Регистрация
Публикувано на 12.11.2017 / 11:56

НЕ МОЖЕ, БЕ БРАТЯ, ДЕБИЛИ, ТАКОВА НЕВЕЖЕСТВО! САМО С БАДЖАЦИ НЕ СТАВА, ТРЯБВА И МАЛКО ЧЕТЕНЕ…

ЖЕНИ МАРЧЕВАКрайгълно, гениално нейно откритие съобщи днес Жени Б. от Бтв. Вика, че над половината християни в България вярват в бог. Другите християни, според нея, са атеисти. Това ми хареса – християнин-атеист. Не може, бе братя, дебили, такова невежество! Само с баджаци не става, трябва и малко четене….

Днес Жени Б. ви съобщих какво каза. Пък вчера, по повод кончината на един изключителен доктор от Бърза помощ, светла му памет на човека, друга гениална каза, че със смъртта му приключва ЕРАТА БЪРЗА ПОМОЩ. Честна дума, така каза…

Кво ли значи това? Дали ще се налага да пишем така – 12.11.2017 сл.Хр. и сл.е.б.п. ? Едни такива мисловни напъни ме вълнуват днес. И се чудя – кое е причината и кое следствието – Боби и журналистките или Журналистките и Боби? Кое първичното? Може би пък и двете….

Ако може така да се каже – сегашната журналистика открива рисуването с въглен в пещерата и подскача покрай ловните сцени от кеф от откритието си.

Виктория Тинтерова

Коментари 15 за
“НЕ МОЖЕ, БЕ БРАТЯ, ДЕБИЛИ, ТАКОВА НЕВЕЖЕСТВО! САМО С БАДЖАЦИ НЕ СТАВА, ТРЯБВА И МАЛКО ЧЕТЕНЕ…”

 1. Извикал Господ Тръмп, Путин и Борисов и откровено им казал: – Господа, вие сте първите мъже на света и на вас ще съобщя – в края на тази година светът няма да го има! Това е. Прибира се Тръмп и свиква в овалния кабинет елита на САЩ: – Господа, имам да ви съобщя една добра и една лоша новина. Лошата е, че до края на година светът ще го няма. Добрата е, че ние ще го спасим!” Путин също в Кремъл събрал управленския елит и рекъл: Имам да ви съобщя две новини, добра и лоша: Добрата е, че видях, има Господ! Лошата е,че светът изчезва в края на тази година! Нашият велик премиер Б.Б. също се върнал и от парламентарната трибуна обявил: Ще ви съобщя една добра и една лоша новина! Първо: светът ще изчезне. Втората: ГЕРБ ще управлява до края на света!

 2. Не ми разваляйте апетита с треторазрядни войници, да покажат какво е са яли , пили и поръчвали и после да повръщат!

 3. Не му се сърдете на „момичето“, то толкова може.
  Каквато е тя, такива са и началниците ѝ.

 4. чл.-кор., проф., дюн, доц., д-р Огнянчо Гиржикофф каза:

  Що е толкоз противна тази Жени Марчева бе ? Дали защото е голяма простачка или защото много се слага на управляващите ? Или и двете ?

 5. Х-овидни колена под къси бедра с виснал кестеновиден ханшен задник който ако преодолее хемероидалните израстъци доброволно отдава кайметата на тоалетната което прави атеистично седналата християнга един нормален и твърде интересна за отвръщане на поглед дриснярка от вида лайноноска пръдливая

 6. Цитат: „Вика, че над половината християни в България вярват в бог. Другите християни, според нея, са атеисти. “

  Просто не мога да повярвам, че това е излязло от устата на водеща на все пак гледана телевизия (разбира се, че сигурно е така). Освен това тази личност не е на 20, а гони 50-ака, как е възможно!

  Онзи ден в предаване на „журналистка“, която цял живот работи само това, в нашумяла през последните месеци телевизия, в рекламата на предаването й 2 часа стоя изписано загаТка! Баси и неграмотните нещастници!

 7. Тази семпла „журналистка“ каза и как всеки който има мечта да стане журналист, трябвало да бъде във всичко някакси „по-така“. Не искайте повече от нея, толкова може, да я гледа и слуша който може. Има сериозен процент от такива „журналисти“, няма къде да бягаме, няма как да бъдат махнати. При тях не действа избирателна система, ползвайте копчето на дистанционното.

 8. Изпадам в потрес, когато се сетя, как народонаселението беше „светнато“, че тази
  недорасла интелектуално ТЕЛЕвизионерка е била любовница, на роден в махалата – Сирищник!
  Та, неволно правя аналогия – за „багажа“ и на любовника, за туй ми е думата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>