Публикувано на 25.09.2020 / 12:27

НЕ ПИТАТ КОЛЕГИТЕ: ЦВЕТАНОВ, ТИ ИЗНУДВАЛ ЛИ СИ БИЗНЕСМЕНИ? ПРАЩАЛ ЛИ СИ ВЕСКО МАРИНОВ ЗА ПАРИ ОТ ИМЕТО НА ГЕРБ? КАК Е ОРЛИН АЛЕКСИЕВ?

Вики Николаев ми е приятел и мисля, че е добър в работата си, но днес с Цветанов той претърпя пълен провал.

Сещам се за поне 10 въпроса, отговорите на които биха били много по-интересни за широката публиката, отколкото темата с асансьора.

Като:

Цветанов, кой плаща изборите на ГЕРБ по места? Бизнесмени? Би ли им казал имената? Със знанието и по указание на премиера ли става това плащане? Ти лично изнудвал ли си бизнесмени? Бобокови не бяха ли ваши хора? Пращал ли си Веско Маринов на срещи за да рекетира хора за пари от името на ГЕРБ? Имаш ли медии? Криеш ли се зад един скандален сайт в момента? Що се изпокара с Флоров? И с третият ви приятел? Въртеше ли интриги зад гърба на Бойко с един влиятелен бизнесмен? Ще вземеш ли Дариткова, Мозъка, Велчев и ПКП у новата републиканска фирма или ще приемаш за членове само спортисти, ала Стъки? Обичаш ли пилета “Градус”? Кой ти финансира кампанията в момента? Как е Орлин Алексиев, авер или враг е той в момента? Мелиш ли още брашно с Валери? Познаваш ли Пашата?

И още един куп подобни бързи въпросчета.

Ма, не питат колегите, не знам защо…

Васил Петев

Коментари 32 за
“НЕ ПИТАТ КОЛЕГИТЕ: ЦВЕТАНОВ, ТИ ИЗНУДВАЛ ЛИ СИ БИЗНЕСМЕНИ? ПРАЩАЛ ЛИ СИ ВЕСКО МАРИНОВ ЗА ПАРИ ОТ ИМЕТО НА ГЕРБ? КАК Е ОРЛИН АЛЕКСИЕВ?”

 1. Кой смее да пита? Влиятелни политически и ведомствени кръгове на САЩ го подкрепят и навярно финансират новата му партия. Те, му създадоха някаква организация за политически разследвания у нас, която да ръководи и взема заплата осигуряваща луксозният му начин на жувот!.

 2. Пътя към върховете понякога минава през задния двор …

  Някои хора са резистентни към болката или просто са алашик маймуни и от нищо не им пука …
  Като им зарастне гъза и натискат копчето за рестарт.

 3. Верно ли бе Петев? Това за авера Орлин Алексиев ако е верно си е пълна отврат. Тя и Данчето си свали доверието от малкия Дон. Да му се незнае този новобранец как не се сети да го пита.

 4. Цецо за Боко е като Qanon за Тръмп – някакъв нескопосан резервен план.
  Както се вижда от коментарите – не могат да заблудят никого.

 5. Тази гад нетрябва да се подценява Всички от Герб ще преминат при него ,по заповед за спасяването на откраднатото.Той е създаден от американските евреи и еподържан от евреите от Конрад Аденауер в Германия .Ако може да видите ,той може да се изказва по всяка една медия .Микрофоните са подавани на Христо Иванов Мая Манолова и още много знаини и незнаини спасители на Герб .Сега ще започне подгряването и на оня от щаба Мутафчииски,които е ненавиждан със същата сила ,като Цветанов.Не го Цецеронкаите тои е опастност за всички Вас.

 6. Цветанов- заболекарката на децата му (гледах ингервю с тази) , отговаря за външната политика на атлантическата му партия,защото ,каза тя , не е важно каква е квалификацията ми , забележете как зная да се усмихвам, прави впечатление и че изглеждам по-добре от Дариткова и освен това зная някои лафове на английски …. Весо потния предполагам ше отговаря за културата …на подслушване в новата атлантическа формация титаник 2

 7. Цветан Цветанов УРЕДИ мъжа на Цецка Цачева, бабата на проф. Константинов и любовницата на Веско Маринов да работят на супер ДОХОДНИ свръх платени длъжности в РВД София със заплати 5-7000 лв на МЕСЕЦ +огромни премии(по още 2 заплати) през няколко месеци. И тримата назначени от Цветанов в РВД НЕ говорят английски език
  Цветанов УРЕДИ жена си Десислава на работа в ДАНС, щерка си на работа в САЩ Световната Банка, уреди на Цецка Цачева да се сдобие с СПА хотел на Павел баня
  Цветанов контролиране години наред АЛО – ало измамници те чийто централа беше Горна Оряховица (щаб квартирата на Цветанова та скрита власт, Горна Оряховица и В. Търново бяха изцяло под негов контрол,)
  Цветан Цветанов назначи горнооряховския милиционер Милен Димитров за шеф на Бургаската Полиция за да контролира и лапа от контрабандата на ГОРИВА през Бургаското пристанище и рафинерия „Росенец“

 8. Толкова време един ПИТОН ни ДУШИ…сега ПОЛУЖИВИ ще ни КЛЪВНЕ и ГЪРМЯЩА ЗМИЯ…накрая ще ни ХАПНЕ ЕРДО-КРОКОДИЛА…

 9. МОЙСЕЙ водил 40 годишният ПРЕХОД на евреите към ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ…НИЕ като ДЕМОКРАТИ ще дадем ВЪЗМОЖНОСТ и на ВТОРИ МЕСИЯ да завърши ПРЕХОДА до …ГОЛЯМОТО БЛАТО…При НАС ПРОРОЦИ МНОГО…но и БАЛЪЦИ…много повече…

 10. ЗА ВЕСКО МАРИНОВ-ПОТНИЯ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ Е РЕКЕТИРАЛ БИЗНЕСИ.КОГАТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ БЕШЕ СИЛНИЯТ НА ДЕНЯ И С ВЕСКО СЕ ВОЗЕХА НА „БАНАНА“ НА К.К.АЛБЕНА,ПО НЕГО ВРЕМЕ ВЕСКО БЕШЕ ИЗТИКАЛ ВСИЧКИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРЕПАРАТИ ЗА МИЯЛНИТЕ МАШИНИ В КОМПЛЕКСА И САМО ТОЙ ДОСТАВЯШЕ ТЕЗИ КОНСУМАТИВИ.СЪЩО ПО ТОВА ВРЕМЕ ЗАТВОРИ И ПЕРАЛНЯТА НА К.К.АЛБЕНА И ОРГАНИЗИРАШЕ ВСИЧКОТО ПРАНЕ СКЪПО И ПРЕСКЪПО ДА СЕ ПЕРЕ В СЛИВЕН (КЪДЕ Е АЛБЕНА И ПЕРАЛНЯТА И В ОБРОЧИЩЕ КЪДЕ Е ГР.СЛИВЕН) ПО ТОВА ВРЕМЕ ВЕСКО ИДВАШЕ С АВТОМОБИЛ СЪС СЛИВЕНСКА РЕГИСТРАЦИЯ В КОМПЛЕКСА И ГАДЖЕ МУ БЕШЕ ЕДНА ДОБРИЧКА КУР.А.
  А ДНЕС ВСИЧКИ СА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА!!!
  АЙДЕ СТИГА БЕ ИЗМЕКЯРИ!

 11. И още 1 въпрос към ЦВ. ЦВъ ПЕРЕ ли РУСКИ пари(стотици милиони) на проПутинската банка „Тройка Диалог“ част от „Сбербанк“ Россия през общата си фирма С. Л. Е Груп с бизнес партньора си Рамадан Аталай 2рия в ДПС в строителство на имоти и къщи в Сарафово и Несебър и прането на РУСКИ пари как се свързва с ЕВРОАтлантичесите ценности

  1. ..za Orlin Alexiev..popitayte…ZETKO BARETKO..imashe edna/narko/afera..deto My kazaha…da se,,razkara,,..ot Patja na Tikvata…

 12. Аве Цвинокьо , що па да не може мъж да е щракнал Баце как нунка ? много е вероятно кмета на Симитли да е заснел Баце как сладко сладко спинка , след като го е напълнил кат еклер

 13. Лицето Цв. , което от няколко седмици цъфти по всички национални телевизии, не случайно ни се пробутва като НОВА, ЧИСТА и О,Боже „НОРМАЛНА “ замяна на Боко.Дали, това е случайно? Кой стои зад този питекантроп с муцуна на прачовек и ум на Йети?Това човешко недоразумение , което е шофьор по призвание/ като Боко/, даскал по физическо по образование/ какъвто линикога Не е бил /, май се надява да ни яхне като премиер??
  Верва ли си, че народа забрави как от трибуната на НС клеймеше врагове, нареждаше кой да бъде разчистен?Мисли ли, че хората забравиха сагите с шестте апартамента и оня със личния асансьор за нищожни пари?
  Не знам кой му е дал идеята за този нов външен вид, но много е сбъркал!Прилича на чучело от детския сериал за мъпетите.Акъл не се присажда, не се купува , а поведението на тъп милиционер е същото, защото е кодирано генитечно от татко му , личният шофьор на Григор Шопов.
  Марш в коневръза Цвъки!Никой не обича предателите, както и да се пребличат и лустросват.Твоето време свърши с Боко !Живей си в апартамента и кажи на тия дето те пробутват, ЧЕ НЕМА ДА СТАНЕШ ВТОРИ БОКО!!!

  1. Да и обяснявайте на Хората в мрежата , какъв боклук се кани да влиза във властта пак.

 14. То е ясно, че тоя го изкараха, за да замести ГЕРБ и да покрие всичките кражби и зулуми. Неговото отстраняване от партията си беше подготовка за използването му по-късно. Само, че събитията сега объркаха плановете им. Изкараха го твърде рано след Апартаментгейт и номера им няма да мине.

 15. ДА МОГА ДА ПОТВЪРДЯ ЧЕ ВЕСКО МАРИНОВ,БЕЩЕИЗПРАТЕН 2014 ГОДИНА ДА СПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА
  4000000.00 ЛЕВА В ЧИСТОТА ИСКЪР ЕООД.НО ОГАВА ИМАЩЕ УПРАВИТЕЛ НА МЕСТ И ГО ИЗГОНИ КАТО МРЪСНО КОТЕ.ТОЙ БЕШЕ ИЗПРАТЕН ОТ ОРЛИН АЛЕКСИЕВ И ЦВЕТАНОВ.

 16. Цъфтан е целия в лайна от главата до петите.Понеже е бавно развиващ той няма чувство за срам.Тези които влизат в неговата партия са се наточили да крадат с гъза си.

 17. Не е виновен Цветанов, ама хич не е виновен, виновни сме ние СТАДОТО, овчото стадо, в което всеки тича след личния си келепир и сме по- продажни от циганите. Този евроатлантически парцал да тръгне да създава партия, за което трябват не малко пари, медиите, които му дават глас ежедневно, един куп хора, които са готови да зарежат ГЕРБ и да се окъпят в нови аванти, това не е народ, повдига ми се. Ама имало свестни, какъв е процентът им господа, КАКЪВ.???? Най- мизерните пенсионери, без зъби, с кофичка кисело млеко на масата трябва и те да плащат 20-те процента ДДС и да са щастливи, че шибанякът им дал 50 лева сега за ковито , че и чака благодарност и овации. Колко трябва да са тъпи нашите сънародници за да не видят този позор. Всеки пенсионер с доход под минимума трябва да си получава ограбеното ДДС на края на годината, или всеки следващ месец. Каква кратуна, какъв шебек трябва да търпим ежедневно да се „глисти“ по ТВ каналите.

