Публикувано на 30.01.2008 / 13:19

Нова група удря по масата в местния парламент

Днес се роди нова мощна група във варненския Общински съвет. Групата е съставена от 11 общински съветника – 4 от групата на Янко Станев, 5-ма на Веселин Марешки и 2-ма на Веселин Данов. Новата коалиция в местния парламент ще носи името “Демократичен алианс”.

Съветниците, създатели на новото формирование са стартирали подписка и се надявят в петък новата група да бъде регистрирана в Общинския съвет – Варна.

На предстоящата сесия на 6 февруари “Демократичен алианс” ще официализира присъствието си в местния парламент.

Към новата група предявяват апетит и още двама общински съветника, които засега не афишират гласно позицията си.

Очаква се новата коалиция да работи съвместно с мнозинството, сформирано около БСП, но предвид численото си превъзходство оттук нататък без коалицията на “Демократичен алинас” няма как да бъде сформирано каквото и да е ново мнозинство.

Численото превъзходство на новата група ще и даде и преимуществото да бъде незаобиколим фактор при взимането на важни решения в Общинския съвет.

Яна Маринова

Коментари 0 за
“Нова група удря по масата в местния парламент”

  1. учудвам се как весо данов говори добре а винаги се излага с действията си явно още е под влиянието на янко станев / турски циганин / готов на всякакво предателство само да е на влас : г-н Данов и Марешки погледнете назат . всички около янко изгоряха ../ каро. ваня. севдалин.и др действително мъртви – благой . кирчев . николай стоянов.гриша бонев . добрин . сашко и васко и много други. ДАР СДП СДС БСДП СЕГА Е РЕД НА ДПС . ТОЙ Е ПО СПОСОБЕН ОТ ЛУПИ . ТАКА ЧЕ ВАШАТА ГРУПА Е ДОБРЕ ДА СЕ КАЗВА „ЛУПИ“

  2. Въобще не се чудя ,в цялата държава е мазало, винаги и във Варна може още да се доомаже-новата група е заявка за това.Те тази групичка по интереси ще управлява общ.съвет.като знаем зиналата паст на Янко Станев и др.двама Весковци,всичко е ясно.Варна е едно сравнително голямо, макар и богато, село, всички знаят всичко за всички.

  3. В заглавието на материала има една много важна дума – удря. Когато Янко Станев заедно с Данов и Марешки „удрят“, със сигурност нещо ще се счупи. От така изброените трима, единственият от значение е Станев, защото той прави реалната политика на много актуалната в България политика на ДПС. ДПС наистина ще счупи нещо във Варна. Ще видим какво ще е то.

  4. Нищо против да изразявате каквато и да е позиция. Просто, поемете дъх, бройте до десет и пишете грамотно!

  5. ЯВНО ЧОВЕЧЕТО СТАНЕВ ПАК ИСКА ДА Е КАПАКА НА ГЪРНЕТО И ТОВА МАЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО ВЪВ ВИЗАНТИЙСКА ВАРНА
    ЯНКО СТАНЕВ СЪС 4500 ИЗБИРАТЕЛИ /ДРЪГЛИВИ ЦИГАНИ 1800 НЕГРАМОТНИ ТУРЦИ ВЕРНИ НА ПАДИШАХА 2100 + НАЦ БЪЛГАРИСКИ ПРЕДАТЕЛИ ОБЩА СБИРЩИНА НЕЗНАЕЩИ ЗА КАКВО СА ФЪРЛЯЛИ МУ ДАВА РЕСУРС ДА ВЪТИ ИНТЕРЕСИТЕ НА 125 000 ВАРНЕНЦИ КАКТО ТОЙ СИ ИСКА И ЗА КАКВОТО МУ Е УГОДНО САМО ДА Е НА ВЛАС С ЧЕРВЕНИТЕ ГЪДУЛКИ – ЯВНО ВАРНЕНЦИ СИ ЗАСЛУЖАВАТ РОБСТВОТО НА ОЕТО СА ПОДЛОЖЕНИ
    ЗАЕДНО С КМЕТА ИЗБРАН С 65000 ГЛАСА ЩЕ СЕ ПОДЧИНИ НА ЯШАР САЛИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *