Регистрация
Публикувано на 16.12.2014 / 10:13

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ВЪЗДАДЕ „ТИШИНАТА”. „СЕКРЕТНО” ДРЪПНАХА И МИХНЕВА ДАЖЕ.

Тишина48 часа след като Алексей Петров дефилира при Сашо Диков и хладно възвести „тишина” по аферата с Петко Сертов, „тишината” се стеле на парцали. Даже и Михнева „Версията” я немА. „Секретно” проведоха „секретна” среща висши ченгета, привикани от главния прокурор Сотир Цацаров така „секретно”, че всите медии, които трябваше, бяха уведомени немедленно „секретно”.

„Секретният” пиар не умира. Нито изчезва. Дори и когато „премине в Гърция вътре в кола, или не”.
От МВР още не могат да се осеферят минал ли е Сертов гръцката граница, колата /му/ ли е минала или той, или пък, според шефа на „Гранична”, това изобщо не може да бъде засечено, или пък, според гранични ченгета, може, ама на граничните, покрай далаверата, изобщо не им е до Сертов.
МВР министърът се надея нещо да се случело, така, че съпругата на Сертов да даде „индикации”. МВР министърът е голям смешко с тия издадени устнички, които заместват особената форма на главата на бившия вътрешен министър.
И какво излезе сега?
Алексей Петров успя да моделира „тишината”.
Ех, ако имахме служби, които можеха да разчитат знаците!

Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

Коментари 3 за
“НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ВЪЗДАДЕ „ТИШИНАТА”. „СЕКРЕТНО” ДРЪПНАХА И МИХНЕВА ДАЖЕ.”

  1. Ми тя Минева не е вземала пари от Петров!!!!!!
    Ама никога……

  2. Жалко. За малко Михнева да извади и снимки на Самуил и да стане ясно, че Сертов е бил с него на крепостта…

  3. Много сме зле.Представяте ли си как щяхме да задържим всеки,който извърши тежко престъпление и реши да бяга навън. И при това го знаем кой е…….! На фона на показанията на СИСИ от Перник миналата вечер-закриване на всички структори от които зависи разкриването на подобни престъпления и реподбор. Интересно ще е дали прокуратурата се самосезира след показанията на Сиси и кой по това време е бил шеф на МВР Перник и окръжен прокурор?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>