 18. До 2+2=5 …но да търси хирург, който освен коса да му присади и харизма… Е , за харизма не знам, ама за акъл, че и морал – това трябва!

 19. Я!!!!!! Ма Цвъцко и той ли е жертва? Или много иска да се изкара такава? Лъскайки имидж на „десидент“..
  Нещо толкова налудничаво, че би могло да се коментира единствено с думите на самия Цветанов:
  „Това, което имаме като тема, която ще бъде дискутирана, и тема, която ме питате, тогава мисля, че ще може вече да имаме яснота по темите, които не смятам, че трябва да превръщаме в едно свободно говорене в публичното пространство, защото виждате какво се случва, но все пак се придържаме към едни нормални теми, които не биха могли да провокират някакъв дискомфорт или напрежение по подобни теми в тези конкретни сектори“.
  Ами да изброяваме:
  – апартаментите са от пенсията на тъщата;
  – министерстване му се запомни със зрелищните арести при операции с гръмки имена като Октопод, Медузите, Касоразбивачите, все с нахлуване в домовете на заподозрени рано сутрин или посред нощ, с як тупаник, блъскане, чупене и ритници. Дотук сме платили шестцифрена сума в евро само от присъдите на съда в Страсбург по тях.;
  – прословутото дело за цецомобилите. И спасяването му от прокурватурата щото след измененията в Наказателния кодекс от юли 2014 г. неправомерната употреба на СРС от служители на МВР е престъпление…. само във военно време. Но НПК са промени заради Цвъцкото. ;
  – делото, за което две инстанции му дадоха ефективна присъда от 4 години, та днес можеше да е в затвора и т.н.
  Ама нали разбирате – „Нали разбирате, че това, което не е, това не е същото. В това всичко, което се случва, тези работи са, които са важни, и не са това, което се твърди“?
  Пак той Цвъцко ЦЕЦЕРОНА..

 20. Изтупаха го от прахоляка и пак го туриха на витрината. Този политически нечистоплътник извън политиката щеше ли да „купи“ 6 апартамента „с пенсията на майка си“? Друго е да си в политиката – вътрешен асансьор, Каскета те пази, говориш глупости и лъжи, правиш се на морален стожер и всички ти ръкопляскат. Сладко, нали? Как да не направиш нова партия? Сега му трябва една лека пластика, но да търси хирург, който освен коса да му присади и харизма…

 21. Това за Веско Маринов е абсолютно вярно. Потвърждават го хора от Стара Загора.

 22. о.р. кандидат помощник заместник приват доцент Мекопишкоф каза:

  Пучи-таеми Цвитаноф, бих ли моал да ти го тура ?

 23. Цветанов е пробит още като го изгониха от ГЕРБ. Можеше да запази някакъв приличен и приемлив образ за обществото и пред международните партньори ако сам беше напуснал партията година по рано. Ама старите хора казват „гъз глава затрива“.

 24. Съдбата на цвъки ще е незавидна.
  Максимум 3% на изборите и ще гледа парламента през бинокъл.

  1. Наглец, основен виновник.Резервен проект на мафията, в съгласие с краварите….Мисля си че апартамента, за реалната цена на който е нямал пари, го е поискал като възмездие за това ново проектче.

  2. 3% вот на Парламентарни избори, постигнати от едноличната партия на Цветанов, са много пари от държавата, изплащани за политическа дейност!
   Не стига, че ни направи като народ на маймуни, при участието си в политическата дейност, ами сега ще му плащаме с години за неговите мискинлици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *