Регистрация
Публикувано на 17.11.2016 / 12:49

НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ! ТОЙ ВИ ОБВИНИ В КЪСА ПАМЕТ И НА ТОВА РАЗЧИТА! НЯМА КОЙ ДА ГИ АРЕСТУВА, ЗАТОВА ПРИСЪДАТА Е – ДА НЕ ГО ЗАБРЯВАТЕ!

гербКогато слушаш лицето Бойко Методиев Борисов, НИКОГА не трябва да приемаш буквално казаното от него. Защото манипулативно, докато прехвърля от болната си на здравата глава онова, което не му е удобно, той всъщност издава тъмните си помисли.

Народът забравял много бързо и имал къса памет…, натърти днес лицето Бойко Методиев Борисов.

Уж искаше да ни каже как народът забравил бързо „магистралите, санирането“ и всичките му „плюсове“ в буквален кинтов смисъл.

ОБАЧЕ.

Всъщност, Борисов издаде онова, на което се надява – късата памет на този народ. Справка – Варна, първият път го изрита от властта и само след три месеца – гласува за ГЕРБ. Може и да беше с огромни фалшификации, но резултата бе такъв.

Днес лицето Бойко Методиев Борисов изплю камъчето директно – да, забравяте много, къса ви е паметта и на това разчитам.

И понеже няма кой да ги арестува, и понеже прокуратурата е под шлифера му /все още/, и понеже не сме Румъния, присъдата му трябва да е – ДА НЕ ГО ЗАБРАВЯМЕ НАИСТИНА и да му покажем на предсрочните парламентарни избори, че „говедата“ могат да излязат от картината и да го вземат окончателно на рогата си.

Като няма МВР, служби и прокуратура, които да арестуват ОПГ „Къде са парите“, ние да издадем доживотната присъда – на изборите.

Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

Коментари 13 за
“НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ! ТОЙ ВИ ОБВИНИ В КЪСА ПАМЕТ И НА ТОВА РАЗЧИТА! НЯМА КОЙ ДА ГИ АРЕСТУВА, ЗАТОВА ПРИСЪДАТА Е – ДА НЕ ГО ЗАБРЯВАТЕ!”

 1. Алоооо … „Афера“,
  Не мислите ли, че Бойко Борисов трябваше да подаде оставка от поста Председател на ГЕРБ първо и след това като Премиер, след съгласуване на тази оставка и как ще се процедира след нея с коалиционните партньори на ГЕРБ в Парламента?
  Подхванете по-настойчиво тази тема!
  Цецка бе партиен кандидат на партия ГЕРБ, а не на Правителството!
  Защо всички се правят на улави – Медии, журналисти, политолози и най-вече членовете на ГЕРБ.

 2. Паметници има навсякъде по света. Смисълът им е да ни напомнят за минали събития и да ни подсещат.
  Но паметниците не е задължително да са само на герои и да ни напомнят само за хубави неща. Справка – Италия и паметниците на Мусулини.
  Та идеята ми е да съберем пари и да направим паметник на ББ. Не един, а много, до всяка спортна площадка, на всеки километър по магистралите Му.. Това „Му“ ми навява едни асоциации в сравнителна степен за интелигентност, ама за това друг път ще говорим… Та паметниците да ни напомнят на нас и на бъдещите поколения какво не би трябвало да допускаме да се случва в България.

 3. Изнасилването на България и Българите не започва от ГЕРБ. Започва още от падането ни под турско робство,та чак до сега.Тези,които откраднаха архивите ни през 1944г. и тези,които от тогава до ден днешен фалшифицират историята ни,те същите са истинските изнасилвачи на България и Българите.Всички останали са техни верни помощници.Който не е верен,го грози смърт.Помощниците го знаят това,и се стараят да бъдат верни,за да не загубят живота си.За тази си вярност,помощниците получават добро възнаграждение.Ако ти предложат да станеш помощник и ти откажеш,те грози смърт. Ако вече си станал помощник и не си достатъчно верен,също те грози смърт.Това е истинската картинка от началото на турското робство,до ден днешен.,,ТУРСКОТО РОБСТВО,,е било турско дотолкова,доколкото сега ,,ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА,,е ислямска.

 4. Резултатите от изборите не са просто наказателен вот. Те са вик за промяна на додеялото до смърт статукво. Бе отхвърлен моделът на управление, който представляваше уж нормални обещания, но погълнати след това от сделки на тъмно. Това отврати хората. Борисов нямаше смелост и воля да се противопостави на мафията, която от години е проникнала в цялата кръвоносна система на страната. Реши да се сроди с нея. Покварата на институциите не започва от него, но той катализира процеса. Съдебната система и в частност прокуратурата уж са независими, но всъщност са много повече безнаказани и недосегаеми. Отказът да бъде защитен общественият интерес, днес се връща като бумеранг и някой ще пострада много лошо. Най-вероятно това ще е Бойко Борисов, защото засега прокуратурата остава извън обсега на недоволството.
  Цацаров за пореден път се изказа по политически въпроси като изборите, референдума и пр. Не е случайно. Той ще търси спасение, защото знае, че е част от омразния модел, срещу който са гражданите. Най-лесният начин е като измести фокуса на общественото внимание от себе си. Едно демостративно обвинение срещу Борисов ще свърши отлична работа. Хем дава зрелище на масите, хем задоволява чувството за възмездие на пострадалите от политиките на шантаж и рекет и най-вече – радост за Вашингтон и Брюксел, че най-сетне и у нас започва битка с корупцията. Не е важно за какво ще се хване прокуратурата. Законите ни са такива, че може да вгорчи живота на всеки, дори с абсурдни обвинения. Освен това Цацаров ще опита по такъв начин да измъкне прокуратурата от статистиката за най-корумпирана институция. Ще опита, а дали някой ще повярва – е друг въпрос.
  Цацаров няма да е сам в тази акция. Ще има горещата подкрепа на Делян Пеевски. Защото това ще измести вниманието и от неговите золуми, а те са много и струват милиарди. Цацаров би спечелил още повече, ако удари и сепутата от ДПС, но знае, че трудно ще воюва на два фронта. Затова ще избере падналия Борисов. Това му гарантира слава, власт, дори уважение – хората бързо прощават, когато някой предприеме желаните от тях действия.
  Ще помага и Цветан Цветанов. Защо той1 който е получил всичко на тепсия от Борисов? Защото иска да бъде лидер на ГЕРБ, да играе ролята на спасител, а защо не и да е премиер след време. Мечтите в празно пространство изглеждат лесно постижими и дори заслужени… Да предаде своя досегашен кумир за Цветанов не е никакъв проблем. Той предаде всички, които работиха през годините съвестно и професионално под негово ръководство докато бе вътрешен министър. Предаде и структури в страната, така че още едно предателство няма да го смути. Освен това вече бе в клещите на Цацаров и Пеевски, защо и друг да не опита това „щастие”. Цветанов е споделял пред свои другари, че Борисов не го е защитил категорично, докато имаше проблеми с магистратурата и бе на косъм от затвора. Отмъщението едва ли му е чуждо. Не явно – той знае как.
  В свой стил Пеевски ще предложи на Борисов подкрепа – например медиите му да го защитават. На съответна цена. С едната ръка ще го натиска под водата, а с другата ще му подава спасителен пояс…

 5. Тикво не сме забравили колко пари откраднахте от тези ташак магистрали и саниране.

 6. Той искаше да каже: „Не пожелавайте държавата на ближния си“, защото се изявява и възприема като едноличен собственик на Булгаристан ЕООД.

 7. Глупак!
  „Не пожелавай жената на ближния си“-този тъпак не хваща нищо, защото не е отварял Библията. Той прави един бъркоч, който трябва да ни покаже, че срещу нас стои един ерудит, който е потъпкал всичко лично, и се е обрекъл на Отечеството! Подлец, за него ПАРИТЕ СА ФЕТИШ! Чужда му е човешката болка, завършен егоцентрик, който трябва да бъде наказан!

 8. Пък и кълне:
  „Хората се променят бързо. Ще им се връща от Господа“.
  А на него – от Кого???

 9. „Оттук нататък трябва да се мисли върху две неща, защото явно инфраструктурата им харесва на хората, но не достатъчно. Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата. Оттук насетне това трябва да ни бъде ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ГОВОРЕНЕ. Това е заявил премиерът в оставка Бойко Борисов на днешното ПОСЛЕДНО правителствено заседание (1,03,2013), стана ясно от стенограмата, публикувана на интернет страницата на Министерски съвет.“
  И пак – МАГИСТРАЛИ, МАГИСТРАЛИ, САНИРАНЕ, САМИРАНЕ; ОСИРАНЕ, ОСИРАНЕ..
  И пак – облъчване от НОВИЯТ НИ Т.ЖИВКОВ.. Кат ЦВЕТАРКА ни го показват по ТВ-та.. Да ни обяснява – КОЛКО СМЕ БИЛИ ДОБРЕ ПРИ НЕГО, а там където не сме добре – КОЙ МУ Е ВИНОВЕН, да не сме добре..
  Но не се усеща, завалията, че ПЕТИ ДЕН говори само за ВИНОВНИТЕ МУ.. И САМ СИ КАЗВА, КОЛКО НЕ СМЕ ДОБРЕ при неговото УЖ управление..
  Дали НАРОДЪТ ИМА къса памет??? НЕ!! Той помни как от НЕДЕЛЯ изведнъж от МАТРЯЛ, за ПП „ГРОБ“ взе, че стана НАРОД.. И как го сравняваше с кучетата си при Ризовата: „Мойте (кучета) са страхотни, но са точно като българите – здраво трябва да се държат.“

 10. 1 млрд. лева за саниране. Ако бяха построили нови жилища на цена 400 евро за квадратен метър, това е себестойността в най-скъпите градове, щяха да са построили 21 300 апартамента по 60 кв. метра, умножено на средно 3 човека са около 65 000. Да видим колко жилища са санирали с тези 1 млрд. лева?
  Бойко и айдуците му тотално разграбиха България, народа оцелява все още без пари в джоба, с празни хладилници и гладен. Какво иска тюфлека борисов, какво да помни народа след като заспива гладен заради неговия алчен гъз и тези на айдуците му?
  Жалко, че на нас никой не ни дава власт, в противен случай бойко щеше да бъде обесен или изкаран на стадиона с алчните си айдуци.

 11. “ присъдата му трябва да е – ДА НЕ ГО ЗАБРАВЯМЕ НАИСТИНА и да му покажем на предсрочните парламентарни избори, че „говедата“ могат да излязат от картината и да го вземат окончателно на рогата си.“>> КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ КАРТИНАТА

  НАРОДЕ МОЙ , МОЛЯ ТЕ ОТ ЦЯЛАТА СИ ДУША И СЪРЦЕ. МОЛЯ ТЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ПОВТАРЯЙ ГРЕШКАТА СИ ДА ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ И КОМПАНИЯ>>>>>

  ВСИЧКИ ВКУПОМ НИ ИЗНАСИЛИХА !

  ВЗЕМИ ТА СЕ СЪБУДИ НАЙ-СЕТНЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>