Регистрация
Публикувано на 12.03.2018 / 9:37

НЕНАВИЖДАМ ВАШЕТО МЪЛЧАНИЕ. ЗАСЛУЖАВАТЕ СЪДБАТА СИ

НАРОДЗащото съм каменоделец.

Налага се да обясня с думи прости събитие в държавата ни с особено значение. Имаме комисар за борба с корупцията. Явно разбиращите това чрезвичайно явление са малцинство.

За корупцията в държавата ни става дума. Вие имате ли усещане за това явление ? Аз също. Корупция няма, усещане има. Усещането не е доказателство за корупция. Корупцията трябва да бъде доказана. Доказателства нямате. Вашите доказателства и съмнения са за семейно ползване.

Вие сте идиоти.

Да ви припомня, скъпи съотечественици, почерпихте ли данъчните, какво дадохте на главния архитект, защо децата ви са в тази детска градина, защо вашата кръчма съществува, защо здравето ви, защо спорния ви имот и делото с един мафиот ? Защо пътищата, тунелите, болниците и дори училищата са в ръцете на публично известни престъпници ?

Избран е човек със съмнителна биография със задача да пребори корупцията. Правителствен слуга спасил премиера от присъда и незабавно забвение. Кариера на лакей и гнусен кочияш на карета водена от крадливи прасета и техните майки. Погребален агент в свободата на словото и ибрикчия на управляващи ни кретени ще преследва „хората с пари“…

Извинете ме, но плюя на всички съгласни, на всички обрекли се на тишина и преклонение пред уродливи господари и управляващи крадливи простаци.

Ненавиждам вашето мълчание.

Заслужавате съдбата си.

ВЕЛИСЛАВ МИНЕКОВВелислав Минеков

Коментари 14 за
“НЕНАВИЖДАМ ВАШЕТО МЪЛЧАНИЕ. ЗАСЛУЖАВАТЕ СЪДБАТА СИ”

 1. Наборе, свалям ти шапка и те се покланям! Българите се отрекоха от човешкия си образ и това е бедата на продажното племе.

 2. В тази тотално корумпирана държава, без опозиция, обслъжвана лукаво от 101% слугинажни медии,чрез които населението се трансформира в една деморализирана,дебилизирана и интелектуално неадекватна лабилна психически маса, гневът не може лесно да приеме организирана форма. Ако не броим пенсионерите ,днес в България има повече кандидат-емигранти, отколкото непримирими граждани.

 3. Хората с много пари, които си плащат на когото трябва, няма да се закачат, а тези които не плащат ще бъдат схрускани

 4. Не разбирам защо постоянно обиждате животните! Нима може да се сравни поведението на една овца или вълк с това на човешките изроди, мръсници, гадняри, престъпници и дебили! Ве 80 процента, 90 процента са дебилите у нас.За съжаление! И оставете животинките на мира!

  1. Ами, нали ви казах. 45% не могат да четат, 45% четат, но не разбират това, което четат, 5% четат, разбират долу-горе, но те пък не помнят, 4.9% четат, помнят, но разбират друго…
   С 0.1% общество, че и държава, ни мож направи.

 5. Господин Минеков!
  Излишно е! Тези 10% от нас милеещите,за Родината ни,явно не е достатъчна,трошим си нервите!
  Няма смисъл!
  ОБРЕЧЕНИ СМЕ!
  Ние сме толкова пропаднали,деградирали като Народ,че тази част от Обществото,от която сте Вие,Ренета Инджова,Веселина Томова и още около 20 човека,които сте в общественото пространство,които по всякакъв начин се опитвате,Народ който е изпаднал в КОМА,вие му правите естествено дишане,но както виждате,каквото и да му се случи на този Народ,няма Пробуждане!
  Въпрос на време е,окончателното ни заличаване!
  Главата ми не го побира,как едни Дебили излязоха да протестират за Лъвчетата Терез и Масут,и така наречените национални телевизии,участваха и дирижираха този Цирк!
  А откровенното ни ограбване и заличаване,не ни изкарва навънка!
  Това Общество 90% от него е Дебилно,Господин Минеков!
  Ето сега се задават Великденските Празници,и ще чуем,България на Път!
  Няма Надежда!

 6. Уважаеми,
  поклон пред Словото ти. Усеща се вибрацията на всяка твоя клетка.
  Обръщам се към теб не защото си каменоделец, каменоделци много..в това число и в тази власт, знаеш го добре.
  Обръщам се към човека Велислав, към господин Минеков…мълчаливо, с поклон.
  Ще се радвам да се срещаме по-често тук.

 7. Господин Минеков, злободневен и убийствено точен сте. Но…. няма МИСЛЕЩИ , лакеите и кочияшите са болшинство. мУТРАТА изкупи на кило т.н. ЛИДЕРИ( кариеристи). А младите ката ден рафинирано се опростачват и отблъскват в кюшето на живота. Продължавайте за тези, които Ви разбират.

 8. Силно, Минеков, силно, но единственото, което си предизвикал у трите прасета е… прозявка.

 9. Ейй… писна ми от тоя живот мама му стара.
  Бум-бум-бум-бум-бум ще си купя автомат – Хей-я.
  С него ще живея като цар.
  С него на пазар и в нощен бар.
  С него и с пълнител барабар.
  Майчицее…
  Калашников,Калашников Калашников Калашников…
  Дааа…!!!

   1. нЕма нужда – на вълка врата Му е дебел, защото „работи“ сам…!!!

    А който Го търси – Го намира…!!!

    Дааа…!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>