Публикувано на 30.10.2020 / 11:25

НЕВЕРОЯТЕН КРАДЛИВ БОКЛУК КОМАНДЕРИ ОБЪРКАНАТА СГАН, ХУНТА НА КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ! ВИЛАЕТЪТ НА ЕДИН НАГЪЗЕН КЪМ АЗИЯ СЕЛЯНДУР, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ. ПРОСТО ДА ПОВЪРНЕШ!

За ваксините прозрачност, за всички други схеми – магистрали, язовири, жп линии, санирания, яко заобикаляне на закона за обществените поръчки и раздаване на милиарди авансово, кога??? Преди да имаме каквото и да било, дори проект, но той се закъхарил за ваксините.

Невероятен крадлив боклук командери обърканата сган, логорееща телевизионно и по ведомства, хунта на крадци и измамници, безсимптомни умове.

===

„Разпоредил съм“ вика „да се намали ДДС-то за доставки на храна по домовете“- това заточеният в гражданска и епидемиологична изолация, премиер на клета България.

Като оставим на страна безмислието на поредната му среднощна идея, нека се фокусираме как един карантиниран човек, кара цяла държава да подскача по неговите безумия.

Още рано сутринта наредени пред микрофоните стринки – герб версия „народно събрание“, този висш органа на демокрацията ни, със „завладяваща“ и „задълбочена експертиза“ ни представиха „разпоредил съм“ за тяхно решение и се впуснаха в обстойно аргументиране на „ефектите“ от мярката, драги зрители.

Разпоредил съм.

Демократът разпорежда от закони в парламента, през рекет и отнемане на бизнеси през комисии, нап и прокуратура, до ЧАСТНИ сделки по придобиване.

Вилаетът на един нагъзен към Азия селяндур, това е България, а купената интелигенция е заета да ни го аргументира като антикомунист, демократ и европеец.

Просто да повърнеш.

Георги Дренчев

Коментари 9 за
“НЕВЕРОЯТЕН КРАДЛИВ БОКЛУК КОМАНДЕРИ ОБЪРКАНАТА СГАН, ХУНТА НА КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ! ВИЛАЕТЪТ НА ЕДИН НАГЪЗЕН КЪМ АЗИЯ СЕЛЯНДУР, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ. ПРОСТО ДА ПОВЪРНЕШ!”

 1. Този е толкова прост, че никога няма да разбере какво зло е за народа и да се махне от полезрението ни. А може и да е „психо“ защото не знам да има друг така вкопчил се във властта. Има една причина заради която не си тръгва, много хора които го „харесват“ са като него и искат той да управлява.

 2. Не знам кой сте г-н Георги Дренчев, но за написаното шапка Ви свалям – „Вилаетът на един нагъзен към Азия селяндур, това е България, а купената интелигенция е заета да ни го аргументира като антикомунист, демократ и европеец.“

 3. Кой е бащата на лъжата? Йоан 8,44 Ваш баща е дяволът……………..Кога говори
  лъжа,своето говори,защото е лъжец и баща на лъжата.

 4. Клептокрацията (от гръцки: κλεπτοκρατία – „управление на крадците“) е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт. Политическите дейци на тази върхушка се наричат клептократи. Обикновено, такова управление включва присвояване на средства за сметка на народа.

 5. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Само не мога да разбера, руснаците ли имат у нас бази чрез американците?

 6. Бойко Борисов е плевел.
  Предполагам, че много хора знаят какво трябва да се направи.
  На незнаещите ще кажа правилният отговор.
  Той е : МОТИКА.

 7. С цялото ми уважение към младите и тези, които не ни харесват – не ви харесваме и ние. Мъдрецът пак ни говори. Той е „мъдрец“ единствено в денталния (стоматологичния) смисъл – ненужен и боли. Не се лекува – изважда се. С упойка, без упойка, с елеватор, клещи, скалпел – махане е спасението.
  Горното изказване на Борисов може да мине за поредно недомислие, нахалство или глупост. Ще е вярно, но не съвсем. Съществуват политици идиоти, но по-лоши от тях са избирателите идиоти. Проблемът е, че от чужда глава глупави мисли намират политическо убежище в други глави. Борисов практикува точно това. Което прави положението ужасно тежко и непоносимо. Особено, когато все повече хора осъзнават как и от какъв тип са използвани. Национална катастрофа. И лична, ако човек се уважава поне мъничко.

  Горното изказване е ярък симптом за управленски упадък. Не всички са гласували за него, но всички търпим последствията. Няма оправдание за българския мазохизъм. „Мъдрецът“ просто трябва да се извади.

  По повод изречените думи за нехаресването чух един, който се хвали с две висши образования, да казва: „К’во толкова ги дразни Борисов, да не са по-добри?“ Очевидно сме останали и без образование – само с дипломи.
  Не знам дали този потрес е поправим.

  Психиатрите не идват, да дойдат поне стоматолозите

  Д-р Димитър Попкутуев

 8. Тръмп: Мисля, че руснаците ни гледат и си казват: Тези хора са ненормални!

  Явно МУСТАФЪТЪ не му е казала за НАШИТЕ ЛУДИ…

 9. Бездната няма дъно ,но няма и край Изход има!
  Защо никой не се хваща
  за сопата?Стиска ли му на
  някой да излезе със копра
  лята Само със свещи, мо
  литви и алилуя няма да ста
  не За смях на поляците ста
  нахте!Хайде да ви видя смелчаци! Е…х знаех си аз..
  Сопата Истинската здрава
  и здравна мярка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *