Публикувано на 18.11.2019 / 18:38

НИКОЛАЙ БАРЕКОВ: ЦЕНЗУРА ЛИ. НЕ! СТАВА НЕЩО МНОГО ПО-СТРАШНО. ЕДЪР ПОЛИТИК ОТ УПРАВЛЕНИЕТО Е ИЗСИПАЛ ЩЕДРИ ПАЧКИ, ЗА ДА БЪДЕ СВАЛЕНО НЕУДОБНОТО ЗА НЕГО ПРЕДАВАНЕ

НИКОЛАЙ БАРЕКОВ: ЦЕНЗУРА ЛИ. НЕ! СТАВА НЕЩО МНОГО ПО-СТРАШНО. ЕДЪР ПОЛИТИК ОТ УПРАВЛЕНИЕТО Е ИЗСИПАЛ ЩЕДРИ ПАЧКИ, ЗА ДА БЪДЕ СВАЛЕНО НЕУДОБНОТО ЗА НЕГО ПРЕДАВАНЕАФЕРА публикува:
СВАЛИХА ТВ ПРЕДАВАНЕТО НА БАРЕКОВ И БАЙРАКТАРОВ СЪС СМС! САМО В „АФЕРА“ – СМС-А ОТ СОБСТВЕНИКА НА ЕВРОКОМ ДО БАРЕКОВ!

Ето и коментара на Николай Бареков специално за АФЕРА:

Случи се и това. Дежавю с точно десет години разлика.

През 2009 година на 10 ноември бях уволнен с един СМС от тогавашния гаулайтер на новините в БТВ г-жа Люба Р. без никакви аргументи само с мотив, че ми била “обидена” и съм бил “предател”. Напуснах бтв със статута на най-рейтингов водещ. На кого и как съм бил предател и как съм обидил госпожата не ми беше обяснено.

Днес точно след десет години и 100 места по-надолу в класациите по свобода на словото също получих СМС без никакви мотиви от гаулайтера на кабеларката “Евроком”, че предаване “Бареков и Байрактаров без цензура” повече няма да има. Отново с мотив, че някой бил “обиден”. Въпреки нарушаването едностранно от телевизията на подписания договор с едномесечно предизвестие, въпреки високия рейтинг. Без мотив.

Как така една кабеларка, която видимо едва свързва двата края, която предава с допотопна техника, се отказва еднолично и изведнъж без предупреждение от гарантиран месечен приход от над 15 хиляди лева, които влизаха от нашата партийна субсидия по сметките и за да има предаване?

Всичко това с договор, фактури и платени данъци. Със студио, което изработихме и платихме ние, а не телевизията. С предаване, което изцяло финансираме и като външни снимки, и като монтаж, и като излъчване. Въпреки високия рейтинг и качество за стандартите на тази телевизия. Въпросът е един, а отговорите може да са много.

И понеже такива липсват, липсва и комуникация, идва ред на слуховете.

А слуховете мълвят, че едър политик от “малкия” коалиционен партньор в управлението е изсипал щедри пачки, за да бъде сваленото неудобното за него предаване.

Слуховете из кулоарите на самата телевизийка сочат, че известен олигарх-дисидент е изсипал половин милион пак в куфарчета, за да няма “Бареков и Байрактаров без цензура” и за да се разчисти терен за верен нему водещ, който да се вихри заедно с ЛК и СД в същия ефир в негов личен интерес.

Фактите показват, че зрителите няма да видите поредното издание на нашето предаване утре, вторник, от 21 часа.

Вие няма да видите края на разследването за продажбата под масата на българските паспорти от родни политици.

Вие няма да видите втората част на разследването на колегата Байрактаров за странните действие и възможни злоупотреби на евродепутата Ангел Джамбазки.

Няма да видите пълното разследване за Митко за несъществуващата фондация “Спаси София” и как потънаха парите на дарителите на новоизгрялата звезда Борис Бонев за личната му политическа и изборна кампания.

Няма да видите пълното разследване как в миналия мандат на Столичния общински съвет съветници от всички партии, включително от “опозицията”, са замезвали тлъсто от общинската софра по 4 бона на месец (това прави по 200 бона за целия мандат) само от синекурни постове в бордове и надзорни съвети на общински фирми.

Ето в част от тези факти може да се крие внезапното и без обяснение спиране на нашето предаване.

Очевидно не съм желан. Като журналист с 30 години опит на най-високо ниво и като баща на четири деца и аз започвам да си задавам въпроси.

След като за мен няма отдавна място в големите телевизии, профилът ми във ФБ е перманентно блокиран от “докладчици”, а сега ме гони и последната кабеларка, има ли за мен място въобще в България?

Цензура ли. Не! Става въпрос за нещо много по-страшно.

Afera.bg

Коментари 10 за
“НИКОЛАЙ БАРЕКОВ: ЦЕНЗУРА ЛИ. НЕ! СТАВА НЕЩО МНОГО ПО-СТРАШНО. ЕДЪР ПОЛИТИК ОТ УПРАВЛЕНИЕТО Е ИЗСИПАЛ ЩЕДРИ ПАЧКИ, ЗА ДА БЪДЕ СВАЛЕНО НЕУДОБНОТО ЗА НЕГО ПРЕДАВАНЕ”

  1. Капута Бюрек да каже колко пъти в ЕП застана с гърди на Абразурата за Родината !? Помияр смотан, с чужда пита помен лесно се прави. И тук съм добре, и там съм добре (където има сухо) …. По-голяма Фурнаджийска Лопата от тоя Презерватив не бях виждал. Сичкото Политик са един дол дренки, не ми го хвалете ! …. и да научи един език поне (като хората) ! Кифладжия, да продава семки пред ст.“Васил Левски“, за друго не става ….

  2. николаѝ николов, вчера опрасках жена ти в дупето,днес е твоѝ ред,подмиѝ се,лаѝнар.

  3. Е, че то отстрелването на всичко читаво по медиите започна по-отдавна, просто на вас сега ви е дошъл редът. Нали помните как преди мнооого години ББ се заканваше на Слави Тр., че можел да ги измете за секунди, ако искал. Сега неговите слуги демонстрират това си можене на дело, колко му е. В тях и хлябът, и ножът. видяхте миналата седмица как Вл. Горанов се закани на журналистка най-грубо. И какво? Мижави декларации, пълно безсилие, никакъв отзвук.

  4. Бареков, пускай разследванията в нета, бе! Иначе всичо остава бля-бля..

    1. Нали сте наясно че сме в матрицата а една от главните задачи е съсипване и разделяне и на българските семейства , геноцид над българския народ и затриване на майка България …

  5. Както казваше Буковски: „Политическата коректност е новият нацизъм“… Свестните журналисти си отиват един по един. Ще бъдат заменени с верни на властта дубльори. А ние седим и гледаме как ни убиват държавата…

  6. Със всичките му кусури Бареков е много прав в случая и не останаха вече места където може да се изявява. Ако не беше скачал срещу Слави сега можеше да отиде там с Байрактаров и Милен Цветков и да направят политически предавания с които да сапуни сват както трябва ШАЙКАТА от ГЕРБ ЕООД И ВМРО. След Халваджиян дано Слави им прости и ги приеме в 7/8. Само ще спечели от тяхното присъствие.

  7. Въхххх , обидили се много Шкембе Войвода и Гейчето Джамбазки щото продавали бг паспорти за много кинти и така финансирали джобната си партийка. Та туй отдавна цяла България го знае,немаше нужда от Бареков да ни го казва. Ко шъ праим ся? Лошо Седларов,лошо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *