Регистрация
Публикувано на 13.11.2017 / 11:53

НЕ ЗНАМ КЪДЕ ДА СЕ ОБАДЯ, ДА ПРЕДЛОЖА БОБИ Б. ДА СТАНЕ ГЕНЕРАЛИСИМУС

БОЙКО БОРИСОВНе знам къде да се обадя, да предложа Боби Б. да стане генералисимус. Вчера откри новата зала Асикс Арена и заслужава тази почест. Даже искам да стане Комисар на комисарите в Европейския союз на съединените страни и всички дерективи да се одобряват лично от Него. Или даже президент на ЕССС искам да стане. Вчера героично пребори едно голобрадо, смело репортерче с жълто по устата. Нахално, пита някакви работи. Ама Боби Б. ще го съди. Кво си мислите вий, матрял такъв?!

Обаче охраната Му е много удобни с тия широки рамене, да си подпират репортерките микрофоните по тях, че едни дребнички такива. Иначе Боби Б. направи една обиколка в закритата зала на Асикс Арена, но никой не го видя, защото е много бръз. После прескочи стотина пъти едни препятствия, напраи набързо 100 лицеви опори, целуна 10 малки атлетчета, даже се обърка и целуна и големия атлет Красен Кралев, погнуси се, обърса си устата, плю на новата настилка и каза Пу-пу, да не ви е уруки…

Отговори на две три журналистически въпроси за стабилността… както вече ви казах, заплаши със съд един репортер, щипна по бузата две млади стажант-репортерки, качи се в хеликоптера и отлетя да върши други чудеса. Останаха два-три проблема в държавата за оправяне. Ама дреболии някакви. Например село Биримирци няма стадион за бейзбол. И едно язовирче е протекло лекичко…. А, и яйцата поскъпнаха драстично, та ще трябва да им дърпа ушите на тия кокошкари, производителите на яйца.

Но иначе всичко си е наред. Цецо отговаря да отговаря на президента, Тома Биков на заядливите журналисти /то не че останаха, научи ги той какво да питат/, Мендичка за парите, Милата Деси за разните КТБ-та…

Докато седеше в хеликоптера, и мислеше, красивото му, смело лице промени няколко пъти израза си. Усмихна се леко, като си спомни за топлото посрещане в Брюксел и милата Ангела как уютно ухае на бира с наденички и курабийки с джинджифил…смръщи леко вежди, като се сети за тоя пуст БрекзиД, помисли и за Путин и постепенно се унесе в заслужена дрямка. Всичко е наред, българите са много големи дебили, беше последната му мисъл, преди да заспи.

Виктория Тинтерова

Коментари 22 за
“НЕ ЗНАМ КЪДЕ ДА СЕ ОБАДЯ, ДА ПРЕДЛОЖА БОБИ Б. ДА СТАНЕ ГЕНЕРАЛИСИМУС”

 1. Дали стана почетен член на Съюза на художниците,Веждичката преди години беше предложил?!?

 2. Тоз мазен дебел толуп от ден на ден става още по-дебел.Кат върви и се търкаля.Явно от суджуците ще да е!

 3. Кой му дава право на тоя да сменя името на залата. Да не го е хванала амнезията и не помни повода за построяване на залата.

 4. Още може, не сме почнали да му правим бюстове, тази снимка би била чудесен образец. Такава одухотвореност и дълбок вътрешен свят…

  1. Аз предлагам на всяка планина в България, на всеки нейн най-висок връх, да му издигнем паметник, а край Видин и Силистра , на р. Дунав също паметник от бряг до бряг – нещо като Родоския колос.

 5. Като гo гледам, за тoзи гащник е достатъчно само едно отделение автоматчици, но не от тази скопена нация, а от чужбина. Наемници – колкото искаш, и от Америка, и от Русия. Защото, ако продължавa да се шматка по сцената, според всички експертни оценки България ще изчезне до 5 години. Дотогава тoй ще е офейкал с крадените пари, но народът няма да го има.

  И така, започвайки от 2009 г. с изключение на кратък период – от март 2013 г. до ноември 2014 г., България е управлявана от Бойко Борисов, интересен персонаж, свързан с една от най-крупните европейски криминални компании СИК. България едновременно е член на НАТО и на ЕС, но нито една от тези организации не се е изказала срещу идването на власт на мафиозния „лидер“, който в течение на дълъг период от време се намира и под наблюдението на международните полицейски служби.

  И така, докато е време „имаш думата, другарю Калашников“.

  1. А пъз аз като го гледам, съжалявам само за едно – че не ми става от мъжко…

 6. ББ се обгражда с все повече охрана. От какво се пази? Много се изнервил, бе. Що така, а? Ама и тия журналя ще питат, моля ви се. Я да дойде Бенатова, да оближе микрофона, па да пипне мускула…

 7. Boko sie,,generalisimus,,v Bankja…Fred,,shopeto,,koito zapitata,shte vi kagat,,che im e rodnina,,…za razlika ot 90/te g.kogato vsichki ,,go otrichaha,,..ot sram..

  1. Моля, в българия сме. Пишете на кирилица. Лично аз, а предполагам и други, НЕ ЧЕТАТЕМ НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ НА ШЛЬОКАВИЦА, ТАКА, ЧЕ ПИСАНЕТО НА ЛАТИНИЦА ТУК Е ЧИСТА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ (ВАШЕТО ВРЕМЕ)

 8. В момента българите живеят в пъти по-зле от времето на Живков. Ако тогава всеки задоволяваше жизнените си потребности, то сега тази привилегия имат единствено щатните, влачейки доходите си от държавната хранилка. ГЕРБ е партията майка, която скри шапката на БКП. Еднолично управление, сливане на партията с държавата, облагодетелстване на членовете на ГЕРБ, партията контролира съд, прокуратура, назначава послушници във всички сфери на властта. ТОВА, УВАЖАЕМИ, БЕШЕ ПРИСЪЩО НА БКП. В момента ГЕРБ е истинския заместник на БКП с още по мерзки черти. ТОВА СЕ НАРИЧА КОМУНИЗЪМ… КОМУНИЗМЪТ НА ГЕРБ И ЛИДЕРА МУ – ПРЕСТЪПНИКА boko (СПРАВКА – БЯЛОТО ПОЛЕ В БИОГРАФИЯТА НА boko ПРЕЗ ГОДИНИТЕ 1990-2000). ВСЪЩНОСТ БЯЛОТО ПОЛЕ Е САМО ЗА ДЕБИЛИТЕ, ИНФОРМАЦИЯ С КАКВО СЕ Е ЗАНИМАВАЛ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ИМА МНОГО В ИНТЕРНЕТ. А ДА НИ Е ЧЕСТИТ СЪВРЕМЕННИЯ КОМУНИЗЪМ НАЧЕЛО С ДР. bokoБЪЛГАРО/УБИЕЦА.

 9. Viki, dano ima koi da te chete i da shvashta. Super si, ama narod nyama v Balgaria. Nyama i 2%, ne 20%. Pazi se pri vse, 4e pishesh otkrito. Rabotyat ne samo s podslushvane i virusi po komputara, za da sledyat vsi4ko.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>