Публикувано на 16.09.2020 / 7:04

НЕЛСЪН МАНДЕЛА ОТ ВАРНА, КОПЕУЕ!

НЕЛСЪН МАНДЕЛА ОТ ВАРНА, КОПЕУЕ!

Марешки дисидент, бухахахахаха…

Нелсън Мандела от Варна копеуе!

Веднъж дисидентът Марешки заспал в солариума… Така се родил Мандела от Варна, известен като Мандьелата.

Георги Дренчев

Коментари 34 за
“НЕЛСЪН МАНДЕЛА ОТ ВАРНА, КОПЕУЕ!”

 1. СИНДИКАЛЕН- Валенса… РЕЖИСЬОР-Хавел…и ЗАЩИТНИК на МУРГАВИТЕ- Мандела…3 в 1-о….

 2. Марешки, голяма еВан те очаква-от Варна до Дуранкулак и обратно.

 3. Очакваме МАНДЕЛАТА НА ПАНДЕЛАТА СКОРО ДА ПАДНЕ за го’син МаГАрешки!…

 4. Ако не замине скоро в страната на Мандела го чака пандела ……………………………

 5. Колкото повече ревеш циганин мръсен повече ти влиза в гъза.Няма да има оправдателна присъда ,хахахаха. Няма ааааа,хахаха.

 6. Няма как да ти вярваме на това грозно лице.И тези телевизии стига да давали на престъпници думата

 7. Добре прочети за Валенса-за какво и на кого е изменил, а за останалите двама-нищо незнам да си писал,пък и цветът ти нещо е далеч от този на Мандела и не си лежал в затвора още.Като полежиш 4-5 годинки и излезеш,мини през солариума и тогава се пиши за него.Пък е добре да не облъчваме форумците тук с тоя тъп тулуп.

 8. Тоя съвсем изперка. Сега остава и ПКП да излезе и да каже, че е Дева Мария. От корумпирани, нагли популисти като лекето Марешки няма как да се отървем. Имало ги е, има ги, и пак ще ги има. Въпросът е как да не гласуваме за тях. Нека не забравяме, че мъдрият и далновиден български народ прати Марешки в НС, където той се издигна до зам. председател. Колко му трябва на избирателя, за да си продаде бъдещето? Порция кебапчета, евтино гориво, хапчета с отстъпка? Хора, мислете за кого гласувате!…

 9. Хиххиих, тоз не се продавал, той стана за смях в цяла България, не се продавал …

 10. Системната гавра на властта с имена на велики личности остава. Левски не стига на мафията да си го слага в устата. Както и духовни атрубути за декорация: икони, кръстове. Изобретателни са в гаврата на безсрамието: Борисов, Фандъкова дадоха модел на имитация на вяра. На тази основа с имитирането и фалша и партнорите на ГЕРБ – същите фалшиви и безсрамни имитатори.Очевидно е, но и очевидното трябва да се повтаря и обяснява при изцяло замърсена политика на властта. Израз на системна гавра с народ е и днешната успяла регистрация на ГЕРБ, ОП и „Воля“ в Парламента. Така имат кворум и решават за Избирателния Кодекс и изборите. Те! Окървавените корумпирани безсрамници, погазили закон и морал. Именно защото е така, сбрали са се отново, за да пласират манипулацията в нашите условоя против машинното гласуване, с частично прилагане, което по замисъл и изпълнение оставя фалшифицирането. Няма и обсъждане на дистанцонно гласуване, с което се отрязват преди всичко българите в чужбина. изгодният манипулатор Проф. Константинов говори несъстоятелни защити на сегашното гласуване. Властта е в анти-демократичен сговор изобщо и конкретно. Оставка!

 11. Вчера, слушам двама адвокати по наказателни дела, като единия вика на другия -„Колега, толкова съдебни зали, затвори, следствия и полицейски управления съм обиколил, заради клиенти, нарушили закона, но лице, като на Марешки, никъде не съм видял“. Другия му казва – „А, бе не си прав, да си правиш изводи по лицето на човека, но по лицето на този са изписани поне 2/3 ти от текстовете на специалната част на НК.

 12. Е такъв отвратителен идиот не бях виждал скоро. Зам председател на парламента в парламентарната република България. Боже пази родината ни от тоя, от Тиквата, от Караянчева, от Симеонов, от Корнелия и придворните на тиквата.

 13. Започна се справедливото възмущение от осъждането на невинния !!!
  -Сърцераздирателна декларация на парламентарната група на т.нар.партия „Воля “ срещу…присъдата. Уникална идея,реализирана блестящо
  -„Долу ръцете от Марешки“вика гръмовно от парламентарната трибуна депутатът на „Воля “ Пламен Христов
  -направени са с експресна поръчка,доставени са и днес са облечени с фланелки с внушителен напис „Аз съм Марешки “ всички волеви депутати. Заснета е с униформата и ни уверява ,че е Марешки млада симпатична девойка.

  Липсва снимка и не може да се види къде се е курдисал Невинният,който сигурно е силно,но приятно изненадан от покрепата на волевите си фенове. Интересно ми беше да видя дали и той не е навлякъл фланелка,въпреки че е рисковано,защото така няма да се различава от девойката,която също е Марешки.

  С оглед уникалността на случая предлагам „Воля“ да внесе предложение НС директно да отмени присъдата.

  1. Декларацията на групата „Аз съм Марешки“ беше впечатляващо, грандиозен спектакъл! Това ще влезе в учебниците един ден! Тия, на амбразурата, дали ще влязат с Марешки в затвора да си излежат заедно присъдата. Глупостта е по рождение, колкото и да е малко, все е вповече. Протеста трябва да продължи и да кара бавно за да разберем всички тайни на властта.

 14. Може да се доближи до мандьелата ,ма след като изкара 20-ина години в затворас 4 няма да стане

 15. След произнесената присъда ТОЗИ ако има малка морал трябва веднага да напусне парламата.Ако не -това доказва че там освен престъпници друго няма

 16. Този е абсолютен дегенерат. Лицето му е надупчено като швейцарско сирене. Директно в кауша –без процес.

 17. Този престъпник с надупченото лице е долен корумпиран идиот който като всички останали мутри трябваше отдавна да е в затвора при Бай Ставри.

  За съжаление в България няма правосъдие. Ще си останем с болни души с поколения напред защото без правосъдие не може да има мир.

 18. (Веселин Марешки – „Бурсука”). Добрите експерти могат да говорят за даден индивид и по снимка, като условието е същата да бъде направена без предварителна подготовка за позиране. Този човек на снимката е олицетворение на тъпотията в нейния завършен вариант.Той е вреден само за околните. От многото негативни черти, съдържащи се в характера и поведението му, водеща се явява силния антагонизъм между желанието му да предизвика уважение към собствената си особа и вроденият изключително нисък интелект сведен до ниво на едноклетъчен организъм. С по-прости думи казано индивидът се е влюбил в себе си и си е втълпил, че е достоен създател на оксиморона „честен мафиот”. В самотните си часове тъпо се взира в огледалото и с насълзен поглед си втълпява, че е съвременния Робин Худ. В този случай вече е налице реална степен на „неосъзнат примитивизъм” и е отключена веригата „его – политика – пари“.

 19. Този тип след осъждането или рязко поумня,или рязко полудя.
  Но да се сравниш с Нелсън Мандела вече говори за необходимост от спешна психиатрична помощ. Освен,че е проява на абсолютен цинизъм и мегаломания.

  Четохте ли за 29-те въпроса на Европарламента към двамата диктатори на България-Тулупа и Каскета ? Публикацията за това в сайта на в-к „Сега“ е изключително интересна. Много се размирисаха нашите и това е добре,защото досега мръсните им игрички си оставаха само за наша „консумация“.Важно е ,че за техен авторитет в Европа вече не може и да се говори и така се срути една от основните им опори и се сложи край на убеждението им,че безобразията им няма да предизвикат реакция на европейските институции. Не могат да се очакват някакви незабавни последици,но атаката видимо се засилва и то-от всички страни, и особено за Онуй, който стана нарицателно за анти-лидер и изпадна в пълна изолация. С въпросите са приклещили много и уникалния Гешев.Дали той смята,че ще излъже и ЕП,както на едро лъже в България ? Сигурно, понеже е интелектуално ощетен и ще си въобрази,че може да говори „на ангро“,защото е единствен източник на информация,което е напълно невярно. Шампион е нашият Каскет-за няколко месеца да станеш за резил „по света и у нас“ и да се компрометираш в такава степен си е абсолютен рекорд. Дали кукловодите му няма да се усетят,че вредата от него вече е в пъти по-голяма от ползата ?

