Публикувано на 24.09.2020 / 9:54

НИКОЙ НЯМА ДА СЪЖАЛИ РЕДОВИТЕ ОТ ГЕРБ, АКО МУ ПОТРЯБВА ПУШЕЧНО МЕСО

Свестните от ГЕРБ брои ли ги някой за живи!

Къде са свестните членове на ГЕРБ? Сигурно са стотици хиляди, но кога ще чуем техния глас?

Един Цветанов не е достатъчен, за да измие позора на върхушката, която хвърли петно върху нормалните хора в управляващата партия. Пък и щом се е стигнало до него, той да бъде моралният коректив на Борисов, значи работата не е на таман.

Не им ли е обидно на хората, които са се полакомили за пост или кариера да бъдат само клакьори на тези, които лапат рушвети, студени резерви, кюлчета? Или те не са българи, а някакви издънки на коварните византийци или на кръвожадните османци. Може и такова генетично деление на има, трябва да се изследва.

Свестните от ГЕРБ да ръкоплещят колкото си искат на вожда си. Но да се замислят. Защото върхушката си играе на покер с картата на една евентуална гражданска война. Хвърлянето на полицията по безсмислен начин, както и на 22-ри, срещу протестиращите, подсказва, че никой няма да съжали редовите партийни членове, ако му потрябва пушечно месо.

Виж, свестните от ДПС вече веднъж ги изработиха. Бяха ги приготвили за курбан на Росенец. Не се случи по едно чудо. Но стана ясно, че нито обикновените депесари, нито редовите членове на ГЕРБ имат някаква стойност пред пачките и кюлчетата.

Разбира се, от ГЕРБ няма как да излъчат един нов фон Щауфенберг, пък и никой от простосмъртните в партията няма достъп до Вълчата бърлога на Борисов. Да пробват някакъв гражданско-партиен арест на вожда си, също няма как да стане.

И все пак, най-накрая нещо се случва с балканските политици от калибъра на Милошевич и Хашим Тачи. След като Меркел размени „Северен поток 2“ срещу спирането на „Балкански поток“, дали няма да ритне столчето на премиера ни?

Само дотогава едни свестни българи да не пролеят кръвта на други себеподобни.

Цанко Цанев

Коментари 10 за
“НИКОЙ НЯМА ДА СЪЖАЛИ РЕДОВИТЕ ОТ ГЕРБ, АКО МУ ПОТРЯБВА ПУШЕЧНО МЕСО”

 1. Да се говори за свестни в гроп е все едно да се говори за свестни при еничарите от мвр – пълни глупости , всички са пълни олигофрени , малоумни , ако не бяха такива нямаше да са там !!!

 2. Няма свестни членове на герб или на бсп.
  Самият факт, че доброволно членуват в такива мафиотски структури, изключва да са свестни.

 3. Поддръжниците на мафията са трижди по-виновни от нея. Защото не спряха да ги избират, да им се кланят и славославят. Независимо колко хора убиват по пътищата, колко съдби разбиват, колко деца прокуждат, колко богатства разграбват и пр. и пр. Няма да стигне нито време, нито място за изреждане на всичките им зулуми, които могат да бъдат наречени само с една дума: геноцид. Геноцид над народ с хилядолетна история и духовност. Така че, не ги превръщайте в съвременните „партизани за един ден“. Не ги реабилитирайте така лесно. Ако още малко почакат, ще плащат наравно с хунтата!

 4. Свестни от ГЕРБ е оксиморон. Всичко, на 120% от ГЕРБ е човешки отпадък и лайна!

 5. Пич, объркАл си рейса за Цветанов!!! Този прост и подъл мръсник ще го изкараш мъченик и поборник за справедливост?!

 6. „Един Цветанов не е достатъчен, за да измие позора на върхушката, която хвърли петно върху нормалните хора в управляващата партия. “

  Четох дотук.
  Веске, откъде ги копаш тези психодесни неадекватници?

 7. Къде са тези свестни редови гербери? Като гледам какви са издигнали по върховете на държавата, редовите трябва да са още по-големи боклуци.

 8. Ако в последното изречение имате в предвид под свестни българи полицаите и разни там политици и клакьори – не е вярно!!!
  Не е свестен този, който за пари е готов да пребие друг човек или участва в мръсни игрички срещу друг!!!
  Спартак е казал, че „няма милост там, където няма справедливост“…
  Щом някой тъпанар е избрал да бъде боклук, то мястото му е на боклука!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *