Регистрация
Публикувано на 13.02.2018 / 9:30

НЕМА ЛАБАВО – ВЛАСТ С ПАРИ СЕ ВЗЕМА И С ПАРИ СЕ ПАЗИ. ИМАШ СУХО – ПЛАЩАШ, НЯМАШ – ДУХАШ СУПАТА

валери симеонов и каракачановПатриотарите са се хванали за гушите и се ръфат като квартални помияри. В глутницата ударно се самоизяждат, щото държавната трапеза им стана тясна, еврофондовете са опоскани, а черните каси са пресушени. Тоалетното вице кацна в БНТ и направи стряскащо разкритие – че социологът Първан Симеонов бил член на ВМРО. ..

Отведнъж ни светна защо социологически агенции помпат рейтинга на трапезния войвода и хвалят до небесата налудничавата му идея за джендърския референдум, който ще струва на оскотелия данъкоплатец най-малко 30 милиона. Вместо да удари една секира на Истанбулската конвенция, военният министър си прави тънката сметка хем да изхарчи държавни милиони за референдум и за партийните си социолози, хем още да му вдигнат рейтинга. Щото лъснаха лъжите за 300 лева минимална пенсия, за полицай във всяко село и за наборна военна служба, а пък избори се задават и я камилата, я камиларят.

И друга болка изплака тоалетното вице – че ВМРО узурпирало цялото медийно пространство. Ами що да не го узурпира, като редовно си плаща на телевизии, вестници и сайтове – дали като официални договори за медийно партньорство между МО и журналята, дали с пари под масата.

Имаш сухо – плащаш, нямаш – духаш супата. Нема лабаво – власт с пари се взема и с пари се пази.

велизар енчевВелизар Енчев

Колаж: Горги Динев

Коментари 12 за
“НЕМА ЛАБАВО – ВЛАСТ С ПАРИ СЕ ВЗЕМА И С ПАРИ СЕ ПАЗИ. ИМАШ СУХО – ПЛАЩАШ, НЯМАШ – ДУХАШ СУПАТА”

 1. ТИЯ КОАЛИЦИОНЕРИ НЕ СА НИ ПРОДАЛИ ОКОНЧАТЕЛНО, ЩОТО НЯМА КОЙ ДА НИ КУПИ!

 2. Тия „КОАЛИЦИОНЕРИ“ не са ни продали окончателно, просто щото няма КОЙ да ни КУПИ!

 3. Кюфтето и лумпена как им ходи пилона, долни леви педали, прав е Енчев , че излъгаха хората. В сутрешния блок лупена се обясняваше , че е свършил много от това което е обещал
  Той е харизматичният бизнесмен, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава рабониците си си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
  • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
  • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
  • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
  • Изисква прекомерно възхищение.
  • Има чувство за вродена правота.
  • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
  • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
  • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
  • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
  Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
  За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да питате Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

 4. На Боко Тиквата и на тримата глупаци(Болен, Далавери и МВР(О)-шкембето) в устата да им се изсера!

 5. Тези смотаняци и АЛЧНИ ТИПОВЕ ще слугуват до последния ден на мандата. Те са кастрирани морално. МАТ’ РЯЛ нашенски.

 6. Хайде де, Валерко да се оплаква от липса на внимание откъм медиите! Че той не слиза от екраните. Лошото е, че все глупости дрънка и се излага като кифладжия. Това им е нивото на „патриотите“, да си мерят участията по медиите, вместо реалната работа, нали уж за този пусти народ се трудят с пот на челото…

 7. Като кандидат на НФСБ 2014 ми взеха интервю от ТВ“Скат“,където заявих:“Без повече твърди ръце и меки китки,целувки и кафета!“Пасажът беше изрязан!Силно се усъмних,че работата е гнила,впоследствие напуснах НФСБ.

 8. Бойко Борисов: “Ако една крастава жаба я сложиш в тенджера с вода и я поставиш на един котлон, на който бавно повишаваш температурата, тя ще кряка и най-накрая ще умре, без да разбере“.
  Алооу, краставите жаби, как сте, врите ли, врите ли? А крякате ли като врите, крякате ли? Или бавно и с кеф си умирате?…
  Държач на микрофоня МУ, там под кожената МУ тужурка бил показал среден пръст и всички скочихте да изпъчите патриотарски гърди, морал сега да демонстрирате! А, че във втора телевизия убиха ЖУРНАЛИСТИКАТА и ви оставиха кобилкината да ви учи как да МУ доставяте удоволствие.. Не само да му го държите.. ОСЕМ човека изкарва да ви последват..
  Но когато „селянчето от Банкя“, което И днес ви управлява, ви каза, че сте крастави жаби?!? Си траехте, траехте, а сега врите ли, врите!
  Както си траехте и когато Малария му носеше баници, Дудуков – гербери, че му и късаше вестници в ефир.
  Туй си припомнете от 2009-та -: „Само си представете: ако шест вестника, две телевизии и два сайта едновременно започнат да твърдят, че земята е плоска, ще се объркате, нали?”
  Да, де, ама вестниците отдавна не са шест. Вече и телевизиите му не са толкоз.. Нема лабаво! Поединично и на цели пресгрупи вестниците, ТВ-та, е-медии, че и Фейсбук, Туитер и т.н. се прегрупираха върху опакото на свободното слово…
  Но протест, че сме на някакво си 109 място – НЯМА…
  Щото някой ви бил показал СРЕДЕН ПРЪСТ..
  Пък проституцията от древни времена си е хитър бизнес – имаш стока, продаваш я и пак си е твоя.» Вдига си продавачът гащите и стоката пак си е негова… И може да я продаде същата стока на втори, трети… Не точно същата, де… И се практикува от Джурналя, патриотари..
  Дет кат цветарки обикалят студиата и работят само и единствено в новините..

 9. Нищо добро не чака Родината ни, когато начело на държавата ни е златушко-хераковският селски хитрец лъжец, крадец и мошеник вкупом с психопатриота Сидеров, псевдопатриота Симеонов и лъжепатриота Каракачанов. Пари и само пари дрънчат в празните им глави, за пустите му пари са готови да затрият държавата ни дори.

 10. Да, ама не…!!! (както казваше един друг класик)

  ВЛАСТ С КРЪВ СЕ ВЗЕМА, И С КРЪВ СЕ ДАВА…!!!

  Така че кървавите събития в „територията“ наближават, за ужас на окопалите се във властта мутромилиционерогерберасти, взели я „демократично“ – с фалшификации и машинации…!!!

  Дааа…!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>