Публикувано на 20.07.2019 / 9:41

НОВА ДОМУСЧИЕВА, КЬОРАВИ ЛИ СТЕ, БРЕ! ВАРНА ПРАЗНА, НЕКЪВ ПЛЕЩИ, ЧЕ БИЛО „НОРМАЛНО“!

ВАРНАНова домусчиева тв.

Репортаж за това дали е празно черноморието по Варна.

Отишли на плажа в Аспарухово, където няма кьорав турист, а само варненци от квартала, които в събота отиват там на плаж.

В кадър – некъв Маринов от туристимческа нам си ква камара.

Било нормално, било очаквано да имало спад в туристите, още повече било „още юли“, дъра – бъра два чадъра, плещи тъпотии тоя акълия.

Юли мина, бре, умник!

Остана август и кой откъде е.

ИСТИНАТА е, че Варна е ПРАЗНА!!! И НИКОГА НЕ Е БИЛА ТОЛКОВА ПРАЗНА! ПРАЗНИ СА И „ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ“ И „СВ. СВ. КОНСАНТИН И ЕЛЕНА“!

Някаква „дръжка на микрофон“, турната на аспаруховския плаж, възторжено блябосва абсолютни глупости, вместо да направи ИСТИНСКИ репортаж за безумието бетонно и малоумно по курортите, за изгонването на руските туристи, за малоумието на държавата – кочина, която съсипа и единственото, останало на тази територия, от което можехме да печелим.

Изводът: колкото си по-прост – във Властта, колкото си по-малоумен – в нова домусчиева тв!

Afera.bg

Коментари 16 за
“НОВА ДОМУСЧИЕВА, КЬОРАВИ ЛИ СТЕ, БРЕ! ВАРНА ПРАЗНА, НЕКЪВ ПЛЕЩИ, ЧЕ БИЛО „НОРМАЛНО“!”

 1. Продавам спешно 20000 чадъра от махагон ,тик и санДалово дърво.
  Като нови са.
  Цена по договаряне ,ама може и по един лев с отложено плащане .
  Шезлонгите са бонус.

 2. НЕ ПРОСТО ТУРИСТИ, ПИТАЙТЕ РИБАРИТЕ КАКВО СА УЛОВИЛИ …….. ВЪВ ВОДИТЕ НИ НЯМА РИБА …… НАТОВСКИТЕ УЧЕНИЯ И СЛЕДЯЩИТЕ ГИ РУСНАЦИ НАТЪПКАХА МОРЕТО СЪС СЛЕДЯЩА ЕЛЕКТРОНИКА, КОЯТО ВЛИЯЕ НА СПОСОБНОСТТА НА РИБАТА ДА СЕ ОРИЕНТИРА …. ПАСАЖИТЕ МИНАВАТ НЕ ПО ОБИЧАЙНИТЕ СИ ПЪТИЩА ……

 3. Крахът на нашата политика в туризма е очевиден. Окрадоха държавата и обърнаха парите в бетон, бетонираха всичко и всеки метър. При Живков беше – 70% зелено, 30% застрояване. Законът на „демокрацията“ е 90% застрояване, 10% зелено. Няма нищо лошо да фалират мутрите, които разбират от туризъм колкото от всичко останало – нищо. Няма да ги ожалим. От всяка дърво свирка не става…

 4. Аз тази телевизия,не я гледам,много ми е опростена,освен готвачите там!!!
  Нищо не може да изненада в тази телевизия!!!
  Тя е само привидно на Димитровградския битакчия Домусчиев,но истинския собственик е Мутрата Бориков!!!
  И фиктивния гелосания собственик Домусчиев,направи ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА УБИЕЦА БОРИСОВ,В ДЕНЯ НА РОЖДЕНИЯ МУ ДЕН,като уволни двете журналистки ГЕНКА ШЕКЕРОВА И МИРОЛЮБА БЕНАТОВА(((не съм им фенка)))!!!
  Но това са така наречените Мутренски подаръци,правят си такива подаръци показно показват,че те Мутрите карат влака!!!Тука няма мисъл!!!В тази същата телевизия,на мястото,на Лора Крумова,сложиха Боже опази,дебилното Мартина Ганчева,това е такова безгръбначно,утре ще е член и на Сем,толкова безлични,толкова сервилни дебили в тази телевизия!!!

 5. Нормално,какво да бъде. С най-простите управляващи за последните 50 години това което се случва е логично. Честито лято и приятно ваканцуване!

 6. Веске нека който желае да изтегли архивите на НАП от : https://raidforums.com/Thread-Bulgarian-NRA-%D0%9D%D0%90%D0%9F-nap-bg-Database-Leaked-Download .За да ги отключат трябва да се направи дарение от 8 кредита което е равно приблизително на 4 лв.Заплащането става с PayPall ,като се закупуват 30 кредита за 8 евро.Закупуването става като натиснете монетите в горния десен ъгъл на страницата на сайта.Останалите 22 кредита може да се използват за изтеглянето на много други пробити архиви.Успех,терористи!И не забравяйте да ги дадете под съд!

  1. Стига глупости!

   Има ги по всички сайтове и се свалят и отключват напълно безплатно! Паролата е bulgaria

   Ясно е като бял ден, че това е вътрешна партенка!

   Криво ляво номера мина.
   В ГЕРБ може и да има прости, но не прости хора режисират подобни „филми“

  2. Има ги нещата СЪВСЕМ свободно – без пари и без регистрации!

 7. ЧУЖДЕНЦИТЕ ВЕЧЕ НЕ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ И ВАРНА Е ПРАЗНА ПО ДВЕ ПРИЧИНИ: ПЪРВО, ЗАЩОТО СА ПРАЗНИ ГЛАВИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ВТОРО, ЗАЩОТО В РЕКЛАМНИТЕ БРОШУРИ СА ПУБЛИКУВАЛИ СНИМКАТА НА БАШ КРАСАВИЦАТА – МИНИСТЪРКАТА НА ТУРИЗМА АНГЕЛКОВА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *