Публикувано на 18.10.2019 / 9:38

НЕГРАМОТНА СЪПРУГА НА ГЕРБ КМЕТА НА ДЕВНЯ, „БАДЖАНАК“ НА ПОРТНИХ, НАБУТАНА В ЛИСТАТА НА ГЕРБ! ВМЕСТО ПРОКУРАТУРАТА ДА ГИ Е АРЕСТУВАЛА, НИКОЛИНА „ПРЕОРИТЕТНО“ ЩЕ НИ ОПРАВЯ!

Очевадно неграмотната съпруга на ГЕРБ кмета на Девня Свилен Шитов – Николина Асенова е намърдана в листата на ГЕРБ за общински съветници … за Варна!

АФЕРА основателно предлага, след публикувания статус на съпругата на ГЕРБ кмета на Девня, бъдещата общинска съветничка от ГЕРБ да бъде популяризирана като „Николета ПрЕоритета“.

Защото, драга ми, ГЕРБ Николинке, приоритет се пише прИоритет, а не прЕоритет! Анадънмо?

Впрочем, мъжът на Николина „прЕоритета“ – ГЕРБ кметът на Девня Свилен Шитов е също толкова неграмотен като нея! Очевидно са завършили едно и също помощно училище.
Вижте тук как АФЕРА го е изловила тоя „капацитет“ на ГЕРБ!

АФЕРА . 24.05.2016 / 14:36
ЕЙ ГО НА! НЕГРАМОТЕН ГЕРБ КМЕТ. ДАНО НЕ ГО ЧЕТАТ ДЕЦАТА, С КОИТО СЕ ГОРДЕЕ!

Неграмотността на въпросната женка на ГЕРБ кмета на Девня Свилен Шитов обаче, е бял кахър на фона на далаверите и аферите, в която е забъркана родата и, както и тя, на мъжа си – ГЕРБ кмета на Девня Свилен Шитов.

Именно и поради тази причина въпросната кандидат за общински съветник от ГЕРБ за … Варна /?!?!?/ крие фамилията си и се изписва като Николета Асенова.

На 26.07.2018 АФЕРА публикува:
КАК 4000 ДЕКАРА СЕ ОКАЗАХА В РЪЦЕТЕ НА СЪПРУГАТА НА КМЕТА НА ДЕВНЯ И НЕЙНИТЕ РОДИТЕЛИ

На 18.06.2019 АФЕРА публикува:
СЛЕДОВАТЕЛИ ОТ СПЕЦ.ПРОКУРАТУРА ВЛЯЗОХА В ОБЩИНА – ДЕВНЯ, КМЕТЪТ И РОДАТА МУ ОБЛАЖЕНИ С 4 ДКА ОБЩИНСКА ЗЕМЯ

Разбира се, понеже става дума за ГЕРБ -аджийска позорна схема и далавера, четири месеца по-късно ни служби, ни спец. прокуратура закопчаха Шитов и фамилия. И той изпъчено се явява на местните избори като кандидат за кмет на ГЕРБ за Девня за нов мандат.
Че и женичката му – набутана в листата на ГЕРБ за общински съветници, ама във … Варна!
Николинка „прЕоритета“!

От какъв зор Николина „прЕоритета“ е напъхана в листата на ГЕРБ ли? И какъв експерт е тя „прЕоритетно“, че да е полезна на Варна?

Самата ГЕРБ Николина „прЕоритета“ сама си е пуснала „кредото“ на стената си във Фейсбук и това като че ли обяснява всичко, но не съвсем, не съвсем:


Освен, че „да се правиш на глупак“ означава и да се напъхаш в престъпна схема за прехвърляне на декари общинска земя от страна на мъжа ти, който е кмет на Девня, и да се облажат с тях родата на съпругата му Николина „прЕоритета“,

АФЕРА още на 20.08.2015 година извади на показ порочните преплетки между тъста на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – Красимир Маринов и ГЕРБ кмета на Девня Свилен Шитов:
СКАНДАЛНА ШУРОБАДЖАНАШКА СХЕМА НА ГЕРБ – ПОРТНИХ – СВИЛЕН ШИТОВ – КРАСИМИР МАРИНОВ – ТЪСТ… КОЙ КУМ – КОЙ СВАТ В БИЗНЕС – ПРЕПЛЕТКИТЕ

В порочната схема, която отдавна трябваше да е обект на прокуратурата, участва и братът на ГЕРБ кмета Свилен Шитов – биз бизе с тъста ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – Красимир Маринов.

Градската мълва от преди години пък реди, че съпругът на Николина „прЕоритета“ – кметът на Девня Шитов бил стара тръпка на съпругата на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – Вилислава. По варненски му викат „баджанаци“, демек.

Иначе ГЕРБ – кандидатката за общинска съветничка от Варна Николета „прЕоритета“ се е пуснала във Фейсбук с Портних, с Красен Кралев и ни показва как ще оправи експертно и „нощния живот“ на Варна.

А на последната снимка ГЕРБ кметът на Девня, оправил родата на жена си с общински имоти, и жена му Николина – кандидат съветничката от ГЕРБ – Варна, която „прЕоритетно“ ще ни оправя, се изживяват, като персонажи от „Великия Гетсби“.

Няма такава Варна. И както АФЕРА неведнъж е казвала: Всяка Варна си заслужава измекярите!

Afera.bg

Коментари 23 за
“НЕГРАМОТНА СЪПРУГА НА ГЕРБ КМЕТА НА ДЕВНЯ, „БАДЖАНАК“ НА ПОРТНИХ, НАБУТАНА В ЛИСТАТА НА ГЕРБ! ВМЕСТО ПРОКУРАТУРАТА ДА ГИ Е АРЕСТУВАЛА, НИКОЛИНА „ПРЕОРИТЕТНО“ ЩЕ НИ ОПРАВЯ!”

 1. Тя отдавна не му е съпруга, оная облечената в бяло е новата му пачавра!!! Срам и Ужас!!!!

 2. Този по акт за раждане е с фамилия Христов. Как така го преименуваха на Шитов?

 3. Не знам дали е проблем, че посещава нощни заведения, но е факт, че е неграмотна. Това не е случайна грешка от недовиждане… Можете да се убедите сами, ако разгледате профила ѝ във фейсбук.

 4. Въпрос към овчата, мегапроста, малоумна и безумно страхлива БГ-рая каза:

  Абе хора, не ви ли е срам и не ви ли е неудобно от вас самите като се погледнете в огледалото???????
  Да ви управляват такива безумно тъпи, прости, малоумни, необразовани и некадърни същества като ГЕРБавите фашкии????????
  Цецки, Мецки, Бъчварки, Десита(онуй мега тъпото от Дулово), Цв.Цв.(завършил училище за бавно развиващи се), ей таз селска пръчка и селяка й мъж от Девня, хиляди още ГЕРБави мърши дето за никакъв хуй не стават, и разбира се баш тъпака-Боко Тиквата!
  Не ви ли в обидно такива мегаидиоти да ви дават тон и наклон в живота, да си играят с вашия живот и съдба, а вие си трайкате и по робски страхливо се свивате и си мълчите?????
  Запомнете го: един роб няма от какво да се страхува и какво да загуби ОСВЕН оковите си!!!

 5. В България само „Купуването и продаването на гласове е престъпление“, пише го на всички предизборни плакати !? Всички такива врътки с общински имоти са просто бизнес.

 6. Господинът на снимката изглежда много „модерен“ с колан и тиранти – кобинация, която е показателна за хора със селяндурски манталитет.

 7. Какъв Гетсби,та този е избягал РАЗГОНЕН шебек от някоя зоологическа градина.

 8. Това нещо на последната снимка е кмет на български град?

  ЗАКРИВАЙ!

  1. ПЪРВО СИ ПОМИСЛИХ, ЧЕ Е НАЧАЛЕН КАДЪР ОТ ДОЛНОПРОБЕН ПОРНОФИЛМ

 9. Абе Портних явно си пада по груповия секс щом така си е менкал жената с брата на Шитов!Явно се възбужда от групов секс……

 10. Цитат: „За мен прЕоритет ще са ОБРАЗОВАНИЕТО (!!!), културата, младежта и спорта и туризма.“ Боже опази! Да не говорим, че е крайно олигофренско всяка дума да я илюстрираш с някаква картинка. От друга страна обаче, това най-вероятно е наложително като се има предвид умствения и интелектуален багаж на герберастите и техните избиратели.

 11. Добри Божилов (блокиран)
  Бойко панически потулва скандала с Портних, който завлича ГЕРБ в канала… Невиждана цензура, блокирания на всеки по-влиятелен в Мрежата…
  Вероятно заради мега-резила на Портних, който ще срути изборите, е предприета безпрецедентна цензура.
  Всички виждате, че в официалните медии нищо не се говори.
  Но през социалните мрежи всичко изтича и ГЕРБ изтичат, заедно с Портних, в канала.
  Затова бе предприета най-невижданата до момента атака по спиране и блокиране на акаунти. Основните инфлуенсъри са ударени, а също и агресивни към властта сайтове, от типа на „Афера“. Всеки, който пише за Портних, изгаря.
  Всъщност, заради него изглежда изгоря дори Боби Михайлов – за да се отвлича вниманието.
  Разбирате ли какво става! Ако падне и Варна, рухва всичко. Но не е само това. Резилът е за целия ГЕРБ, и ще повлече и страната.
  Опитват се панически да го потулят, но няма да стане. В израелски сайтове, и на водещи телевизии го има.
  Това е краят на ГЕРБ, споделяйте, колкото повече се знае Истината, толкова по-бързо рухват…

 12. Мисля си,че по плакатите на кандидатите от ГЕРБ за по реално трябва да пише „Купуването и продаването на гласове е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО“

  1. Abe Vesse,tova ne e li,,greshka na protokola,,..,,servitjorite,,naPotnik i Boko,da sedjat na masata s,,VIP/ovete..ili ..eh,,Peykata,,..PROVANS/PEYKATA,,…Toja stazi tapa fizionomija,po /dobre,,da napoi konete,,otvan..

 13. Това е ЕДНОЛИЧНОТО НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОСТАКА БАЙ ХУЙ И на неговата ПАРТИЯ- ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ ЕООД. Точно така едноличната партия в която той се разпорежда с всичко и всички като че му е бащиния.Там са и женското курвенското ГЕРБ ЕООД с КУРВЕТАТА което е ХАРЕМА на ПОРНОПАДИШАХА „ИБРИКЧИЯТА“ НА ИСТИНСКИЯ ПАДИШАХ ОТ ТУРЧИНА ЕРДОГАНЧО И НА ГЛАВАТАРЯ-ГЛАВОЧ СЕВЕРНОМАКЕНДОНЦИТЕ ЗА ГЪРЦИТЕ А ЗА НАС ТЕ СА ЮЖНОМАКЕДОНЦИТЕ ЗАЙОВ.Б-БАЙ Х-ХУЙ ЕБАНИЯ ЕБАЧА ПУТКОРАЗВЕЖДАЧА С ДЖИПКАТА НА КУРВЕТА И ГЕЙОВЕТЕ ОТ ХАРЕМА ПО УРВИ ЧУКАРИ ЛИВАДИ И КАНАРИ .СУПЕР МОТОКАРИСТ ВЛАКОВ МАШИНИСТ КОРЕЙСКИ КАРАТИСТ ХУДОЖНИК И НАЙ ГЛАВНОТО ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ ПУТКОРАЗВЕЗДАЧ С ДЖИПКАТА ЗА СМЕТКА НА НАРОДА.
  НАРОДЕ????
  НА 27 пратете БАЙ ХУЙЯ на ХУЙ там където отдавна трябваше да се намира в отбора на ЗАТВОРА а не да си троши УЙЯ и мъдете по ПОРНОМАГИСТРАЛИТЕ да си прави пиар по време на ЧУМАТА АЧС В БЪЛГАРИЯ .

 14. ЗАЩО ВЪВ ВСИЧКИ ГЛАВНИ БГ МЕДИИ ТАКА ЖЕСТОКО СЕ ПРИКРИВА ПОЗОРНИЯТ КМЕТ ТА ВАРНА- ВЕЧНО ПИЯНИЯТ И НАДРУСАН С КОКАИН ПОРТНИХ ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА ОФИЦИАЛНОТО МУ ПОСЕЩЕНИЕ В ГРАД ХАЙФА-ИЗРАЕЛ??????КРЕТЕНА НАРКОМАН ПОРТНИХ ОПИТАЛ ДА НАСИЛВА ЕДНА КАМЕРИЕРКА В ХОТЕЛА И Е БИЛ АРЕСТУВАН ОТ ПОЛИЦИЯТА СТРАШНА ИЗЛАГАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОФИЦИАЛНИ ЛИЦА И ПРОВАЛЕНО ЗАМИСЛЕНО ПОДПИСВАНЕ НА ПОДГОТВЕНИ ДОГОВОРИ С ИЗРАЕЛСКАТА СТРАНА…….А ПРЕМИЕРА БОРИСОВ Е ХОДАТАЙСТВАЛ ЛИЧНО ДО ПРЕМИЕРА НЕТАНЯХУ ,МОЛЕЙКИ ДА ОСВОБОДЯТ ОТ ЬРЕКТ ПИЯНИЯТ И ДРОГИРАН КМЕТ НА ВАРНА И ДА СЕ ПРИБЕРЕ ТИХОМЪЛКОМ С ПЪРВИЯТ САМОЛЕТ, НО – БЕЗ ПРАВО ДА ПОСЕЩАВА ИЗРАЕЛ!!!!!!!ЗАЩО ПРЕМИЕРА НЕ ИЗЛЕЗЕ ПРЕД НАРОДА И ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА БЕЗУЧНИТЕ СИ ДОВЕРЕНИ ЛИЦА НАЗНАЧЕНИ ОТ НЕГО ПО МЕСТА ЗА КМЕТОВЕ,ГУБЕРНАТОРИ,ШЕФОВЕ,ДИПЛОМАТИ,МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ?????ГЕРБ Е СИМВОЛ НА СУПЕРКОРУПЦИЯ,КРАЖБИ НА ЕВРОФОНДОВЕ СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ,ОБИРАНЕ НА БАНКИ/КТБ/,ДИКТАТУРА,НЕОФАШИЗЪМ……..
  АЛО- ПОРТНИХ-ПОДАВАЙ НЕМЕДЛЕННО ОСТАВКА И СЕ ПОКАЙ ЗА СВОИТЕ НАГЛИ КРАЖБИ,ИЗМАМИ,МАНИПУЛАЦИИ И ТЕЖКА АЛКОХОЛНА И КОКАИНОВА ЗАВИСИМОСТ!!!!!!СЪД,КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР ЗА ТЕБЕ КУЧЕ БЯСНО……………………..

  1. Captain, да ти го кажа бе, колега!Боко Тиквата а.к.а. Шурла-бурла Тиквен Гъз го държат като преграда и спирачка за руското влияние в България и на Балканите!За нищо друго не им трябва!Е, че щял да краде, граби и мародерства цял един народ, боли ги патките тия дето са го назначили-нали затова са го сложили.Нали това е част от договорката-те няма да търсят мутренското МУ минало и ще си го оставят да си крадва на воля, колкото му душа иска, пък той покорно ще ги слушка и ще прави, това което са му казали да прави и за което са го назначили!Иначе- в гъза…
   Чифуто-масонските лобита и среди отсам и оттатък океана…
   Удивителното обаче е това, че колко ли трябва да си тъБп и малоумен, само с една мозъчна клетка, за да сложиш за свой човек, за шеф-губернатор на колониалната територия, такъв безумно проЗД, необразован, тъБп, лаком и примитивен човек като цървула Боко Тиквата Бай Хуй??!!
   А за раята наречена народ кво да кажа?!Жалка работа…Страхливи и много прости мишки…Ще си умиргат безшумничко, тихичко, без вопъл и стон, доброволно и без съпротива, докато не остане и една страхлива БГ-мишка и територията се освободи за новите „наематели“!

 15. Варна е най-красивият град в България, но за съжаление с население доминирано от т….и. И именно те с помощта на „Максуда“ пак ще изберат герберастките мафиоти, от които страдат. Хайде на бас!

 16. …Тая простакеса и пр Е оритетка на мафията ГЕРБ
  пр Е оритетно ще я поставят за шеф на комисията
  по У бразованието и к О лтурата във Варна
  и точно тя ще ги У прави…
  …Явно има качества и амбиция да стане
  и шеф на комисията по нощните заведения и бардаци
  …Няма такава държава… и не може да има…

 17. Простащината се размножава скоростно, тези Николинки превземат всички властови позиции. Има от кого да се учат и чий пример да копират. Цецка Цачева, Цветка Рамото, Деса Общата от Дуловско, все отбор юнакини, не по-малко помиярски от безхаберните разголени лелки по места.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *