Регистрация
Публикувано на 11.08.2017 / 10:30

НЕ ПАДАЙТЕ ОТ КОНЯ! ГОТВЯТ ГЕОРГИ КОЛЕВ ЗА ШЕФ НА ДАНС

георги колевНе падайте от коня, не му е времето. Защото още не е дошло времето окончателно да няма накъде по надолу да се пада. Брилянтни източници на АФЕРА, базирани до онези, които кроят Симбиозата на нашата територия, наречена България, информираха, че същите тези кръгове готвят Георги Колев за шеф на … ДАНС.

Георги Колев е шеф на Върховния административен съд, а мандата му изтича на 22 ноември тази година. Заместникът на Георги Колев във ВАС Боян Магдалинчев вече бе предложен от ГЕРБ като тяхна парламентарна квота в новия Висш Съдебен съвет.

Мъката около Георги Колев е следната: тъй като мандата му изтича, оказва се обаче, че място в Конституционния съд не се освобождава. В новата комисия пък, дето ще бори корупцията, записаха, че тия, дето сега са в КОНПИ, ще довършат мандата си в новата комисия. И някак си Георги Колев се очертава да остане без подобаващ пост. И … остана „опцията“  шеф на ДАНС.

Така се бори корупция, драги зрители.

Afera.bg

 

Коментари 11 за
“НЕ ПАДАЙТЕ ОТ КОНЯ! ГОТВЯТ ГЕОРГИ КОЛЕВ ЗА ШЕФ НА ДАНС”

 1. Не ме учудва,ако сложат и Маджо за шеф на ДАНС!И,бъдете сигурни,че народа няма да реагира!Овцете си чакат вълчо да ги изпапка!
  Ами,заслужаваме си го всичкото това!

  1. Е защо му е на Маджо да го слагат шеф ,като ДАНС работи за него ,хахахаха!

 2. Лицето си е милиционер, от Магнаурската, после е бил наказателен съдия – далеч по-добре би паснал на ДАНС, отколкото на сегашното му работно място.

  Въпросът не е дали Колев ще стане шеф на ДАНС, а защо стана шеф на ВАС.

 3. Защо не, те в България не останаха хора на конете! Далавери, корупция и т.н. и все замесени пряко и косвено съдии, прокурори, полицаи, депутати и т.н. по стълбичката. Борят се за съдебна реформа и независимост на правосъдието, е как ще стане, след като всички са с политическо назначение. Те ще защитават правото? Дрън-дрън ярина!

 4. До колкото знам той е завършил школата, а не право, за да го готвят за конституционен съдия. Когато на Сотир Цацаров му приключи мандата, ще има втори мандат, а после и той като Велчев ще стане конституционен съдия със сигурност !

  1. За щастие главният поркурор не може да има втори мандат.
   Трудоустрояването на Цаци наближава, но още има бая време за пакости.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>