Регистрация
Публикувано на 12.06.2018 / 18:15

НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША!!! ВИЖТЕ ТОЗИ ЧОВЕК КЪДЕ ЖИВЕЕ, УМИРАЙКИ!

ИНВАЛИД ВАРНАНе сме народ, а МЪРША !!!!!!!!

Той е пълен инвалид от преди месец, вследствие прекаран инфаркт. Подал е документи за дома, но от 9 месеца чака да бъде приет.

В момента живее под едно дърво върху празни кашони, без пари, без храна и лекарства  – на пазара на квартал „Чайка“ във Варна срещу зеленчуците.

Казва се Светлозар Антонов Антонов на 65г.

Дъщеря му е с първата му жена в Холандия, но той не ги е виждал от 3 години.

Направи ми впечатление, че е интелигентен човек и с достойнство.Отказа ми да му помогна, оставих му пари само за хляб. Каза, че не му се живее.

В сряда /13.06./трябва да му бъдат махнати конците от операцията в Терапията/УМБАЛ“Св.Марина“.

Владимир Бранник

Коментари 16 за
“НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША!!! ВИЖТЕ ТОЗИ ЧОВЕК КЪДЕ ЖИВЕЕ, УМИРАЙКИ!”

 1. Видимите резултати от управлението на ГЕРБ, според Цветан Цветанов

 2. КОГА??Кога питам аз най-накрая ще се надигнем и ще ги изринем , мама им измет мръсна!!!

 3. …Skoro hodih v Sofijskata Zoologicheska Gradina/imashe mnogo,,osinoveni,,divi givotni ot hora na biznesa,naukata I ,,uspjali,izvestni,,..za tozi CHODVEK,njama li KOY vav Varna..aTIM ,,imat,,hoteli,predprijatija,zastr.kompanii,..drugi sa ,,monopolisti,,v zaregdane s goriva,lAMJATA//..Alo,Krasencho ,,s karpichkata/masichkata ,,Day ,,da jam!/Carju,Boko/ayde de…Bogati momcheta ste…zaradi,,Dargavata,,ili ,,Dargavna…Ako ne,,organizirayte se,,i napravete neshto kato ,,Salvation Army,,ili ,,hospis,,..

 4. Инвалид без крака живее под открито небе във Варна. Тежката история на 65-годишния Светлозар придоби популярност чрез социалните мрежи, където за ден събра хиляди споделяния. От години Светлозар живее като бездомен. Разчита на пенсия от 340 лева и преживява някак си до преди десетина дни, когато се налага ампутация и на втория му крак. Мъжът се оказва навън, абсолютно безпомощен. Има четири кашона, един от които използва за възглавница, и едно одеяло. Оцелява заради помощта на хората от близките магазини и на минувачи. Хората разказват, че като си вземе пенсията, му я крадат и той е принуден да живее от милостиня. След реакция на общината Светлозар беше настанен в дом „Гергана“. „Заповедта, която издава дирекция „Социално подпомагане“, е с дълъг срок. Така че ще пребивава, докато не се намерят други възможности“, каза Луиза Каспарян, началник отдел „Социални дейности“ в Община Варна. Светлозар вече има покрив над главата си, топла храна и всекидневни грижи.

  ДАНО ДА Е ВЯРНО!

 5. “Shame, shame, shame, in my mind. See what you’ve done to my life.“
  “Кажи ми, кажи, бедни народе,
  кой те в таз робска люлка люлее?
  Тоз ли, що спасителя прободе
  на кръста нявга зверски в ребрата,
  или тоз, що толкоз годин ти пее:
  „Търпи и ще си спасиш душата“?!

 6. Да Му се махаме от главата. Инвалиди, миньори, пенсионери, „фермери“, лекари, полицаи, армия…. Да Му се махаме от главата!
  Глава – паве!

  1. Защо трябва да му се махаме ние от главата , да се маха той и неговата шайка от нашите глави и очи
   !!!

 7. Госпожо Томова, едва ли успявате да администрирате целия поток от информации в сайта, но поне ги накарайте да проверяват, или да стигат до края. БНР Варна са пуснали в 14. 25, че човекът е настанен. Но… как изобщо се е стигнало до тук, темата за човешкия позор в Българията Му все пак е неизчерпаема.

  1. АКО НЕ БЕШЕ РОПОТА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, ЛАЙНЯНАТА ОБЩИНА ВАРНА НЯМАШЕ ДА СИ МРЪДНЕ ПРЪСТА, ЗАЩОТО Е ЗАЕТА С ДРУГО – ДА КРАДЕ!

 8. Боко ОСТАВКАААААА мършо долна. Дотук докарахте хората, помияри такива. Само бой по кухите ви кратуни, крадци долни.

 9. Това, което виждаме на снимката е тотално падение на държавата и държавността. Тази държава да се закрива и на нейно място да се създаде нова СВОБОДНА от диктатурата на златушко-хераковският селски хитрец, лъжец, крадец, мошеник и тъпанар, и водената от него шайка.

 10. Най-добре да препратите снимката на госина дето риве кат види страдащи хора.

 11. Ако по конституция г-н Радев има право да въведе извънредно положение това вече е неизбежно

 12. Този изоставен и умиращ човек е метафора на жална майка България! Хора, Тя умира, не виждате ли?

 13. НЯМАМ ДУМИ!!!С ШАЙКАТА УДАРИХМЕ ДЪНОТО.ТАКА Е КОГАТО НИ УПРАВЛЯВАТ БЕЗКРУПОЛНИ СИКАДЖИИ.НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ХОРА КАТО ТОЗИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК.КАК ЩЕ МУ СЕ ЖИВЕЕ?ИЛИ ЩЕ СЕ ВДИГНЕМ КАТО ЕДИН ИЛИ ПОВЕЧЕТО ОТ НАС ЩЕ ИМИГРИРАТ.ХОРА НЕ СЕ КАРАЙТЕ ЗА ДРЕБОЛИИ,ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ЖАЛКОТО НИ ПОЛОЖЕНИЕ СА ТАМ НА ВЪРХЪТ,ЯХНАЛИ ВЛАСТА И НИ СЕ ПРИСМИВАТ.ДА ИМ ПОКАЖЕМ КАКВО МОЖЕМ НИЕ,ОБИКНОВЕННИТЕ ГОИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>