Публикувано на 21.10.2020 / 19:18

НЕУВАЖАЕМА СТОЛИНА, ТИ ЗА КОЯ СЕ МИСЛИШ, БЕ, „ПРЕПОДАВАТЕЛКЕ“ ИЗМИСЛЕНА?!

НЕУВАЖАЕМА СТОЛИНА, ТИ ЗА КОЯ СЕ МИСЛИШ, БЕ, „ПРЕПОДАВАТЕЛКЕ“ ИЗМИСЛЕНА?!

Бащата на момичето, с което директорката на Музикалното училище се подиграва вече 2 години: Неуважаема Столина, ти за коя се мислиш, бе, „преподавателке“ измислена?!

Нямам никакво притеснение да кажа в прав текст и да защитя думите си дори и в съда, че една лелка пред климактериум, която конюнктурата по неведоми пътища е назначила за директор в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ – София, има сериозни ментални проблеми може би вследствие на интелектуален дефицит, който пък от своя страна се реализира в първосигнална агресия и елементарна комплексарщина, от две години брутално се подиграва с моето дете.

Затова, да кажа и попитам: абе, Столино, аз съм бащата на детето, с което ти от две години си правиш майтап, верно ли си мислиш, че ще те оставя да продължаваш така?! Верно ли си мислиш, че ще те оставя да се гавриш с единствената ми дъщеря?! Верно ли си мислиш, че ще допусна да се подиграваш с моето дете, докато ти да се наричаш пред хората преподавател и учител?! Верно ли си мислиш, че ще оставя без последствия за теб това да пилееш две години от живота на едно 17-годишно момиче? И защо това? Защото 7 пъти ти я пращаш на поправителен изпит по пиано, а тя от притеснение и стрес два пъти кърви пред комисия, а комисията от своя страна всеки път нагло я гледа и я кара да избърше собствената си кръв от клавишите.

Столино, верно ли си мислиш, че един баща би допуснал всичко това?!

Имам новина аз тебе, Столино, това няма да се случи. Бъди сигурна! Ще използвам всички законови форми, без значение колко време ще ми отнеме, за да обясня на целия свят, че ти нямаш нищо общо с понятията “учител” и “преподавател”. И няма да спра дотук, защото по професия съм изследовател. Ще разровя миналото ти, тъй като ти си публично лице, ангажирано пред обществото да възпитава и образова нашите деца; ще разровя личния ти живот; ще разровя цялата ти професионална история, но не с жълти цели или користни мотиви, а за да разбера, аджеба, аз и всички останали родители, как така ти въобще бе допусната да носиш титлата преподавател и да бъдеш назначена за директор на такова престижно училище по изкуства?!

Нещо повече. Ще потърся сметка за твоето поведение в Инспектората по образование. Ще потърся сметка за твоето назначение и от министъра на културата Боил Банов. Ще го попитам Банов, защо допусна тази Столина да заеме този отговорен пост?

Ще потърся сметка и от цялата образователна система, която позволява хора като теб, “да образоват“ нашите деца.

И знаеш ли, Столино (наричам те по малко име, защото не изпитвам никакво уважение към теб), не се съмнявай – аз ще спечеля тази битка. Защото каквото и да си говорим, България би трябвало вече да е цивилизована страна, а не чорбаджийски хабитат, обитаван от комплексирани лелки.

И пак да ти кажа – аз ще спечеля тази битка. Ще я спечеля, защото се боря за детето си; защото се боря за правдата; защото се боря за образованието в България, което по Конституцията на Републиката е право на всеки един гражданин. И, може би, преди всичко ще спечеля, защото, борейки се за моето дете, аз всъщност воювам за всички деца. Воювам за бъдещето. Защото, Столино, нашите деца са бъдещето, а ти си просто една неуспяла и комплексирана “музикантка”. Всъщност, последното, както и титлата “учител”, със сигурност не са верни. Зачерквам ги.

Васил Николаев

https://www.big5.bg

 

Коментари 13 за
“НЕУВАЖАЕМА СТОЛИНА, ТИ ЗА КОЯ СЕ МИСЛИШ, БЕ, „ПРЕПОДАВАТЕЛКЕ“ ИЗМИСЛЕНА?!”

 1. Мандатност,мандатност нямат училищните Директори.Разпореждат се с обществено имущество и пари,като с наследени от баща си.Често ще чуете-„Моето училище““Аз ви давам заплатите“…..

 2. Господине, проблемът Ви има бързо и евтино решение на тъмно.

 3. Ако беше само Столина- добре, обаче подобните недоразумения не са едно и две…

 4. Ебахти кошмарния урод, материализирана вещица от най-хорор сънища….да гори в ада

 5. Бой! Много бой! В тъмното. Без свидетели. Докато тая проста лелка не си изплюе зъбите през задника. И после пак!

 6. Такова нищожество заслужава да бъде изгонено и никога да не бъде допуснато до прага на училище. Наказание заслужават и тези , които са й угаждали да тормозят детето.

 7. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Факт е, че простотията ходи по даскалите!

  Нормалните не виреят в тая среда!
  Всички управления по места са герберски,
  не може да заемеш позиция, ако не си верен на ГЕРБ.

  Жалко за свестните

 8. Подобни е имало и ще има докато не се смени системата. А тя затова е създадена една каста завзела власта с помощта на чужда сила да управлява вечно т.е да живее на гърба ни. вижте какво робство ни готвят – отново същата каста – онези смятащи се за богоизбрани на които всички ние плащаме охолния живот.

  Община Мъглиж напомня на фирмите и на жителите на общината, собственици на водовземни съоръжения от подземни води (кладенци, сондажи, герани, каптирани извори, дренажи и др.), че до 27 ноември 2020 г. включително могат да регистрират водовземните съоръжения, разположени в собствения им имот, в Басейнова дирекция „Източнобеломорски район”.

  Такса за регистрация на водовземни съоръжения за собствени потребности НЕ СЕ ЗАПЛАЩА.

  При установяването на незаконни съоръжения за водовземане от подземни води след 27 ноември 2020 г., същите се ликвидират за сметка на собственика им, който носи и наказателна отговорност за това престъпление. НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ НАС КОИТО ПЛАЩАМЕ ОГРОМНИТЕ ИМ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ.

 9. Въпросната госпожа на „отговорна длъжност“, няма как да не е назначена от онези дерибеи от политическото недоразумение наречено ГЕРБ ! Точно такива им правят имиджа и много скоро ще ги изпратят в небитието ! …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *