Публикувано на 24.10.2019 / 20:59

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! ИЗЛИЗАЙТЕ НА БУНТ!

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! ИЗЛИЗАЙТЕ НА БУНТ!Очаквате да ви кажа баналните думички – бля, бля, гласувайте, колкото по-масово гласувате, толкова по ще им развалите Схемата, тинтири – минтири, пунта мара.

СХЕМАТА ОТ ГОДИНИ Е БЕЗОТКАЗНА – КОРУМПИРАНА, СМАЗАНА МАШИНА ЗА ФАЛШИФИКАЦИИ, РЕЗУЛТАТЪТ СЕ ЗНАЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО, И ВИНАГИ БЕЗОТКАТНО ПЕЧЕЛИ МАФИЯТА! В СИМБИОЗА – ВСИТЕ ВЛАСТНИЦИ С ЛИЦЕМЕРНАТА „ОПОЗИЦИЯ“!

Тук таме СХЕМАТА понякога пуска фира, колкото да се рече, че всичко е „демократично“.

И да гласувате, и да не гласувате, ОНЕЗИ, КОИТО СА ИМ ВАЖНИ КОРУМПЕТА, ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ!

ЗАЩОТО ЦЯЛАТА МАШИНА – МВР, СЛУЖБИ, И ПРОКУРАТУРА /!!!!/ ОБСЛУЖВА СЪЩАТА МАФИЯ! ПЛЮС МУТРИ И ЦИГАНИ!

Прокуратурата се задейства само, когато трябва да удари някой неправилен за Мафията, която управлява, и същата тази прокуратура се превърна в проститутка на същата тая Мафия, която управлява.

Сега вече – с милиционерина Гешев ще цъфне и ще върже панделката на МУТРИТЕ, КОИТО ГО СЛОЖИХА ТАМ – КАТО ГЛАВЕН ПРОКУРОР!

Очаквате да ви кажа – гласувайте масово?

Не!

Ще ви кажа – НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! ИЗЛИЗАЙТЕ НА БУНТ!

БУНТ И РЕВОЛЮЦИИ С ПАЛАТКИ И ПЛАКАТЧЕТА НЕ СЕ ПРАВЯТ!

Знам обаче, че на тая територия – Кочина, с население – РАЯ, думите ми ще потънат като глас в пустиня.

Всяка Кочина си заслужава измекярите.

Веселина Томова

Коментари 15 за
“НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! ИЗЛИЗАЙТЕ НА БУНТ!”

 1. КОЙ ПРОТЕСТИРА ПРОТИВ ГЕШЕВ- ОПЕРАТИВНО ИНТЕРЕСНИ ЛИЦА, СЪДЕНИ ИЛИ ОСЪДЕНИ ПО МАТЕРИАЛИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОДГОТВЕНИ ОТ ГЕШЕВ- КОЙ ПЛАЩА- КРУПНИЯТ КРАДЕЦ НА БАНКИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ.

 2. Докъде я докарахме – на Боко любимата му улица в София била Граф Игнатиев в сегашния й вид!!! Това говори достатъчно за лицемерието и лъжливостта на тези типове, които се кръстят показно по студиата, целуват ръка на дедо поп и сочат нагоре към Шефа. Който е свикнал с мафиотската йерархия, винаги ще прави така. И молбите за поршка са толкова нелепи и лицемерни, колкото и цялото това прогнило управление и неговите марионетки.

 3. Най-после и аз осъзнах, че изборите не означават нищо. За пръв път и аз разсъждавам като г-жа Веселина Томова и още преди да прочета този материал, твърдо бях решил, че именно по гореописаните от нея причини тоя път няма да гласувам. Ще бера гъби – ако се окажат отровни, поне ще умра осъзнат! А за бунта… не, не съм съгласен. Разбира се, че ще бъде потушен и ще има дори осъдени, защото ЕС и САЩ е чадър над престъпниците тук.

 4. Веселина,призоваващ за бунт,припомни си Априлското въстание и се замисли дали този народ е способен да се бори за каквото и да било.

 5. Няма да ходя за гъби в гората, може да са отровни. Ще гласувам, това е мой граждански дълг.

  1. Чудесно, но за кого? За сегашния престъпник и кликата около него или за другите фурнаджийски лопати сменили партии и идеи в последните години? Всички са овързани в най-различни схеми, където парите и властта са най-важни! За Костадин Костадинов, който на предни избори громеше ГЕРБ и ББ, а след изборите им пристана или същото за ВМРО и НФСБ или новите формации, които ще отнемат само гласове и са в полза на ГЕРБ?

   1. За тия, които по места имат най-голям шанс да пратят ГЕРБ в миманса

   2. Право и задължение на всеки отговорен български гражданин е ДА ГЛАСУВА. За да спасим надеждата на истрадалия българин е нужно да се гласува за тези кандидати, които не са били във властта през последните 10 години.

 6. Повсеместен бунт у нас е почти невъзможен. Като общество сме слаби. Гражданското общество в България се е свило под санитарния минимум. Българинът, въпреки че негодува срещу политиката, не е бунтар, защото няма доверие между хората. Българинът не вярва в силата и смисъла на колективното действие, препочита да се спасява поединично. Българите не се бунтуват, защото държавната машина не работи за тях, а срещу тях. Защото не могат да си вдигнат глави от безуспешни опити за оцеляване и са потънали в апатия. Изобщо когато се намираш в окупирана държава, то и духът е окупиран. Свикнали сме да сме роби, такова ни е мисленето. Всичко е генетично заложено…

  1. Мисля, че обяснението Ви е вярно и го харесвам като аналитичност и изказ ( както и другите Ви анализи.) Не съм съгласна с последната теза – за генетично заложената робска обусловеност. Да, тя е факт, тенденция, обремененост, която слиза и до генетично ниво. Мисля, че причините за робската ни психика и поведение са в безбожието и в предателставата от завист и изгода. Съчетанието им прави уродлив характер, силен, успешен или слаб и успешен, но уродлив. Малодушието, съперничеството, продажбата на честността за сметка на съвестта, измяната са все робски състояния от уродливост на душата. Предателят остава предател, продължава да е предател и успява и с мимикриите на предателството: Иванчо Хаджипейкович събира пари за паметника на Левски – уважаван за поста си в освободена България.

   Робия от акумулирани и възхвалявани предателства. Робия от успешни измени и липса на отказ, санкция и покаяния. Липсва дори именуването им като предателства. Кривото е кохеретнтно и прието за право. Когато предпоставките са лъжливи, изводът е грешен, основно правило в логиката на Аристотел, нали? Но …логика! И бг политици, Иванчо Хаджипейковци! И …приемът им, и то – какъв прием, какви кланяния, какви хвалби! Какво унижение на безръстието и бездуховността! Какви лъжи! Според отказа от съвест и честност!

   1. Искам да допълня за доверието-за предаденото доверие, поради което предалият го – е пробит! Предалият доверие с деформацията му, с манипулацията му, дори с отварянето му – отравя отношенията и трудно се променят. ТРудно, защото предалият доверието не се поправя, а се поправя с признание за предателство, с отказ от него и с корекция. Това е трудно. И го няма. Затова няма доверие-няма поле от поправка на измените-от индивидулано до социално-политическо ниво. В най-добрият случай се прави ‘покриване’ с компенсация някаква или с нагло загърбване на измяната, но заразата, бедата и вирусът на предаденото доверие остават. Остават и в предателя на доверието и и той/тя стават неуспешни, каквито и материални и политически ресурси да имат. За това и бг политици и министри са провал и остават провал и при нови възможности. Предадено доверие ( лично, народно, държавно) е гангрена за предалия доверието, разяжда го. Вижте ги ….в костюмчета и министерски и дипломатически кресла…..Разядени от гангрената на предадено доверие….По-ужасно от краха на Дориан на Оскар Уайлд, там е само за изискан и безотговерн разврат. Тук развратът е комплексен – с комплексни измени и предателства и с грим над тях за венец на наглостта!

 7. Полицията охранява избора на Гешеф,..няма такава кочина и такъв заспал народ.

 8. Абе хипноза ли му направиха на тоя насран народ? Какво могат да ви вземат повече, излизайте и протестирайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *