Регистрация
Публикувано на 26.06.2017 / 13:53

НОВ ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ С ГЕРБ ЗАМ-КМЕТЪТ „КРАЙНО НУЖДАЕЩ“ СЕ ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ! ЖИВЕЕ БЕЗ НАСТАНИТЕЛНА ЗАПОВЕД И БЕЗ ДА ПЛАЩА НАЕМ!

пейчо пейчевНа 10 май единствена АФЕРА написа: ЗАЩО ГО НЯМА ГЕРБ ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ В “СПИСЪКА” И КАК САМ СИ ПОДПИСВА АПАРТАМЕНТА ОТ ФОНД ВЪВ ФОНД, ЗА ДА ГО … КУПИ!

Втори месец михлюзката варненска окръжна прокуратура продължава да мълчи по грандиозния скандал с т.нар. „крайно нуждаещи“ се във Варна – ГЕРБ общинари, бивш шеф на ДАНС, прокурор от ВОП и всякакви „благоверни“ на властта, набутани да живеят със смешен наем в центъра на Варна, като „крайно нуждаещи се“, за което АФЕРА изнесе поредица от скандални публикации.

Днес ще осветим още по-грандиозен скандал, свързан със заместник кмета на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – Пейчо Пейчев.

След като той се прехвърли от един списък в друг и от „ведомствено жилище“ се набута в списък за крайно нуждаещи се към районно кметство, АФЕРА разкри, че заместник кметът на Варна продължава да живее в общинското жилище на бул. Цар Осбободител 88, НО БЕЗ ИЗДАДЕНА НАСТАНИТЕЛНА ЗАПОВЕД!

Въпросната настанителна заповед трябва да бъде издадена и подписана от съответния районен кмет, след проведена комисия, която с протокол да удостовери, че Пейчев е наистина „крайно нуждаещ се“, това обаче не е направено.

На всичкото отгоре Пейчо Пейчев НЕ ПЛАЩА НИКАКЪВ НАЕМ, ТЪЙ КАТО НЯМА НАСТАНИТЕЛНА ЗАПОВЕД!

Дори и сега, след тази публикация, да бъде издадена пост фактум такава настанителна заповед, прокуратурата, ако се събуди изобщо, трябва да провери откога не е плащал наем Пейчо Пейчев и ще стане ли дума вече за издаден документ с невярно съдържание?

Afera.bg

Коментари 2 за
“НОВ ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ С ГЕРБ ЗАМ-КМЕТЪТ „КРАЙНО НУЖДАЕЩ“ СЕ ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ! ЖИВЕЕ БЕЗ НАСТАНИТЕЛНА ЗАПОВЕД И БЕЗ ДА ПЛАЩА НАЕМ!”

  1. А ми дебелия гъз Цацаров , в место да ръси глупости за работата на полицията , да удари в главата Владко с дупе сладко ,хасковския идиот в Окръжна прокуратура -Варна и да направи проверка.

  2. Ама толкова боклук в тая мутренска държава! Пасмина от патологични крадци и гювечари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>