Регистрация
Публикувано на 09.12.2016 / 17:21

НОВ СКАНДАЛ С НЕНЧЕВ! ДАЛАВЕРА С КОНКУРС НА МИНИСТЪР НЕНЧЕВ И АКТРИСАТА КАРДАШЕВСКА – ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА СЕ ЗАБРАНЯВА НА СЛУЖИТЕЛИ ДА КАНДИДАТСТВАТ В КОНКУРС!

НЕНЧЕВДо редакцията на сайта afera.bg,

 Уважаеми редакция,

Пише Ви една обикновена служителка от Българската армия. Аз съм психоложка, а мъжът ми е държавен служител в МО. Поводът, по който Ви пиша са продължаващите престъпни далавери в МО. Изпращам Ви един материал, който може да редактирате както искате, защото вероятно ще го направите по-добър. В основата на материала стои обявата за конкурс,за началник на отдел „Социални дейности в МО”, в Информационния портал за мобилност в държавната администрация. Конкурсът е толкова скрит, че дори не е обявен в сайта на МО, където досега са публикувани всички конкурси. Това е първият случай на непубликуван конкурс от времето на демокрацията. Конкурсът не е публикуван в сайта на МО, защото за пръв път в историята на МО на служителите на МО се забранява да кандидатстват в конкурса. Материала съм озаглавила:

 ДАЛАВЕРИТЕ НА МИНИСТЪР НЕНЧЕВ И АКТРИСАТА КАРДАШЕВСКА ПРОДЪЛЖАВАТ И В МО

 След като приземи бойната ни авиация, далаверите на министър Ненчев продължават и в Министерството на отбраната. Последното престъпно деяние на Ненчев и актрисата му Кардашевска е насочено срещу администрацията на МО. Имам в предвид следното:

На 24.11.2016г. в Информационния портал за мобилност в държавната администрация е публикувана обява за обявяване на конкурс за началник на отдел „Социални дейности” в Министерството на отбраната, като специалното изискване към кандидата е той да е назначен по служебно правоотношение в администрация, различна от Министерството на отбраната. Това означава, че нито един служител на МО не може да се яви на конкурса. До такъв вариант се стига в два случая: или нямаш подготвени хора за съответната длъжност или просто назначаваш някой негодник, който не става за нищо. При положение, че в областта на социалните дейности в МО работят доказани професионалисти, то явно е, че Ненчев и Кардашевска искат да назначат или някоя от своите гнили земеделски ябълки, или някоя свободно проституираща жена, гравитираща около тях.

В случая бе нормално да се направи или вътрешен подбор за обявената длъжност, или да се обяви конкурс, в който да могат да участват както служителите на МО, така и лица от външни структури и администрации.

За съжаление за пръв път в историята на администрацията на МО се случва да бъдат пренебрегнати и дискриминирани всички държавни служители от цялата администрация на МО. Не само това, но с така подготвената провокация от Кардашевска не са запознати нито ресорния заместник-министър Запрянов, нито постоянния секретар Тотев.

След написаното по-горе възникват следните въпроси:

-Докога министър-председателят в оставка ще е сърдит на хората, а същевременно ще се прави, че не вижда престъпленията на Ненчев и Кардашевска, които дискредитират и неговото управление? Кога ще събере смелост да удари по масата, като министър-председател, за да бъде отменен тази позорящ администрацията на МО акт?

-Докога президентът Плевнелиев, като върховен главнокомандващ,  ще се прави, че не вижда далаверите и простотиите на дуото Ненчев – Кардашевска?

-Не е ли вече време и генерал Радев да се намеси, като истински мъж, и да постави тази самозвана двойка на местото и?

-Кога ще се потърси отговорност на лакеите и подмазвачите от дирекция „Управление на човешките ресурси”, които подготвят и съгласуват, такива заповеди, които дискриминират администрацията на МО?

-Къде са защитаващите интересите на хората синдикалисти или и те са най-обикновени дупедавци?

Вероятно в миналото е имало и други назначения в разрез със закона, но никога в историята на МО не е имало такова престъпно отношение към собствените служители.

Крайно наложително е дуото Ненчев – Кардашевска да отговарят за действията си унижаващи и дискриминиращи цялата администрация на МО.

С уважение:

Светла Георгиева

Коментари 13 за
“НОВ СКАНДАЛ С НЕНЧЕВ! ДАЛАВЕРА С КОНКУРС НА МИНИСТЪР НЕНЧЕВ И АКТРИСАТА КАРДАШЕВСКА – ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА СЕ ЗАБРАНЯВА НА СЛУЖИТЕЛИ ДА КАНДИДАТСТВАТ В КОНКУРС!”

 1. Само няколко въпроса към Министъра.
  Познава ли Дичо Хотелиера,Дичо ли е посредника при комисионните,Дичо ли е кадровикът в МО,Дичо ли договаря правилните обществени поръчки?

  1. Първо, Дичо не е хотелиер. Второ, Николай Ненчев е кум на Дичо.
   Трето, те двамата са селски от с. Кокорево, Ямболско. А колкото до комисионните е точно така, Дичо е ковчежник на Ненчев, за което трябва да се самосезира рибата цаца.

 2. Там,в София сте се събрали само печенези и се чудите ,какво става! Ами от печенези нищо не става!!!

  1. И един от Саудитска арабия ще свърши работа, само да му подшушнем, че тези бачкат за Иран и гледай кво става.))))))
   Това е шутка, та нали затова гласувахме за Радев, да инициира нов Народен съд, а да ги бесим можем и сами. Иначе италианските са с най- голям опит в борбата с Мафията.

 3. И ако тая перука не дойди при мен, то съм ви ебал цялата правосъдна система.

 4. В това минисъерство винаги е царял хаос. Кой когото иска, назначава.
  Имаше един генерал Бъчваров, на СОК. Дъщеря си прати с пари на министерството да учи английски в база в Щатите, после я уреди в Карлово, после я уреди да живее във военния хотел в София,а места за офицерите нямаше.
  А тя през цялото време беле официална любовница на висш гръцки офицер.
  Конфликт на интереси….колкото искаш…..

  1. Някой да е наясно дъртия ненчо ненчев работил по времето на валентин и б.ноев имали ли обшо с този на снимката

 5. „Къде са защитаващите интересите на хората синдикалисти или и те са най-обикновени дупедавци?“
  Ами, няма ги госпожо Георгиева, нима не сте го забелязали, та те всичките са дупедавци, не само тези, които визирате, а от върхушката на долу, никой няма…..от много, много дълго време, така че не бъдете наивна.

 6. Bravo momi4e!
  Podpisala si se s „ime, familia“, zna4i more da o4akva6 slujebni „problemi“, t.e. uvolnenie.
  Ti si psiholog, no edva li 6te ima6 vazmojnostta da provede6 psihologo4eski test na „voenniya“ zemedelec po pravilata, koto nie ot Voennoto razuznavane preminavahme.
  Struva mi se, 4e toy ne e za psiholog, a za psihiatar, t.e. e medicinski kazus.
  No nay ve4e e za PROKUROR, za izmyana v polza na 4ujda darjava. Toy predade na6ite deystva6ti voenniy razuznava4i/satrudnici/agenti na t.nar. „Komisiya Kostadinov“.
  Radostnoto e, 4e idva Vidovden. Zatova umira othe strah…
  Derzay!

 7. Уважаема г-жа Георгиева ,
  новоизбраният президент-Генерал Радев може да удари по масата след 22.01.2017 г. Така е по Конституцията на Р. България. Ако сега вземе някакво отношение срещу Перукан Ненчев , то това съвсем правилно може да се квалифицира като противоконституционни действия на едно лице ( физическо лице ) , без необходимите пълномощия . Сега господин Радев е пенсионер от МО ( моите уважения към него ) и абсолютно правилно той не се хваща на евтините трикове на Чехльо-МПД и ОПГ ГЕРБ , които се опитват да го вкарат в капана на понасяне на отговорности за престъпленията , които те извършиха през своя мандат . След 22.01.2017 можете да сте сигурна , че новият президент ще удари когото и където трябва .

  1. Така е уважаеми Добри,
   Прав си и по-прав няма как да бъдеш, само дето гооооляма част от „матриала“ наистина не схваща тази истина и плюе ли плюе по генерал Радев че не правел нищо….даже и едно служебно правителство не искал да посочи…. глупаци!
   А това, което предричаш за след 22.01.2017 и аз искрено искам да се случи!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>