Регистрация
Публикувано на 01.09.2018 / 13:49

НОВА ЦЪРКОВНА ГОДИНА! ПОДПИСКА ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА ОТ НЕХРИСТИЯНСКИ И АНТИБЪЛГАРСКИ БОКЛУЦИ

БПЦНачалото на Църковната нова година е време за равносметка по миналото и копнеж за по-светло бъдеще.

КОЕ Е ВАЖНОТО ЗА ВАС: ИСТИНАТА, КАНОНА, ЗАКОНА, ЦЪРКВАТА или разните „църковни“ имитатори, нефелници, отстъпници, слаби актьори?

Тези последните, нарушители и вредители сами себе си петнят. Разкривайте ги! Не премълчавайте истината!

Когато се мълчи за неправилното, за нарушението, за лошото не се „опазва“ Църквата, а се укриват вредителите, помага им се да вредят на вярата и църквата много повече. Истината трябва да се търси, да се освобождава, да се казва, да се отстоява. Истината трябва да се живее. Търсете правата си, сезирайте, настоявайте, отстоявайте и никога, никога не се отказвайте. И Европейскиа съюз е международна общност със своите си правила, но и Православието е също своего рода международна общност със свои правила. Затова изисквайте решения както от Брюксел, така и от Цариград! Както Московският и Всерусийски патриарх Кирил отива на крака и отравя молби пред Вселенския патриарх Вартоломей за Украйна, то и вие – съотечественици участвайте да спасим и възкресим родното Православие от вън, защото отвътре са само предатели!

И ЩЕ ПОЗНАЕТЕ ИСТИНАТА И ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ. 

Казва Господ Иисус Христос. От Иоана Свето Евангелие 8:32. / Йоан 14:1:  Да се не смущава сърцето ви; вярвайте в Бога и в Мене вярвайте. / 14:6: Аз съм пътят и истината и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене. Господ Иисус Христос, казва още: Защо не разбирате речта Ми? Защото не можете да слушате словото Ми (Йоан 8:32).  / „Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата (Йоан 8:44). / Който е от Бога, той слуша Божиите думи. Вие затова не слушате, защото не сте от Бога (Иоан 8:47).

От Матея Свето Евангелие. Матей 7:12. И влезе Иисус в Божия храм, изпъди всички продавачи и купувачи в храма, прекатури масите на менячите и пейките на гълъбопродавците, 7:13. и казваше им: писано е: „домът Ми дом за молитва ще се нарече“, а вие го направихте разбойнишки вертеп. / Матей 21:15. Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители:

Православен канон: „Смъртен грях е, когато някои, като съгрешават, не се поправят. Но по-лошо от това е, когато безсрамно въстават срещу благочестието и истината, като предпочитат мамона пред покоряването на Бога и не изпълняват Неговите устави и правила. У такива няма Господа Бога . .“

ТОВА ВАЖИ ЗА НАРИЧАЩИТЕ СЕ “БЪЛГАРСКИ ПАТРИАРХ” И “БЪЛГАРСКИ СИНОД”.

ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ: А Н А Т Е М А !!!

От Лука Свето Евангелие. Лука. 18:27: Невъзможното за човеците е възможно за Бога.

ДНЕС: ЦЪРКОВНИЯ УСТАВ ИЗХВЪРЛЕН! ПОГАЗВАНЕ НА КАНОН И ЗАКОН! ФАЛШИВИ СВЕЩЕНИЦИ!  НЕЛИГИТИМНИ ВЛАДИЦИ!  НЕКАНОНИЧЕН ПАТРИАРХ! ФАЛШИВИ МАНАСТИРИ ! ИМИТАТОРИ И МЕНТЕТА. ДОСТА! СТИГА!

ВАЖНО: По молба на българи – православни християни АФЕРА оповестява начинанието им за събиране на Подписки за опазване чистотата на Светата православна вяра, Светите православни канони и духовно и морално възраждане на Българската православна църква. Държавата е длъжна да възстанови духовния стълб на българския народ!

А ето помощ и сила от 1870 г. Жива и особенно актуална и днес. От Христо Ботев:

ЕЛЕГИЯ:    Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее?

Тоз ли, що Спасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребрата,

или тоз, що толкоз годин ти пее: „Търпи, и ще си спасиш душата?!“

Той ли, ил някой негов наместник, син на Лойола и брат на Юда,

предател верен и жив предвестник на нови тегла за сиромаси,

нов кърджалия в нова полуда, кой продал брата, убил баща си?!  . . .

 Стихотворението излиза за първи път във в. „Свобода“ през 1870 г.

Премъдра забележка (от настоящо време) на „правоправещите“ църквари: Народа много е напреднал от тогава. Санким (в края на краищата) му стане навик, изконно право и традиция.

(За сведение: Съгласно йерархията на българските епархии първата подписка се отнася до множество престъпления в Софийска епархия.)

Тезоименитий: Симеон Балкански

Коментари 17 за
“НОВА ЦЪРКОВНА ГОДИНА! ПОДПИСКА ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА ОТ НЕХРИСТИЯНСКИ И АНТИБЪЛГАРСКИ БОКЛУЦИ”

 1. Боже, пази ни, още по-слепи, да не „прогледнат“ и почнат да ни учат, какво си ни казал, моля те !
  Безпросветници много, дал Бог !

 2. Уважаеми, г-н Симеон Балкански! Моля се, да сте духовно лице, за да застигне „Анатемата!“ заслужилите я. Някак си претръпнахме да четем светски лица да се облагодетелстват и това вече не ни учудва, но когато става въпрос за Божии служители, темата докосва болезнено всеки вярващ. Такива като мен, нестъпващи в църква в знак на протест, заради допусканите нередности от висшия ни клир, носим Бог в сърцето си и там е Неговия храм; възмущаваме се и чакаме Той да въздаде справедливост. Виждам, че сте запознат в детайли със случващото се в БПЦ-БП и под предишна Ваша публикация попитах г-жа Томова, какво се случва с архим. Дионисий, когото освободиха като Предстоятел на Катедралата“Св. Ал. Невски“ през май 2016 г. После анкетна комисия, на заседание на Синода през февруари 2017 г. оповестила доклад и на база основанията в доклада щял Св. Синод, в качеството му на Църковен съд, да разгледа обвинителен акт, съставен от видните специалисти по църковно право – Йоан Варненски и Серафим Неврокопски. И толкова! От изнесеното във Вашите материали се вижда, че т.н. „Църковен съд“ първо трябва да разгледа поведението на членовете си, тъй като митрополитите, доказано не са „света вода ненапита“. Та, борейки се за свободата си, чрез търсене на истината, питам: Какво се случва с архим. Дионисий, след като месеци наред медиите ни занимаваха с неговия казус, за мен показателен като наказание към „различния брат“, отказал да е част от „матрицата“? Очаквам материала Ви и по този интересен случай. А на онези, които ще хулят по отец Дионисий ще напиша- спестете си усилията! Само Бог е в правото си да ни съди! Амин!

 3. Темата за църквата е много противоречива, не само за православната, която произлиза от Рим, както ви е известно, трансформирана по-късно в Константинопол :-)

  youtu.be/tOu5dVeWjG8

  1. SEGA SLED,,MAKEDONSKATA DARGAVA,,I,,JAZIK,,SHTE PRIZNAETE I,,MAKEDONSKATA CARKVA,,..DETO ,,ZALICHAVASHE,,NADPISI PO STENOPISI I IKONI ,,,IZKONNO BALGARSKI,,..

   1. Изобщо изгледа ли, поне диагонално, филмчето което дадох.

    Каква „македонска“ църква те боли, май не вдяваш каква е ролята на църквата през вековете, да речем „противоречива“ е меко. Като започнем през Борис, минем през сина му, и възпитаник(т.е. индоктриниран) на Магнаурската Школа на Константинопол и свършим с „избраните“ за „български“ царе Борис 3-ти и неговия син Симеон, който дори и днес е в политиката :-)
    Няма що много съм горд един Сакскобург да ми е „Цар“ .

    Историята на България е пълна с митове и легенди, както за фашистите и комунистите така и за църковниците.

    И не е сигурно дали сме се запазили като Народ благодарени на църковниците или въпреки тях. Но е сигурно, че митове и легенди водят и днес доста от „мемберите“ на тоя народ. Те не подлагат на преценка догматичните си вервания, а ги повтарят като зомби, каквито вероятно и са :-(
    Щото като погледнеш Рим и неговото създание, Западната Цивилизация не би следвало да забравяш къде са корените на Православието :-)

    youtu.be/9htVDONoFBg

    Но въпроса е какво всъщност е Българина и кои са неговите истински корени, не само напластяванията на времето, па били те и с „македонски“ оцветки или „православно македонски“ ако искате :-) ???

    1. ..,,PRAV SI,,NO TOCHNO CARKVATA ,PREZ VEKOVETE NI E OBEDINJAVALA V RAZVITIE NA DARGAVNOST,NAUKAI KULTURA,VOENNI POHODI I ,,TEGEST,,NE SAMO NA BALKANITE..PREZ TURSKOTO ROBSTVO..ZAKASNJALOTO BALGARSKO VAZRAGDANE SLED PAISIY..A ZA ,,SAVREMENNIJAT KLIR,,OSVEN POLITICITE SME VINOVNI I NIE..TAKIVA,,SASHTESTVA ,,KATO BRAT JOHN,,,OKUPATORI,,NA CARKVI I,,SVESHTOLIVNICI,,SA,,PRODUKT NA NOVOTO VREME,,..

     1. Т.е. не църковниците още по времето на Първото Българско Царство подгонват богомилите ами само Петър е виновен :-)

      Де да беше толкоз проста работата ама не е

      https://www.youtube.com/watch?v=pqbmFPjmAQc&t=600

 4. Виктор, този стожер разгражда себе си Отвътре. Ти не виждаш това… Можеш да бъдеш обвинен и ти, че за някой друг сребърник искаш да се мълчи по въпроса докато всичко рухне….. Не беше ли Христос изгонил търговците от храма? А добромира, не пиши ново евангелие, че няма нужда. Никъде в Библията не пише, че Исус Христос е българин, нито че трябва да го преоткриваме отново… Не проповядвай друг Христос. Прочети Галатяни 1:7,8

 5. Иисус им каза: Не търсете закона във вашето писание. Защото Законът – това е Животът, а в Писанието е мъртвило. Истина ви казвам, Моисей не е получавал закони от Бога в писмена форма, а от Живото Слово…
  http://4istit.ru/2vintel/skrito/skrito1.htm

  1. 2 Тимотей 3 16,17 Цялото Псание е боговдъхновено и полезно за поука, за изобличение, за поправяне, за наставление в правдата;за да бъде Божият човек усъвършенствуван, съвършено приготвен за всяко добро дело.

  2. дедо! Аз не знам откъде цитираш и кой Христос проповядваш и кое ти наричаш лъжа… 2 тимотей 3 :16 -17

 6. Ортодоксален християнин съм, но на попове подкарали бентли и сверяващи си времето не с Бог, а с ролекс, не вярвам. Превърнаха храмовете в молове. И вярата превърнаха във лицемерие.

  1. А на пловдивското педерастливо копеленце митрополитско Ролекса му поостаря вече май… Покри се богоубиеца…

   1. През м.юли догодина навършва 50. Тогава ще е активен да стане Патриарх. Дори и с поостарял Rolex, стрелките се движат към неговото време. Дотогава е кротък и чака, но апетит за „бялото було“ има не само той. Боричканията сред митрополитите са както навсякъде, където „парица е царица“, а към властта се стремят на всяка цена. В „Св.Синод“ ООД, интересите са големи и алчни, тъй като и сумите да шестцифрени. Това е най-голямата брокерска фирма за недвижими имоти. Отдават под наем за жълти стотинки, подаряват, прехвърлят, подели са инициатива „до всяка църква- кръчма“ и кипи дейност „пенкилер“. И всичко това пред очите ни, нали?!

 7. Превода на Официалната Библия в България е неточен. Досега испанския превод от арамейски е най- добър и думи на Христос не са преиначавани “ по еврейски “ ……………….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>