Публикувано на 07.10.2019 / 10:34

НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ АЛЧЕН ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ! КОЙТО ТИ Е ИЗМИСЛИЛ ТОЯ „СЛОГАН“, Е ТЪПАК!

НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ АЛЧЕН ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ! КОЙТО ТИ Е ИЗМИСЛИЛ ТОЯ „СЛОГАН“, Е ТЪПАК!„Аз съм алчен за справедливост!“ – Слави Трифонов. Който сценарист му е измислил тоя „слоган“, е тъпак!

Не можеш да бъдеш АЛЧЕН за справедливост!

Може да бъдеш борец за справедливост, утвърдител на справедливост, воюващ за справедливост, вярващ в и за справедливост, но АЛЧЕН?!

Самата фраза „алчен за справедливост“ вече може да се тълкува по Фройд:

Седемте смъртни гряха

1. похотливост /luxuria/
2. чревоугодничество /gula/
3. алчност /avaritia/
4. леност /acedia/
5. гняв /ira/
6. завистничество /invidia/
7. горделивост /superbia/

Веселина Томова

Коментари 30 за
“НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ АЛЧЕН ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ! КОЙТО ТИ Е ИЗМИСЛИЛ ТОЯ „СЛОГАН“, Е ТЪПАК!”

 1. Как Слави ще се разграничи от връзките си с хора като Жоро Илиев, Дарина Павлова и Сашо Дончев? Сашо Дончев му даде началния капитал, още когато бе в „Хъшове.“ Слави често е афиширал приятелството си с Жоро Илиев. когато Жоро Илиев наби своя ортак Слави Бинев, Слави Т. наби Любен Дилов син, който бе ортак на Слави Бинев, макар лично да го бе вкарал в Парламента. Дарина Павлова на два пъти става жури на конкурси по пеене, защото Слави я покани. Съпруга на един мафиот и метреса на друг. Може и да не иска да се разграничи от тия, както ББ не се разграничи от своите мафиоти и мафитските похвати като причините за консулството на Пацо Терасата ( който знаел и английски перфектно според теста на ББ, пръв англо-говорящ с една единствена дума на английски, а именно „конграджулейшън“.) Тапир до тапира от ББ до Слави Чалгаджията, а и двамата са чалгаджии. Такива се обиват о главата на населението на територията, измекяри и чалгаджии.

 2. Славчо изигра отлично шоуто с учредяването на „Няма такава държава“ – успя да съсредоточи върху себе си и събитието някакво обществено внимание, остави в рамките на санитарния минимум очакванията на горещите си привърженици какво ще следва от тук нататък и сега предстои да подгравя вниманието на медиите с разни контракоментари, като се репчи на проф. Герджиков (по един смешен и неграмотен начин) кое е „да“ и кое е „не“ около предстоящата регистрация на това чудо, наречено „Няма такава държава“.
  Предстои да видим и втория епизод на шоуто – как „Няма такава държава“ ще се вклини в местните избори на 27 октомври и в чий окоп и на чий рубеж ще се кукне Славчо. Защото няма начин „Няма такава държава“ да не е част от нечий проект за тия пусти избори!
  Винаги е забавно да се наблюдават инсценировките на Славчо, защото те носят много сведения, данни и друга информация за състоянието и нищетата на националната ни народопсихология.
  Любо КОЛЬОВСКИ

 3. Славката е твърде изтъркан и твърде комерсиален, за да метне скъсано чулче на рамо и да мине за спасител. Времената са други, а хората, на които беше някога идол поумняха и си изгубиха розовите очила.

 4. Сценаристите на Прехода пуснаха пореден епизод на трагедията наречена „България“. Бареков ню едишън…

 5. Сл. Тр. и неговата партия са новата част от субектите, поддържащи сегашния олигархичен модел за управление на държавата.

 6. Най ще им пасва името Няма такава партия-НПП.
  А има и други подходящи- ППП- партия под прикритие,може и ДАГЕ по плевенски.

 7. Славе, наеми си пиари, но читави, и то бързо! Също и кадърни юристи. Иначе изтичаш в канала, преди да си почнал.

 8. Ива Иватта:
  “Наистина няма такава държава, чиито хора да пълнят залите и стадионите, за да слуша чалга и да мятат салфетки под звуците на зурните, докато сънародниците им измират, като мухи от липсата на работа, средства за лечение, храна и ниски месечни доходи!
  Ти драги Славчо, също си участник в изпростачването на нацията и ниската и култура!
  Ти спомогна за разпространяването на чалгата и направи от най-нискообразованите жени без морал и ценностна система, продаващи се, като продукт за евтино ползване -„звезди“!
  Накара младите развиващи се поколения, да подражават на жени без стойност и да пеят песни с текстове, които трайно увреждат ушите и мозъка на всеки нормален и мислещ човек, вместо да учат и цитират стихове от Вазов и Ботев.
  Твоята партия отдавна вече сме я гледали, всяка вечер в ефира! Ти направи достатъчно, за да няма такава държава…”

  1. Абсолютно точна оценка за учиндолския чалгарин, опростачил за 19 г. толкова млади хора в България…

  2. Вярно, учиндолският чалгар освен да опростачва и подвежда младите хора друго не му е отредено от червената мафия и няма КОЙ да каже, че във всичко останало дъртият педофил е кръгла нула и надявам се поне това знаете, че нула по всяко друго мероприятие си е нула, поредният кьор фишек на червените боклуци, а речта му е срам и позор за него, кукловодите му и авторите.

 9. Славчо, защо не дойдеш в Козлодуй и да попиташ за Виктория Василева? Проста, нагла, алчна за власт- това е мнението на хората тук . С такива, като нея няма да прокопсаш!

 10. Ако, наистина този дърт чалгар, събере гласове, да влезе в Парламента, ще стане ясно, дори и на мен, че България се е сама ликвидирала и нищо не може да я спаси от разпарчетосване и вземане на територия от съседите ни, на кой какво му харесва!
  Но, май ГЕРБ ни докара, до такъв хал, че никой не ни иска за нищо! Даже, емигрантите от Близкият Изток и Афганистан предпочитат да ги върнат от където са дошли, вместо да живеят в България.

 11. Славчовата партия ще бъде поредната ПАТЕРИЦА на ГЕРБ,други патерици не останаха.Който гласува за неговата партия избира Банкянския мафиот.

 12. Право да ви кажа, тая Славчова завера беше обречена на крах от самото начало. Но все пак рекохме да изчакаме, да чуем програма, нещо такова, намерения, идеали, стремежи. Вместо това – навъсено каканижене, досущ като от екрана на Шоуто. Е, така не става. Как да грабнеш народа с тази „дискретност“, с тези задни входове, гавази, тайнствени „делегати“, всякакви там фигуранти? С недораслите и недозрели, макар и вече побеляващи, сценаристчета, автори – понякога успешни, понякога не – на вулгарни скечове и темподобни еднодневки? Лесто е да критикуваш и да се подиграваш, другото е трудно…

  1. Славчо иска да повтори “подвига“ на шута комик ЗЕЛЕНСКИ който спечели доверието на кухите и гладни украинци изигравайки роля на президент в популярен украински филм
   Само че ЗЕЛЕНСКИ има правилен хазарско-еврейски произход и кукловодите му от хабад Любатовичи могат и космонавт да го направят и за капак да спечели всички оскари и награди докато Славчо може да укрие 20 милиона в някоя офшорка в Кипър и Малта

 13. проучванията сочат зле за фандъкич и затова по спешност активират поредната патерица.
  Освен това техните авери по места са излъгали хората с парите за евроизборите и сега се очаква да има ресто.

 14. Партията под прикритие на Славчо тайно се обявила за въвеждане на правила, които противоречат на Конституцията.
  Нормално, сценаристите не са я чели.
  Лошото е, че и бъдещите будали-избиратели, не мислят да я прочетат.

 15. Славчо, селското тЕрикатче, как си прилича със селския тарикат от Банкя?! А как обича и да му е ибрикчия! Помияр!!!

 16. Алчен за нов договор в БТВ от порядъка на около 50 милиона за 3 години , за толкова и зала ще напълни ,,ще плати и на статистите да му са “учредители”…и на съдиите в СГС да го впишат….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *