Публикувано на 24.03.2020 / 22:59

НОВА ЕРА ЗАПОЧВА, БРАТЯ И СЕСТРИ. ВИРУСЪТ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ЗА ДА ДОЙДЕ НОВОТО, ГНИЛОЧТА ТРЯБВА ДА РУХНЕ!

НОВА ЕРА ЗАПОЧВА, БРАТЯ И СЕСТРИ. ВИРУСЪТ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ЗА ДА ДОЙДЕ НОВОТО, ГНИЛОЧТА ТРЯБВА ДА РУХНЕ!След Коронавируса ше настъпи Кризата и ще се реже:

Първо туризма и хотелите, съсипани от депресията, кредитите. После самолетните компании. Няма да се лети така, както беше, а и дълговете към юни, когато все още никой няма да лети, ще са половин трилион.

Свободното движение на хората го спря вирусът. Повечето спортисти и спортни клубове ще минат на полуаматьорски и аматьорски принцип. Имотният пазар ще е сринат. Фалити на строители и инвеститори. Който има пари, ще купува на безценица средна и ниска категория имоти. Милиони в Европа ше останат без жилища.

Барове и ресторанти – ха! Няма кой да пие и да поръчва. И още и още и още….

Шенген – приключва, Еврото – приключва, Европарламентът трябва и веднага ще бъде закрит. ЕС ще се върне до нещо като ЕИО.

Нова ера започва, братя и сестри. Вирусът си знае работата.

Китайците идват и то доста агресивно. Русия настъпва. Тръмп и САЩ като гледам ще се позатворят. Европа, тази стара блудница, пак ще е в бардака. Умните народи ще оцелеят, по-простите трудно.

Старите лидери ще са пометени, някои изядени и по занданите….

Николай Бареков

Бележка на АФЕРА: На 16 юли 2019 година АФЕРА написа в прав текст!: „Март 2020 година – ехааа, иде ОБРАТЪТ, каквото ще става тогава, ще стане.“.

С настъпването на 2020 АФЕРА написа в прав текст, че започва ТОТАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ВСИЧКИ НИВА – и чистка на вселенско ниво, респективно – на земно. Каквото Горе, такова и Долу.  Това го чертаеха и малцината качествени астролози.

Оттук нататък – предстоят още ТРУСОВЕ на родна почва. Написахме и че Боко УМИШЛЕНО ще го държат до края на годината, за да изсърба до дъно горчивата си чаша. Но от МАРТ ще започне краха му. Коронавируса „осуети“ засега арестите на още три запланувани ТОП мишени. Някои „остри мероприятия“ също ще се отложат малко във времето. Но ОБРАТЪТ е в ход, както и РЕСТОТО, нищо, че временно са се „затаили“ в „карантина“. Март бе преломния момент. Нататък – няма спиране…

Пред очите ни се СРУТВАТ ЗАКОСТЕНЕЛИТЕ СТАРИ ПРОГНИЛИ ОТ КОРУПЦИЯ И АЛЧНОСТ ОСНОВИ. Отваря се пространство за онези, които са разширили съзнанието си на ниво, далечно, на светлинни години, от това на Хунтата.

Бог си знае работата! За да дойде НОВОТО, ГНИЛОЧТА трябва да рухне.

Коментари 33 за
“НОВА ЕРА ЗАПОЧВА, БРАТЯ И СЕСТРИ. ВИРУСЪТ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ЗА ДА ДОЙДЕ НОВОТО, ГНИЛОЧТА ТРЯБВА ДА РУХНЕ!”

 1. „Контролерите на старата система се опитват да останат на власт, използвайки био-оръжие и 5G-електромагнитни атаки, за да убият големи части от населението и да принудят останалите да бъдат в подчинение“

  Фалшивият апокалиптичен сценарий, който сега се развива на Запад, скоро ще стане по-фантастичен, така че седнете и се насладете на шоуто. Въпреки че понякога може да изглежда страшно, истинската цел е да се създаде по-добър свят.“

 2. След вируса идва криза и страшен глад, но не бъдете прекалени оптимисти, че чифутите който притежават парите , банките, армиите …….. така лесно ще си намажат задника с вазелин и ще ви се надупят. Може и да има държави, където нацията е с гръбнак и може да се стигне но отхвърляне на неолибералното робство, но някак си не ми се вързва българите да са сред тези народи.

 3. Как фондацията на Бил Гейтс финансира разработката на Covid 19 и има патент за нея от 2018 г.:
  https://www.flagman.bg/article/2067
  За глобалистите: безкрайна радост /имат си и ваксината/, за простосмъртните: извънредно положение, домашен затвор и … смърт. Това е глобалното равенство.

 4. Имам чувството, че този „нов“ вирус успешно решава проблемите на Пенсионната система и Бюджетните дефицити и дългове на голяма част от Света, освен това лесно и за кратко време без съпротива народа е в нов затвор“ без основни права !

 5. Днес е Благовещение! Приятели, бъдете живи и здрави! Господ и Света Богородица да ни помагат!
  ПП – Помогни сам, да ти помогне и Бог!
  Поздрави, Мери!

 6. Имаме полуновина: Галъп България пак се слага на властта. Бяха позатихнали, но сега се развихриха с тези рейтинги, които не били съвсем рейтинги, ама все пак… Надуха числата на Муто Лампаза, на Боко, Томиславчо, Владито… В класацията им изобщо липсва президентът Радев. Защо ли? Как се родиха тези резултати, ама съвсем безкористно ли?

  1. Някаква лизаческа социологическа агенция обяви, че Боко-тиквата имал одобрение 73%, а Мутафчийски „Плазмодия“ цели 89%. Проверих как е извършено проучването. На въпроса „Одобрявате ли действията на Тиквата и Плазмодия?“, от анкетираните 73% и съответно 89% като чуели имената им отговаряли „Да еб@ неговата …….“. Агенцията вземала само първата дума от този отговор и тя е „ДА“. Затова е такъв резултата.

 7. Пичове, наистина ли смятате, че тези 1% след тази криза ще се лишат от 70% притежание на всички блага на Земята? Нали същите тези хора предизвикват кризите. Те държат лабораториите, те държат борсите, те държат основните производства. Ужасно наивни сте. Всяка една война – първа, втора световна, само са ги правили по богати. Още от битката при Ватерло те са превзели Великобритания отвътре. Учете, четете, не бъдете луди, наивни, идиоти. След тази поредна криза, тези хора вече ще притежават 80% от световните богатства, и 100% от контрола върху вас.

  1. БОГ знае, БОГ може! БОГ наказва, БОГ прощава. ТОЙ решава как и колко ще ни накаже и кога ще ни прости. От нас се иска да проумеем ЗАЩО ни е наказал. Ето това е проблема човешки. А сега нека покорно да изтърпим наказанието му, но не бива да търпим виновниците.

  2. Да, за съжаление капитала ще остане в ръцете на тези, които го имат. Още по-ясно е че ще централизират властта си. Това е една малка стъпка към тотално господство малцина (1% от 1%) над останалата маса. Не съм оптимист за бъдещето…Започва тоталната война за ресурси и ние сме от губещата страна.

   1. Със назначен „елит“ от българоубийци и поданици мислещи се за наглосаксонци и мразещи българското и българите, какво друго се е очаквало? Докато българоубийците правеха своя цивилизационен избор, къде бе българската журналистика или поне интелигенция?

 8. Най-после една добра новина. След „Брекзит“ следва разпада на джендърския европейски съюз. С него си заминава и мафиотското и продажно герберастко правителство. Това е началото на края на лъжовната политика наречена „демокрация“ и на неолибералното управление, което в цялата човешка история се идентефицира с робовладелския обществен строй, през която епоха именно се ражда мафиотското изчадие наречено „демокрация“. Сълзливите химерни постулати „права на човека“, „свобода на словото“, „пазарна икономика“ и други тъпизми доведоха до това 1% от населението на света да разполага със 70% от материалните и финансови капитали на света. Това ли е демократичното равенство на пазарната икономика? Да се умира от глад ли е свободата на човека? Липсата на справедливо правораздаване ли е свободата на словото? Големите държави и САЩ и Русия и Китай вече се ориентират към водене на политика насочена единствено и само към защита на НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ на ДВУСТРАННА ОСНОВА, а не на някакви международни гейски и джендърски съюзи, организации и комитети. ТОВА Е ИСТИНАТА!

 9. Какво общо има Бог с астролозите г-жо Томова? С бог ли сме или с астролозите?

 10. Две неща,които поне на мен ми правят впечатление като взаимно свързани:
  -Наясно сме,че МВР започна да следи безконтролно трафика на разговорите,както и платформите.Надявам се никой да не се успокоява,че това не го касае. Вече посочих,че предлогът-следене дали се спазва карантината е абсолютно неистински и ако някой проявява интерес защо е така ще го обясня подробно. Разбира се,че това може да направи и някой от колегите,които пишат във форума.
  -Надявам се никой да не е изпуснал,че се предвижда изготвянето на спикък на „забранени“ книги.Това е изявление на министър Горанов,добре подкрепено и от капацитета по вируса-Мутафчийски казал,че не е време да ни интересуват „разни писателчета“,Това се коментира от хората във форум на сайта „Сега“. Явно след като президентът се намеси и попречи на мераците да се ликвидира свободата на словото,започнаха да се търсят други начини да се запушат устите на критикуващите. Кога ли ще се сетят,че книгите могат да бъдат и горени публично,както е ставало в едни други времена и в една друга държава.

  Колкото до това,че мнението на „авторитетни прависти“ било как Гешев нямало да изкара мандата си-а те обясниха ли,как ще стане това,след като по закон е недосегаем? Абсолютно недосегаем ! Теориите на конспирацията звучат добре,но не можем да им вярваме,защото се градят на лични предположения,а не-на конкретни факти. Точните думи според мен са „пълни измислици“. Особено като се има предвид ,че тези много компетентни юристи мълчаха,когато беше кампанията по избора на Гешев. Спомням си ,какво е казал народа-откъде идва акъла,когато е със закъснение.

 11. На вниманието на Министър Ананиев и министър Ангелакова !
  Бачо Кольо сънува:
  Първи сън-
  Комплексите ,,Зл.Пясъци“ и Сл. Бряг“ ,май и ,,Албена“ бяха превърнати в карантинни зони. Хотелите със сравнително малко разходи бяха превърнати в стационари с последна дума на техниката -Фоайета,проветряеми,климатизирани стаи с тоалетни,коридори,кухни ресторанти,складове,бърз достъп… Огромни компресорни кислородни станции снабдяваха с кислород отделните блокове .В стаите с по няколко дупки бяха вкарали отвън тръби за захранване с кислород.Комплексите бяха зонирани за леки,средни и тежки състояния.Оздравяващи се разхождаха по алеите и покрай морето по плажа. Курортите се охраняваха изключително лесно през КПП-та с дезинфекционни станции.Никога не съм си представял колко е лесно да преустроиш тризвезден хотел в болница…
  Оказа се,че в България има толкова хотелски легла та да стигнат и за други държави.
  Собствениците полуават наем за хотелите от държавата,работните места са запазени,туризма е спасен…

  Втори сън-
  Бяха построени балонни халета с компресори като на спортните площадки и басейните. Болните дишаха ОБОГАТЕН с необходимото въздух. НАЛЯГАНЕТО вътре беше по високо отколкото навън. Миришеше на хлор и някакви други неща… Балоните бяха с абсолютна автономна газова среда,като огромни кувьози.Хората вътре се възстановяваха бързо. Рецептата за въздуха вътре беше българска. В цял свят започнаха изграждането на подобни съоръжения,по българския пример…
  Изолация на заразени с вируса в точно определена газова среда с различни аерозоли в състава ще доведе до огромно облекчение за болните и обслужващия персонал.

 12. ЗА ДА БЪДЕ УСПЕШНА БОРБАТА СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА, ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ КРЕМАЦИЯТА. СПОРЕД МЕН.

 13. Тия даскалите се оляха, искат да уморят децата вместо коронавируса!
  Не трябва едно дете да стои цял ден пред компютъра!
  Даскали, ОПОМНЕТЕ СЕ!!!

 14. Хайде боко дигай си багажа и се махай никой вече не те иска хайде въз, хайде чупка!!!

  О С Т А В К А на БОЙКО БОРИСОВ ( БАРУХ БАРАХ )

 15. Имотната мафия избива старите хора по целия свят. Така ми говорят звездите.

 16. Ще си позволя да копна два поста от друг сайт.
  Нямам думи!!!

  Анонимен
  НОЩ и ДЕН се грижат за вас! Спете спокойно! Онзи ден, 23 март 2020 г., вероятно и вчера, вероятно и днес, средно над 20 000 (8 000 на летището и 15 000 сухопътни) граждани, изхвърлени от ЕС и нЕкои други държави се прибират и плъзват из територията. Да ли ще спазват карантина?! Колко от тях са заразени – въпрос с най-висока сложност …

  Анонимен
  Тъй, де! Не е целият март – 20 дена. Хайде, не са по 23 000, че е сложно – нека са 20 000 на ден, дето се прибират от света. Има, нема 400 000. Половината – заразени! 20% ще се нуждаят от лечение в ИНФЕКЦИОЗНО отделение!!! Некакви си 40 000! Идиоти, всичките болнични легла на територията не са 40 000!!! Къде са ви лекарите, сестрите, лаборантите и санитарите за 40 000 ИНФЕКЦИОЗНО болни?! Почвайте да копаете, защото и гробарите са малко!

  Аз нямам коментар! Просто съм ужасен, дори и 5% да е истина!

 17. Боко тиквата ще завърши като Стамболов , неговите собствени хора които е хранил цял живот ще го гонят да го колят с ножове по улицата когато изгладнеят и този ден идва. Историята винаги се повтаря , но хората я забравят и се взимат насериозно.

 18. Ний

  Ний всички сме деца на майката земя,
  но чужда е за нас кърмящата й гръд,
  и в шеметния кръг на земния си път,
  жадувайки лъчи, угасваме в тъма –
  ний, бедните деца на майката земя.

  Край нас се вие бич, над нас тежи хомот
  и робския закон на жълтия метал;
  ний раснем в нищета, ний гаснем сред печал
  и ръсим в своя друм сълзи и кървав пот –
  ний, бледи смъртници – родени за живот.

  А ний сме океан от огнени вълни,
  величествен керван към светли висоти;
  Чрез нашите сърца вселената тупти,
  живота се крепи на раменете ни,
  но ний сме океан от стенещи вълни.

  На земните блага всевечни сме творци,
  а нужда ни души до хладната си гръд.
  Под черните крила на дебнещата смърт
  привеждаме чела със трънени венци –
  ний, вечните творци, ний морните борци.

  Но иде ден на съд! Над майката земя
  надвисва ураган и в громкия му зов
  преплитат се ведно омраза и любов,
  а майката земя възсепва се сама,
  потъпкала греха, отърсила срама.

  Защото в боен ред сред робската тъма
  възбунени вълни издигат се със рев,
  защото накипя свещеният ни гнев
  и неговият вик стозвучно загърмя:
  „И ние сме деца на майката земя!“

  Автор: Христо Смирненски

  1. Велик,велик,но за жалост умря твърде млад!Аз препоръчвам на полуграмотните идиоти в ПАРЛАМАТА,всеки ден преди да започнат да творят тъпи наредби и закони,да им се прочете разказа на Смирненски „Приказка за стълбата“,па дано да се събудят,предателите!Същото препоръчвам да се въведе и в Министерския Съвет,но да го чете някой който е по грамотен от Боко Неадерталов!

 19. Нямаме време да го чакаме да се наиграе… БОКО въведе „извънредно положение“ не срещу вируса, а срещу народа!

 20. Много от написаното е истина, както е истина и, че ДУДУКА барек е абсолютен ПОМИЯР.

 21. Бареков, освен, че не те харесвам, не мога да ти отреча, че си умно … момче! 🙂 Това е истината, може и да не си я провидял сам, но добре я описваш!

 22. Готвят ни това положение да се задържи поне година… Това е предложението във Великобритания днес.

  Надявам се, че си починахте и паниката ви пусна малко. Всички сте чували за новия световен ред, чипове и други конспирации. Днес е по-логично от всякога поне да ги разгледаме и помислим над тях, защото ако до преди няколко седмици те изглеждаха като митология, то сега имаме основателна причина да анализираме подобна възможност. Теорията за новия световен ред още преди години казва, че чрез голям катаклизъм ще бъдат ограничени драстично човешките права и така, че хората сами да приемат мерките заради тяхната безопасност. Масовите медии винаги са били отбелязвани за най-сериозния инструмент за манипулация на общественото мнение.

  Не отричам опасността на въпросния вирус, но и световната реакция не изглежда изобщо пропорционална на опасността. Медиите подхванаха темата в изключителен синхрон и го представят като най-голямата опасност, пред която човечеството се е изправяло някога. Не отричам, че потенциал вероятно има, но резултатите и жертвите не са пропорционални нито на истерията, нито на мерките в световен мащаб. Само ще вмъкна, че на ден умират 30 000 човека от глад, а от началото на годината има 100 000 умрели от сезонния грип и 220 000 самоубили се. Бих се съгласил, че вируса може би е по-опасен, но в крайна сметка за него се взеха най-крайните мерки познати в модерната история на човечеството, а срещу останалите неща мерките клонят към нула. Това или е огромно глобално лицемерие, или търсен ефект.

  Една теория през призмата на конспирациите би следвало да изглежда така:

  1. Пускат вирус и създават максимална паника, за да може под влияние на страха да се вземат „драконовски мерки“. Вирусът не е много смъртоносен, защото не искат да ни избият, а да ни поробят. Поразява възрастните и болните, защото те са тежест на системата. Младите могат да работят. За сравнение можеше да е насочен и към младите, които бяха рисковата група при свинския грип например. Тук ще вметна, че свинския грип зарази 175 000 в България преди 10 години и нямаше никакви мерки.

  2. Мерките ще са за дълъг период от време, защото трябва да свикнем с ограничените си права. Така на по-късен етап ще приемем по-лесно новия световен ред. Това е принципа на жабата, която не изкача от казана, докато я готвиш на бавен огън.

  3. Западния капиталистически свят, които стотици години поставя печалбата преди всичко, включително човешки животи и, които дълго говореше за свобода на словото и толерантност, сега е готов да се разправи с всеки на различно мнение от масата, защото го било грижа за вирус със смъртност между 0,5% и 3%.

  4. По време на тази една година ще започнат да ни следят, да ни карат да използваме QR кодове, да ни позволяват да излизаме по команда, да пазаруваме, когато ни кажат, колкото ни кажат, ще ни категоризират в различни групи на опасност, телефоните ни ще са проследяващите устройства и то съвсем официално, ще ни сканират дали сме болни, а ако някой не се подчинява ще има безкомпромисни мерки и арести. Реално ще загубим всичките си граждански права, съд, институции и т.н. Това сигурно ви се струва малко измислено, но в Китай вече го направиха като мерки за след кризисния период. Може да проучите. Някои ще бъдат категоризирани като по-безопасни и ще имат повече права – да се движат, да излизат, да пътуват… Други ще са в пълно ограничение, защото ще се водят рискови.

  5. За капак всички ние ще сме с минимални доходи и средства, вероятно ограничени храна и нормални блага, което допълнително ще затрудни всякакви опити за съпротива. Няма да имаме право да излизаме, да се срещаме, да говорим против ситуацията, против мерките, да се обединяваме… всичките ни възможности за борба ще са ограничени.

  6. След година, когато посвикнем с мерките ще започнат да поставят био чипове за улеснение и наша безопасност, за да следят дали някой е заразен, дали излиза, дали пътува, ще пазарува чрез чипа, колко пъти яде и т.н. Тези, които се съгласят да си сложат чип ще се считат за безопасни, защото ще може да бъде упражняван пълен мониторинг върху тях. Те ще имат много повече права. Останалите ще са рискови, защото не се знае всичко за тях и може да са преносители. Това пък ще е поредното разделяй и владей, като ни разделят на чипирани безопасни и нечипирани опасни. Двете групи ще започнат да се карат и отново няма да се фокусираме върху основния източник на проблема.

  Разбирам колко брутално звучи това, но е описано в много книги през последните 100 години и при сегашните събития най-малкото заслужава да бъде наблюдавано и анализирано, като зловеща вероятност. Описах го стъпка по стъпка, така че гледайте и мислете.

  Все пак, аз съм оптимист и вярвам първо, че ние самите като хора ни е заложено да можем да се събудим от подобна манипулация и да се преборим и второ, че Бог ще се погрижи и няма да позволи злото да властва.

  Спрете телевизора и мислете трезво!

  Автор – Деян Николов

 23. Горното не го измислих аз, а един по-умен човек от мен, но съм напълно съгласен с него.

 24. Каква ирония – след 75 години отново да се крием от Гешев и джандарите , за да отидем в гората на разходка.

  1. Гешев е първият главен прокурор, за когото от самото начало се твърди, че няма да изкара мандата си. Мненията са на авторитетни прависти, а не на форумни и други драскачи и плъхове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *