Публикувано на 14.07.2019 / 17:33

НЕ СИ ХАБЕТЕ СИЛИТЕ ДА ЧАКАТЕ НЕЩО ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ. АКО ЧАКАТЕ БИТКА ОТ БСП – ЗАБРАВЕТЕ!

МЕСТНИ ИЗБОРИОбратно на твърденията за кадрови дефицит в ГЕРБ, Банката с кадри на Бойко Борисов никога не е била фрашкана с толкова желаещи, изгладнели, флексабилни, че и рейтингови играчи, готови на всичко, за да са кметове или поне да ги поканят на софрата.

Да вземем витрината в София и Пловдив, защото отсега Стара Загора и Бургас ще решат всичко на първи тур в полза на сегашните кметове.

В София и Пловдив Борисов щял да има проблеми…Нищо подобно. Шансът Фандъкова да бъде преизбрана на първи тур е над 50%, а на втори над 90%. ГЕРБ има още двама скрити кандидати, които загряват на тъч линията и чакат Борисов да ги повика. Слави и Мая. Нищо чудно да бъдат активирани и двамата.

Мая като “независим” кандидат за кмет с подкрепата на Слави и отзад с ГЕРБ. Не трябва да имате съмнения, че двамата кандидат – политици са на късата каишка на премиера, държани финансово и всякак зависими от него. Най-вече финансово. Тяхното бъдеще е поставено на карта, а картата е в джоба на Бойко.

Мая и Слави нямат необходимия характер и програмна стратегия да бъдат алтернатива на ГЕРБ. В момента и двамата си търсят нова работа и кандидатстват за нея не пред избирателите, а пред задкулисния си господар.

Ако чакате битка от БСП – забравете.

Нинова е тотално удобна на Борисов, а нейните съртаници са масово на хранилката при него – Киро Добрев, ръководствата на организациите в София, Пловдив и Варна. Та ГЕРБ и БСП вече 10 години управляват заедно трите най- големи града и разпределят заедно баницата.

Ако реши да ни изненада в типичен стил, Борисов винаги може да измъкне от ръкава някой послушен коалиционен слуга като Джамбазки и Радан, и Хоп! да го направи кмет на София. Какво ли не сме видели от ГЕРБ.

А Пловдив? Там просто Борисов трябва да хвърли Тотев на кучетата и прокуратурата и после, който посочи, той ще стане кмет на стадото в древния град. Пловдив отдавна беше превърнат от ГЕРБ в сателит на София, а гражданското общество във Филибето изглежда напълно унищожено. Еснафлъкът, провинциализма и блюдолизничето пред властта чакат на опашка още от Джумаята.

Не си хабете силите да чакате нещо от местните избори. Тези, които ви показват по телевизора са допуснати там по волята на господаря, който разпределя порциите. Елементарното и простовато, селско лицемерие през последните дни на кюстендилската черешка на тортата Мая Манолова принизява и малкото останало достойнство в медиите и политическата “класа”.

Николай Бареков

Коментари 22 за
“НЕ СИ ХАБЕТЕ СИЛИТЕ ДА ЧАКАТЕ НЕЩО ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ. АКО ЧАКАТЕ БИТКА ОТ БСП – ЗАБРАВЕТЕ!”

 1. Какво се е случило, за да твърди днес министърът на вътрешните работи, че няма организирана престъпност? Случило се е следното: организираната престъпност е еволюирала от криминална в политическа. И вече не събира рекет с помощта на бухалки, а чрез държавни структури като кпконпи, данс, прокуратурата, под престъпното ръководство на три прасета. То само престъпността е организирана, всичко друго е хаос.

 2. 3 млрд лв за 8 стари кошници, при това без ракетите???
  Това е Кражбата на века.
  Ще я плаща естествено овчи Ганю.

  1. Днес правителството е актуализирало бюджета заради самолетите. Тази актуализация няма да е последна.Тези дни се появи информация че керосина JP8 който ползва Ф16 ще се доставя от OMV.Трябва да се изгради нова инфраструктура и зарядно станция TVD за около 300милиона.Нямало скрити разходи а това не го казват.Пари за линейки няма,събираме капачки за ковьози и умираме по разбити пътища.Никой няма да ви чака.2024г няма да има и 5 милиона в тази държава, но ще има самолети. Предатели са до един в правителството начело с ББорисов. И да има народен съд един ден, и да бъдат съдени,парите са на халос да се откупят сега тия герберски и патреотарски кожодери. Предатели!

   1. Веселина Томова е права, БСП не е опозиция, защото не е казала, че е против безумната покупка на Ф-16. „Писателят Добри Божилов, автор на хитовия бестселър „Задругата“, направи изобличаващ коментар в социалните медии.
    Той не разбира защо в България няма никаква опозиция срещу безумната сделка за изтребителите. Вместо това БСП се занимава с откровено второстепенни въпроси.
    Точните му думи са:
    „Някой би ли ми пояснил, защо БСП не застава твърдо срещу F16, а усуква, занимава се с изборния кодекс и с Тристранката? И те ли са в играта?
    Къде е опозицията?“
    Т.е. всички се спотайват, докато Борисов си плаща индулгенцията на кръгове в САЩ.
    „Докога този окаян и клет народ ще бъде така безпардонно плячкосван“, пита Божилов.
    „Воля“ са казали, че няма да гласуват за сделката, но дали ще удържат? Борисов е готов на всичко, за да стане неговата индулгенция. Май обща с БСП, Рубин скоро ги посети на Позитано.

  2. Безсрамнико Борисов , излез и се ,, похвали “ с похарчените народни милиарди !!!
   Защо изпрати замчето ????
   Позорно Тикво !!!

 3. Боко е най-голямия предател на българските национални интереси. Плащаме непрозиведени самолети в брой, а няма пари за машинното гласуване. Кой прибра коминисоната от 400 млн. лева? На дръвника Боко и глутницата му.

 4. BG дебилщината коренно се различава от световната дебилщина ,особенно по време на избори .

 5. Не се хабете!Всичко е предрешено!От вас не зависи нищо!Всички са гадове и няма алтернатива на Борисов.Не гласувайте!Те сами ще си изберат кметовете и без вас.Бургас и Ст.Загора вече били сигурни,Фънда бие на втори тур с 90%,щото имала характер и стратегия,не като Слави и Мая.Абе Бареков КОЙ ви плаща на всички вас да правите тази кампания в полза на ГЕРБ?

 6. ЗА КОГО ГИ ПРАВИТЕ ТЕЗИ ПЪТИЩА,БЕ,НЯМА ХОРА,ХОРАТА ИЗМРЯХА,НАПРАВЕТЕ ЕДНО БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,И АЗ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ УМРА,ЗАЩОТО ОТ ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ПАРИ ЕДИН ИЗГНИЛ ЗЪБ ДА ИЗВАДЯ,ЧАКАХ ГО САМ ДА ПАДНЕ,АМА ЗА КОЦУЗЛУК,ПАДНА САМО ПОЛОВИНАТА,КОРЕНА ОСТАНА,МОЖЕ БИ ЗАЩОТО Е КЪТЕН. УБИХА МИ СЕ ВСИЧКИ НАДЕЖДИ. МИСЛЯ,ЧЕ ВЕЧЕ ИМАМ И ОТРАВЯНЕ НА КРЪВТА. ИМАМ ОЩЕ ТРИ КОРЕНА ЗА ВАДЕНЕ,НО ТЕ НЕ МЕ БОЛЯТ ЧАК ТОЛКОВА МНОГО,МОЖЕ ДА ПОЧАКАТ ОЩЕ ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ. А ХУЙОВЕТЕ ТРУПАТ ПАЧКИ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО,КАТО НЕВИДЯЛИ.КАКВИ ХУЙОВЕ,ТЕ СА НАПРАВО УБИЙЦИ. СЪС ПОДЗЕМНИТЕ И НАДЗЕМНИ ПРИРОДНИ БОГАТСТВА НА БЪЛГАРИЯ,МОЖЕ ДА СЕ ЛЕКУВАТ БЕЗПЛАТНО НЕ САМО ГРАЖДАНИТЕ НА НАШАТА ТЕРИТОРИЯ,А ДАЖЕ И ГРАЖДАНИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ.НО ХУЙОВЕТЕ ПРЕДПОЧИТАТ ДА ТРУПАТ ПАЧКИ И ЕДИН ДЕН ДА СИ ГИ ЗАНЕСАТ В ГРОБА. ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА.

 7. Който направи Манолова омбудсман, той ще я направи и кмет на София. Мая – острието на БСП под крилото на ГЕРБ. Иначе за пред родната и европейска публика 10 години си играят на управляващи и опозиция. Комбината не я виждат само тези, които не искат да я видят…

 8. Все едни и същи локуми отвсякъде . Няма алтернатива , Боко е вечен , самоковската крадла Фандъкова пожизнен кмет на София , Мая,Слави и други измислени герои и т.н и т.н . Голям рев ,голямо нещо. Казах многократно и повтарям , престанете да гледате този филм на ГЕРБ ,БСП и ДПС с главни герои Боко,Доган и Нинова.Те играят в един отбор, отдавна са си оплели кошницата и са се накрали до девето коляно и въобще не ги мислете. Гледайте себе си ,а тях просто ги игнорирайте и подминавайте с презрително мълчание. Така когато един ден паднат (а това неизбежно ще стане защото вечни политици няма) , даже няма и да ги забележите. Вярно е че нанесоха огромни щети на България,но вината е във всички българи които гледат този филм и легитимират актьорите в него.

  1. …важното е…,,крадат с ,,доброто,,…от Правителството…,,законни кражби,,..

 9. Абе,няма ли кой да метне една бомба на тая територия и всичко да свършва,че ми писна вече.

  1. ..интелигентните @те продалжават да ,,емигрират,,..ц@ганите сте се жен@ат все по @есто за балгарки…,,Маг Николета..2019г!

 10. Много къса памет има автора на тази статия . Забрави , как лижеше задника на Боко Пръстовете като журналист от bTV , а сега , когато изпадна от каруцата на властта – мрънка и кълне всички , които са в политиката . Що ? Щото той вече е на бунището на политическата история и никой не го ще . И , е много смешно селянчето от Пловдив да пише за провинциализма на някого . Трай си , бе , провинциалист , и харчи накраденото от лъжеполитиката , която пробутваше досега . Айде ,,Афера БГ “ , изтрийте ме , щото не ви отърва моето мнение за Барека , но много хора харесващи Вашият сайт имат моето мнение за Байганьовщината на Бареков .

 11. За пръв път съм съгласен с Бареков.
  Гласувайте за някой нестандартен и честен кандидат , но не от казионните партии!
  БСП е “Б“ отбора на американското посолство и са на една ясла с ГЕРБ на чичо им Сорос!
  Съжалявам само “дебилните“ -по Иво Христов-симпатизанти на БСП , които вярват , че тя е лява партия!
  Тези дебили трябваше да се осъзнаят още когато БСП въведе плоския данък , като най-десен такъв в света и лъсна , че тази партия е на едрия капитал и задкулисните играчи от американското посолство!

  1. Б$П е дясна, неолиберална, антикомунистическа и русофобска партия, защищаваща интересите на буржуазията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *