЪЛГАРИ ЮНАЦИ,пети ходиха в Израел да въртят обръчи,единствена ВЕСЕЛИНА ТОМОВА стоя денонощно на СТРАЖА да пази неприкосновеността не само на България,а и на целия свят. Тя е единствената причина ние сега да сме живи.Благодаря за което.

  3. Поздравления, Госпожо Томова. Успех! Той да Ви дава сила и устойчивост, вкл. срещу недопустими нападки във Вашия сайт. Каква жажда за удари върху жена, върху човек изобщо, няма значение за какво, важното е, че е на друга позиция от личната и че има повод за обругаване. Има ли истина, има ли части от истина, не е важно, важното е изливане на собствената нетърпимост в брутален изказ. Срещу гаврата на циничните хора Ви пожелавам устойчивост, те са опасно – отровни като клеветниците със 100%-те лъжи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *