Регистрация
Публикувано на 14.10.2017 / 9:00

НЕ ОСТАНА ЕДЪР БИЗНЕС, КОЙТО ДА НЕ Е ОТЧЕЛ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ НА БОРИСОВ. АЛОУ! БИЗНЕСМЕНЬЕТЕ! ЩЕ НИ ВДИГНАТ ВЪВ ВЪЗДУХА МУТРИТЕ, БЕ!

БОЙКО БОРИСОВИ като турим чертата, не остана едър бизнес, който да не е отчел десетки милиони на Борисов. Първо – нападат бизнеса, обикновено с полиция и прокуратурата начело. По телевизиите пък започва масова суматоха какво бил направил Цветан Василев – ПАК. Сега Емилян Гебрев друсат, като презряла троянска слива го друсат.

Ако си спомняте през 2013-та – „Риск Инженеринг“ си пати от подобна атака, докато не клекна и не прехвърли 97% от фирмата на братовчедка на Маргените.. Случката с двойната къща и Японеца е същата. Трябваше да му се покаже мястото на Японеца в схемата с ония бизнеси, сещате се. Сигурно е решил да играе самостоятелно и за един паркинг му взеха и пазарния дял, и честта. Е, показаха му мястото. Туриха го на екран да се обяснява. Уредиха му интервю да не кажа в кой голям вестник да ни вещае как само Борисов решава проблемите. Няма да кажа името на вестника, наскоро станал и русофилски, че току-виж колегите се разсърдили, въпреки че не тях точно визирам. Случката беше в ранна пролет.

Сега пък монтираха Гебрев на екран, да ни обяснява, че бил сбъркал, защото не отишъл най-напред при Борисов да се оплаче от атаката срещу „Емко“.

Алоу! Вие съвсем си повярвахте, че ние завинаги ще сме в ролята на тъпаците в тази банална рекетьорска пиеска. Взеха му първо сделката с Индия на Гебрев, безсрамно, пред очите на всички ни, после я прехвърлиха на ВМЗ Сопот, чува се заедни други 6 милиона рекет….

Алоу! Бизнесменьете! Ние търпим това дередже, защото нямаме средства да Му спретнем някой пуч или пък друго по-ефективно оперативно мероприятие, но вие с парите – какво търпите и чакате, бе?!

Едни мутри през поставено лице владеят фирма за ремонта и модернизацията на 5 блок на Козлодуй! Алоууу! Ще ни вдигнат във въздуха мутрите, бе! Докога и вие ще търпите да ви онождат и снимат жените, пък вас да изнудват със заснетото и да ви смучат кърлежите, бе? Ама казано е още в народните песни, че чорбаджия чест няма! За него царица е парица, дори жената и децата си ще прегази за някой кьорав лев!

Нора Стоичкова

Фейсбук

Колаж: Кирил Стаменов

Коментари 6 за
“НЕ ОСТАНА ЕДЪР БИЗНЕС, КОЙТО ДА НЕ Е ОТЧЕЛ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ НА БОРИСОВ. АЛОУ! БИЗНЕСМЕНЬЕТЕ! ЩЕ НИ ВДИГНАТ ВЪВ ВЪЗДУХА МУТРИТЕ, БЕ!”

  1. Златушко – хераковският селски хитрец освен прост е и алчен. Пари и само пари дранчат в празната му глава. Българи търпете го и ще си спасите душите.

  2. г-жа Стоичкова, що витаете ф облаците – КОЙ го назначи, КОЙ го направи политик, КОЙ го избира посдните 18 години – ами нашите „патньори“, дето сме им от страната на булката, както и оръжието в което емко и вмз работещо на 3 смени има игра – тия същите с ре-експорта към игил от са, катар, йордания, и т.н. – питайте ако щете Диляна Грозданова, дето вече я цитират Тиери Мейсън, Рон Пол и т.н. Само, дето тая работа е БАШ – като Оная работа – отговарям си – КОЙ назначи тиквоний и цвък – цру, деа, дд, пентагона, АФРИКОМ, ЕУКОМ, така де – Пентагона и каналите през Турция / Балканският Маршрут, КОЙ му уреди амфети срещу херца, оръжия за органи към косово / бондстийл, пардон демкоратичната рпублика, сега го киснат при кюрдите и той самият се усеща, че не е оферта, ама Началници, кво да правиш…
    П.С.
    къф бизнес, кви 5 долара??? Картината е много по-голяма, и Българи в нея не се виждат – изтрити са…

  3. На чужд гроб плачете. Щом не се оплаква човекът всичко си е наред. Та нали това са негови пари и негово предприятие, може да ги дава или подарява на когото си иска. Друг е въпроса че тези на които ги дава не се отчитат пред данъчните защото няма как да ги декларират. Принудени са да перат тези пари ако искат да ги изкарат на светло. Ето там е престъплението. Ако обаче са за плащане на изборите и на медиите, то тогава няма нужда и от това мероприятие, направо си потъват в небитието и това е. Не го жалете този бизнесмен повече отколкото той сам себе си, защото знаем че това се все назначени бизнесмени или пък такива с връзки които източваха предприятията за да ги купят на безценица. Този човек много добре знае че откъдето дошли там и отишли тези пари. Те не са негови за да се бори с нокти и зъби за тях. Просто бсп ги узакони със един закон, в които пише че няма да се търси отговорност на хората придобили пари или имущество по нечестен начин през годините на прехода.

  4. Тези, които имаха топки да Му скочат и да го финишират по стария начин, Той разчисти още като главен секретар – 150 неразкрити показни убийства на знакови фигури. Сегашните бизнесмени, са назначени такива и нямат топки даже бизнес да правят, ако не са обществените поръчки или далаверките с отчитане за властта не могат и един курник с кокошки да управляват. Затова и Той ще ги еб@ва както си иска, а те ще се обърнат и ще му благодарят с възможно най-сервилна физиономия.

  5. Така е. Емилиян Гебрев бързо да става ГЕРБев, че иначе с неговите базуки – по неговата глава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>