Регистрация
Публикувано на 06.03.2018 / 22:12

НЕ ЦИГАНИТЕ СА ВИ ПРОБЛЕМА! ПРОБЛЕМЪТ ВИ Е УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ!

ДОКТОР ОТ ПЛОВДИВЕ, „граждани“, успяха ли УМИШЛЕНО да ви залашкат в спора „цигани – българи“ и да забравите Боко, Гинка и ЧЕЗ?! Много евтино се подавате на КОНТРОЛИРАНА манипулация! Нищо не става от това „общество“ и от тоя „народ“! Нищо! Дотолкова сте зомбирани, че вече мислите с утките, уйовете и задниците си, а не с главите си!

И в гражданска война ще ви вкарат, и пак няма да се усетите, че използват гнева ви, за да го КОНТРОЛИРАТ!

Всеки, който продължава да хаби енергия за доктора, налива вода в мелницата на мафията на Боко и Компания. Не циганите са ви проблема! Проблемът ви е УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ! Която умира от кеф, наблюдавайки как се оляхте да квичите по казуса с доктора, доктор, впрочем, който не е никакъв борец, какъвто ви се иска да го припознавате.

Не да стреляте по циганите ще ви оправи живота, а да излезете на улиците СРЕЩУ МАФИЯТА, която управлява държавата.

 Всичко останало, което в момента правите, отдавам на комплекси, абсолютно непознаване на правото, расистка омраза, или простотия.

Веселина Томова

Коментари 17 за
“НЕ ЦИГАНИТЕ СА ВИ ПРОБЛЕМА! ПРОБЛЕМЪТ ВИ Е УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ!”

 1. Да ако не се пребори обществото с причините , плъховете ще се възпроизвеждат , днес доктора ще убие един , утре два плъха , но плъховете са продукт на причините , плъховете са следствие на причината – мафията която ги възпроизвежда.

 2. Така е това е истината , права е Томова причините са важни и с тях трябва да се бори обществото , а не следствията като доктора . Но те не искат да го разберат.

 3. Робовладелците в Българско щели да правят закон как робите да имали право да се защитават,все се чудя,другари,как е възможно това? Права не се дават даром,те се извоюват,а насреща си имаме люти и заклети душмани,в някои отношения по-опасни от османлиите. Тия са ДЕМАГОЗИ,говорят едно,а вършат друго,преструват се на света вода ненапита.Отношенията в обществото постепенно се израждат в класова борба,само пролетариата недостатъчно го осъзнава.

 4. Знам че, това което ще напиша няма да се хареса на много хора, но това което изнесе Прокуратурата като признания на Доктора; тридесет минути наблюдава крадеца,записващи камери,незаконно оръжие,лъжите пред камерите на жена му,порезни рани с нож на доктора измит и изчистен,прикриване на следи и какво ли още не и убит крадец.Политиците веднага яхнаха протеста на хората и великият Бойко разпореди промяна в закона а, промяна в Хипократовата клетва ще направим ли? Не заставам на страната на крадеца той си го е търсил,както и много други които убиват за два лева възрастни хора но популизъмат на политиците ще продължи.Постоянната смяна на правилата не води до нищо добро, това говори за зависимост или некомпетентност.

 5. Ако в САЩ убиеш някого, който те нападнал в имота ти, ще те похвалят и показват по местните ТV-канали, за да разберат апашите, че е опасно неканнени или с престъпни намерения да влизат в чужда собственост.

 6. АБСОЛЮТНО съм съгласна.
  Освен това – за убийството на крадеца -всички телевизии на крак денонощно.
  А какво става с УБИЕЦА Московски.При това говорим за убийство на ДЕТЕ.Къде са прес-титутките , забравиха ли. че това се случи.Къде е прокуратурата?
  Защо не си е подал оставката- поне?

 7. Номерът с циганите не е от сега и наистина вече съвсем ни взеха за дебили. В къщи три пъти ни обираха, доста сериозно. И трите пъти беше ясно, че са си чисти българи, даже за първите два случая знаехме кои са. И какво мислите ни отговориха в районното – „много сериали гледате“! След 30 дни получавате едно съобщение – „диренето се прекратява поради липса на нови факти“.

 8. Министерството по религиозните въпроси във Франция прие 4-годишна програма за предаването на католически храмове на мюсюлманските общности в градовете. 52 култови съоръжения в различни региони ще преминат в ръцете на имамите и ще бъдат преобразувани в джамии. «Ислямът се превръща в родна религия за все по-голям брой французи. Освен тях, тази религия е популярна сред бежанците, част от които също са граждани на Франция. Католиците стават все по-малко. Хората разбират архаичността на християнството. Надявам се, че за 50 години този проблем ще бъде решен по естествен път», каза министърът по религиозните въпроси Муса Харири. Стартът на програмата ще бъде през май 2018 година, последният храм ще бъде предаден на мюсюлманите през ноември 2022 година.

 9. Ега ти Дебилите,които пишете срещу Томова!
  А бе Амеби,какво ви казва ТЯ,какво разбирате вие!
  Тя не оправдава,циганите,а казва защо се стигна до тука!
  Как не ви е срам дебили,Мутрата пръска разногласия в обществото ни,защото плува в мътни води!
  Той насажда всичко това,и ни гледа Сеира,как сте толкова захлюпени???
  С тези пари,които краде от нас,създава ситуации като тези в Пловдив,за да може да краде и управлява вечно!
  Всички сме зад Доктора,Дебили!
  А къде е гнева ви за гинка нищото Ошфорка,не сте ли Бесни?
  Аз искам да кажа на тези които храчите по Веселина Томова,докато Мутрата създава гинки и вилнее по земята ни,ще има и други случаи,като тези в Пловдив!
  Не ви ли е ясно Дебили,че Мутрата се кефи от тази ситуация,защото той я създава и той я управлява,защото трупа милиарди за себе си и шайката си!
  И още нещо до Дебилите които скачате срещу Томова,не ми ПУКА как подскачате като пуканки,защото вие докарахте България до това положение със Дебилството си!
  Мене ми пука,от мнението на 10% истински милеещи и борещи се,за Родината ни!
  От където и да погледнеш,прав беше Доцент Иво Христов!

 10. ДОКТОРА НЕ БИЛ ГЕРОЙ………… КАК НЕ ВИ Е СРАМ ВЕСЕЛИНА,ТОВА ЧЕ НЕ БИЛ СЕ БОРИЛ ……. НАПРОТИВ -ЧОВЕКА СИ Е ВЪРШИЛ РАБОТАТА ДОСТОЙНО, ЛЕКАР Е!И КОГАТО СЕ Е НАЛОЖИЛО Е ЗАЩИТИЛ ДОСТОЙНО ДОМА СИ, ЧЕСТТА СИ И СПРАВЕДЛИВОСТТА КОЯТО ЗАКОНА И НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА МУ ДАДЕМ!!!!!!!!!!!

  А ВИЕ ДЕТО СЕ ПИШЕТЕ ГОЛЯМА „БОРКИНЯ“ ВЕЧЕ ОТДАВНА РАБОТИТЕ ЗА СЪЩАТА МАФИЯ И ПОНЕЖЕ СИ ГО ЗНАЕТЕ СТЕ ЗЛОБНА КАТО ЖЛЪЧКА!

 11. Kога ще заловят и затворят на Иван главата родата. на Делян кумата, Живко суджука, бандата на Боеко и все Гинки, Калинки , Ивелинки, да папкат, слушкат и спинкат . Отклоняват общественото внимание за несъществени неща, битов инцидент, има си служби на които им плащат не малки заплати да се оправят.

 12. 97% от ТАЗИ ПОПУЛАЦИЯ има гени на homo floresiensis/ хоминиди, т.е. цигани. Докторът – също. И премиерът ви. И президентът ви….. И турците, и българите и евреите, и арменците и … ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ, САМО ВИЕ НЕ – НЕ СТАВАЙТЕ ЗА СМЯХ ПРЕД СВЕТА БЕ ХОРА!

 13. „Kомплекси, абсолютно непознаване на правото, расистка омраза, или простотия,параноя и тайни сценарии“…или просто казано жизнен опит..
  Хората още гласуват за такива като Борисов и много цигани не се вписват в обществото ,нo cлед 50-100 години няма да има такъв проблем.
  Революциите и резките промени нищо не решават понеже сменят не мисленето на хората, а местата им по стълбичката.
  Търпение и работа му е майката ама ,всеки иска сега.

 14. Taka,taka ama slepcite sa mnogo i slagat vsicki cigani na edin kantar,az sam bil svidetel kak v 90te godini sledovatel ot policiqta-balgarin izprastase cigani da kradqt nafta ot selskoto stopanstvo za nego,haide komentiraite sega………………..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>