  1. Всичко това се прави само за вътрешна употреба тук у нас и за приспиване на народа. Ако наистина имаше някакво желание от страна на ЕК – щеше да има изявления, като тези за Лукашенко и Навални и официално обсъждане пред целия парламент. Щяха също да започнат масови проверки от ОЛАФ, да му спрат парите и да наложат санкции. Не виждате ли, че голямата част от европейските медии и политици държани на къс повод от глобалистите, мълчат като комунист на разпит. Единственият шанс европейските чиновници да се размърдат и да направят нещо е скандала да стане общодоизвестен за всички европейци. Засега от време на време излиза някоя критична статия от кумова срама, но никога не се набляга, че парите от ЕС се крадът в голямата си част и се делят между нашите олигарси и евромафиотите. Статиите са в стил – вижте ги тези австалопитеци и оценете колко добри сме ние вашите ръководители. Да чакаш нещо от ЕС е като да чакаш действия от страна на султана след зверствата на Априлското въстание. Да припомня, че той даже и след ултиматума на Великите сили отказва категорично да даде повече права и частична автономност за нас българите. Само с кръв се решават такива въпроси наистина. Другото е театър за пред хората.

   1. Колега “ Veritas…“ Разбира се очакването да сме в центъра на вниманието на европейските институции е илюзия. Но за първи път управлението е подложено на много сериозна критика и се задават въпроси,което са индикация за засилено внимание към България,което се случва за пръв път. Нима е без значение за нас позицията на институции и авторитетни медии към управляващите ? Не подценявам протестите-напротив считам,че именно хората на площада предизвикаха тази реакция. Забелязвам,че Вие следите внимателно ставащото и правите анализи,които чета с интерес. Аз обаче съм умерен оптимист и засиленото внимание към България считам за изключително положителна тенденция. А въпросите,за които писах са не само крайно критични ,но и предполагат наличие на достоверна информация за ставащото у нас и имат характер на сериозно предупреждение към хунтата. Много сериозно,защото се засягат възлови пороци и безобразия и те стават предмет на обсъждане на високо ниво-от ЕП. Желая Ви лек и успешен ден !

 20. Ега ти фигурите, с които се мери наш Веско! Май само Валенса още е жив от тези тримата? Но е по-нисък от тревата, защото му откриха разни зависимости… Все пак до ефективна присъда не е стигал.

 21. Манделата, на галено – Ташо.

  Няма ли някоя снимка дибидюс и на този самец?

 22. Ех най-после нашето момче се сдоби с истински мутренски прякор, който ще го преследва до края на дните му – Весо манделата. Колко по-добре звучи от Магарешки, Бензиджията и Аптекаря. А най-хубавото е, че се римува с Весо панделата.

 23. Абе тоя Мандела оти се прави на жертва? Помня как седеше по цял ден пред кооперацията и се правеше на мутра. Между другото от същото заведение само за един ден се изнесе бар Острава и се премести на колхозния пазар. Буквално сутринта на път за работа видях беше затворено, а след работа гледам всичко изнесено. Възможно е тогава пак Мандела да ги е наплашил тези наематели. После момчетата на РедХот Пица се оказаха мъжкари и не се уплашиха, а дадоха отпор и тоя Мандела нашамари по тъмно некъв партиец общински съветник, който дойде и зае тяхна страна, само тогава ченгета се намесиха. А проблема с помещението, което наемат за заведение е в това, че едно семейство дава на тоя Мандела на ул. Студентска участък, той строи кооперация и обезщетява собствениците. Едно от обезщетенията е това помещение. Но според хората в кооперацията семейството се разделя, а след развода мъжа дава под наем помещението, но жената също претендира за наема. Тя се жали на Мандела и той започва разправия с наемателите, дори нагло им иска наем за площадката пред заведението, която е около 50-60 кв. м. 10000 лева на месец. После вкарва багер който кърти сенници от стените и плочките на въпросната площадка и заведение. В резултат от приятен район в който кипи живот сега е запустяло място и всички заведения наоколо са затворени. Тоя Мандела превърна това хубаво и приятно място в селска махала. Тоя Мандела със сигурност знае, че сам си надроби попарата, но с какви очи и без капка срам се прави на невинен и жертва пред света? Кой го би по главата да решава проблема силово по мутренски? И кого ще излъже сега, че е жертва, себе си или Бога? Живота е кратък Мандела, живей достойно, а не мръснишки. Каквото си посял, това ще пожънеш! Това е жив закон на Бога и разумната ни Вселена.

 24. МАГАРЕШКИ, ам чи Шефа на мафията е Führer-а, на когото ти лижеш ГЪЗА непрестанно !

 25. А бе, някой се прекара сериозно,май …

  В тесните коридори на власта се блъскат някави гъзове насам- натам и е на-резултатите са налице…

  Който го е страх от мечки да не ходи в Парламента…

  Който си има брада ,трябва да си има и бръснач… и четка за зъби де…

  Бая ,,чужденци“ има в управлението на България…

  Венсеремос .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *