Публикувано на 31.10.2020 / 15:22

НЕ COVID-19, А „КАЛИНКИТЕ“ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ УБИВАТ БЪЛГАРИЯ! РОДИНАТА НИ СЕ РАЗПАДА ЗАРАДИ БЕЗДАРНА ГЛУТНИЦА, КОЯТО ОБСЛУЖВА ГЛАВАТАРЯ. 20 ДНИ РЗИ НЕ МОЖЕ ДА ВЪВЕДЕ ДАННИТЕ МИ В СИСТЕМАТА!

Не COVID-19, а “калинките” в държавната администрация убиват България! Родината ни се разпада заради лоялната, но бездарна глутница, която обслужва главатаря.

Вече 20 дни РЗИ не може да въведе данните ми в системата и личният лекар не може да ме открие в нея.

А и въпреки осигуровките, които плащам повече от четвърт век, диагностиката и лечението на заболяването е изцяло за моя сметка!

От обявяването на епидемията през март т.г., никога не съм ползвал маска на открито – паркове, площади и улици – от уважение към себе си!

Също така, винаги съм ползвал маска в затворени помещения с много хора – от уважение към другите.

Не промених начина си на живот и работа – пътувах зад граница, посещавах клубове, чаках сред стотици хора по летища и гранични пунктове… Истанбул, Атина, Коня, Тесалоники, София…

Но… Преди 20 дни прекарах чудесна вечер с лекарска двойка от София: тя е стоматолог, а той – гинеколог. Грамотни, млади хора, ама  … само след 5 дни и тримата бяхме с положителен COVID тест. Всеки от нас остана под домашна карантина и премина през заболяването с различна степен на натоварване.

Ирония! Оказа се, че не летищата и улиците, а най-сигурната компания може да предаде вируса…

От първо лице мога да заявя, че:

 1. Прилагането на досега известните мерки за предпазване, една от които – носене на маски, е нещо като врата в полето т.е. абсолютно неефикасно!
 2. Никой не може да бъде застрахован срещу заболяването!
 3. Недотам грамотни хора спекулират със страховете на народа, като с това не само не помагат, а определено вредят…

Другите изводи оставям за всеки от вас.

Защо пиша всичко това?

Аз преболедувах вирусната инфекция средно тежко. И като мъж под 55 години, без придружаващи заболявания и с нулева кръвна група, съм подходящ донор на кръвна плазма.

Обръщам се към всички мои приятели-природозащитници: ако лично вие имате нужда от животоспасяваща кръвна плазма – разчитайте на мен! Ще се радвам да помогна на вас, които сте ангели в човешки тела, спасяващи безмълвните жители на планетата, нашите по-малки братя – животните!

Благодаря на приятелите, които са до мен.

Важна информация за статистиците на астрологията:

– владетел на моя дом на здравето (и съответно на работата) е съзвездието Близнаци, чийто управител е Меркурий;

– променяйки хода си на “ретрограден” на 14 октомври, Меркурий отправи предупреждение към всички, с подобни конфигурации да НЕ прекаляваме със заетостта си – предупреждение, което получихме и през юни, когато Северният възел навлезе в Близнаци;

– заболяването е червен картон, за всички, които прекаляват с ежедневните си заетости и неглижират здравето си.

– тялото даде поле за изява на вируса в абсолютно съотвествие с аспектите на планетите.

Как човек да не обикне астрологията.

Стилиян Иванов

Коментари 16 за
“НЕ COVID-19, А „КАЛИНКИТЕ“ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ УБИВАТ БЪЛГАРИЯ! РОДИНАТА НИ СЕ РАЗПАДА ЗАРАДИ БЕЗДАРНА ГЛУТНИЦА, КОЯТО ОБСЛУЖВА ГЛАВАТАРЯ. 20 ДНИ РЗИ НЕ МОЖЕ ДА ВЪВЕДЕ ДАННИТЕ МИ В СИСТЕМАТА!”

 1. Не знам защо не вярвам на тези професори!?!
  Изследвал е 140 000 пациенти? Нека да приемем че е започнал своите изследвания от миналия Ноември, дори преди някой да е чувал за вируса.
  140 000, разделено на 365 дни е 383 пациента на ден. 383 разделено на 12 часа е 32 , тоест този уникален професор е успял да изследва пациент за по малко от 2 минути?
  Глупости на търкалета!
  Още един се опитва… и успява да внесе страх в хората!
  Питам се, как толкова много известни личности и политици бяха диагностицирани с Соvid 19, и никой не умря, поне аз не съм чул!

 2. >ЗВЯРА е на Земята и ще помете калинките,кърлежите и съответното количество свестни хора.
  Някой отвърза синжира и го пусна.
  Богатите по света се изолират по острови и огромни заградени пространства с драконовски мерки за охрана.
  Земята буквално се тресе от сатанинска злоба,която се предава на хората и убива любовта им към живота и себеподобните.
  Страхът прояжда душите на хората и ги води към Хаоса…
  Системата левитира ясно осъзнавайки ,че ще загуби ВОЙНАТА.
  Дефицитът на Вяра се използва от порочни типове като за последно…

  Един казва-нагледахме се на обезлюдени села,сега ще гледаме обезлюдени градове и после цели държави…

  Друг казва- идете при корените си ,заградете земя,обработвайте я заедно с единомислещи,бийте се за нея защото залъкът хляб,който произвеждате ще привлече зомбитата…

  Кой път да хвана ?
  Баси дебила съм,през цялото време Обяснението е било пред мен,пред очите ми…

  ,,…ДОЙДЕТЕ ЛЮДЕ МОИ В СКРИШНИТЕ СИ СТАИ И ЗАТВОРЕТЕ ВРАТИТЕ СЛЕД СЕБЕ СИ;СКРИЙТЕ СЕ ЗА ЕДИН МАЛЪК МИГ ДОГДЕТО ПРЕМИНЕ ГНЕВЪТ,ИДВА ГОСПОД ИЗЛИЗА ОТ МЯСТОТО СИ,ЗА ДА НАКАЖЕ ЖИТЕЛИТЕ НА ЗЕМЯТА ЗА БЕЗЗАКОНИЕТО ИМ…“

  ,, …А ОНИЯ ОТ ТЯХ,КОИТО ИЗБЯГНАТ,КАТО СЕ ИЗБАВЯТ,ЩЕ БЪДАТ ПО ПЛАНИНИТЕ КАТО ГЪЛЪБИТЕ ПО ДОЛИНИТЕ ВСИЧКИТЕ ПЛАЧЕЩИ ,ВСЕКИ ЗА БЕЗЗАКОНИЕТО СИ…“

  Амин.

  1. Звярът наистина е на Земята и ще вършее докато унищожи всичко живо. А , може би е изпратен да свърши мръсната работа и да изчисти планетата за нов живот. Защото си го заслужаваме.

 3. С тикви и калинки вирус не се преборва!!!!
  Време е да се преборим с „БОКОВИРУС“-а!!
  НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ВЕЧЕ!!!!

 4. Некадърните управляващи можеха да се подготвят през лятото – да се организират достатъчно отделения, да се направи организация. Знаеше се какво ни чака есента и зимата, ама и това проспаха, което е твърде характерно за тях – изключителна некомпетентност съчетана с неистова страст да се краде. Половин година на намериха време и пари да купят линейки и да обособят специален център за вероятни коронавирус пациенти, но сме горди преитежатели на американски изтребители Ф-16 „на хартия“. Очаквайте „властите“ още другата седмица да награбят волана на джипката и пак да почнат да събират плебса на срещи по села и паланки, А народът ще продължи да чака линейки, които идват постмортем и да търси свободни легла, които не съществуват. Да си намериш място в болница? Това да не е хотел, че да си търсиш място? Това ли е дъното? Ударихме ли дъното вече или още дълбаем?…

 5. корона 19 вариант ен за да мрат българите каза:

  Фрeнcкият прoфecoр Дидиe Рaул: Нямa втoрa вълнa, имa нoвa пaндeмия.Имa нoвa вaриaция нa вируca“. Пo думитe му тoвa дe фaктo oзнaчaвa cъвceм нoвo зaбoлявaнe, c кoeтo в мoмeнтa eврoпeйцитe ce cблъcквaли. Вчeрa и швeйцaрcки учeни oбявихa, чe в Eврoпa циркулирa нoв щaм, кoйтo нe e дocтaтъчнo дoбрe изcлeдвaн, зa дa ce твърди дaли прeвръщa SАRS-СоV-2 в пo-oпaceн или нaпрoтив, пo прaвилaтa нa вируcoлoгиятa. Фрeнcкият лeкaр нaричa „нoвия“ вируc „вaриaнт 4“ и гo e нaблюдaвaл първo cрeд cвoитe пaциeнти в Мaрcилия. И прeдупрeждaвa, чe нe изключвa първитe щaмoвe, циркулирaли дo юли-aвгуcт дa ce oкaжaт пo-бeзoбидни oт ceгaшния. Прoф. Рaул e изcлeдвaл нaд 140 000 пaциeнти дo мoмeнтa c диaгнocтицирaнo нaличиe нa кoрoнaвируca, кoитo ca прeминaли в нeгoвия инcтитут в Мaрcилия. Тoй твърди, чe aкo в нaчaлoтo нa взривa oт бoлни във Фрaнция тe ca били зaрaзeни c кoрoнaвируca oт мигрaнти oт Ceвeрнa Aфрикa, ceгa Cтaрият кoнтинeнт бил oбхвaнaт oт нoв щaм – прeнeceн oт Cкaндинaвия и Вeликoбритaния. Фрeнcкият мeдик e нa мнeниe, чe тoвa e и oтгoвoрът нa въпрoca зaщo ce cрeщaт вce пoвeчe рeинфeктирaни хoрa, кoитo вeчe ca прeбoлeдувaли СОVID-19. „Aнтитeлaтa oт първaтa „вeрcия“ нa вируca нe рaбoтят cрeщу втoрaтa“, убeдeн e тoй. Зaтoвa и нe ce нaeмa дa дaдe прoгнoзa нитo кoгa щe cвърши ужacът, нитo кoгa щe мoжe чoвeчecтвoтo дa рaзчитa нa вaкcинa.

 6. КОВИД Е ВРОДЕНИЯ СТРАХ ОТ СМЪРТТА! ПСИХО СЪСТОЯНИЕ ПАРАЛИЗИРАЩО РАЗУМА!

 7. Как си отива един млад човек на 33 години само за ден
  https://www.dunavmost.com/novini/kak-si-otiva-edin-mlad-chovek-na-33-godini-samo-za-den
  „Денят е 30 октомври. Мой близък (това е братът на моя приятел) е диагностициран с COVID-19, има положителен PCR тест от предния петък. Като цяло състоянието му беше добро, през седмицата се случваше да вдигне температура, но след това да я свали, имаше и лека кашлица. Приемаше предписаните от личния му лекар лекарства, антибиотик, спазваше карантината стриктно, приемаше течности и всички стандартни неща, които препоръчват за домашно лечение“
  ПРИЕМАШЕ предписаният от ЛЕКАР АНТИБИОТИК…ЕДНО ГОЛЯМО …ЗАЩО????

  1. Заради температурата. Антибиотикът доказано я сваля. А и зарежете обяснението: „С вирус съм, антибиотикът няма да помогне.“ Срещу вируса – да, но не и срещу хилядите бактерии, които постоянно ни се мотаят по дихателниите пътища и храносмилателния канал.

 8. Най после един коментар по темата КОВИД който не е от някой, смятащ се за центъра на света. Пример, мангъров и прочие, , специално за тях са направили вирус да ги били излъжели понеже каквито са талантливи планетата не може да се върти без тях….., ами сигурно. щом си вярват. Боко, как си вярва че единствен може да упрвлява тая страна.
  Има и такива.

  1. ШУБЕТО е ГОЛЯМ СТРАХ…КОГАТО картинката не е ПЪЛНА ..СТРАХЪТ я ЗАПЪЛВА…ако имаш медцинско образование от СПИСАНИЯ…ВЕСТНИЦИ и МИСИРКИ не КОМЕНТИРАЙ ДОЦЕНТА…СТРАХУВАЙ СЕ…МАЗОХИЗЪМ и СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ…

 9. „Няма втора вълна на коронавируса. Има нова вариация на вируса“. По думите му това де факто означава съвсем ново заболяване, с което в момента европейците се сблъсквали.
  Вчера и швейцарски учени обявиха, че в Европа циркулира нов щам, който не е достатъчно добре изследван, за да се твърди дали превръща SARS-CoV-2 в по-опасен или напротив, по правилата на вирусологията.
  Френският лекар нарича „новия“ вирус „вариант 4“ и го е наблюдавал първо сред своите пациенти в Марсилия. И предупреждава, че не изключва първите щамове, циркулирали до юли-август да се окажат по-безобидни от сегашния.

  1. Ще се нарича Covid 21, ама още не са го обявили официално. И ще е още по зъл, че 19-ката нещо не се справя на ниво. Сори.

 10. преди диагнозата беше ОВИ остра вирусна инфекция, сега се превърна в ковид 19 и добре се използува от политическата мафия!!!

 11. Твърдо съм убеден, че под ръководството на ББ, здравен министър като сегашния и наличието на НОЩ в този му вид ако се направи тест за бременност на един милион мъже в България ще ни бъде съобщено, че десет хиляди от тях са бременни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *