Регистрация
Публикувано на 17.11.2016 / 17:35

НА 21.11., ПОНЕДЕЛНИК, ТОЧНО В 11Ч., ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЕ НА ПЕТЪР МОСКОВ. ВАРДЕТЕ ГО ДА НЕ ИЗДУХА!

петър москов„Добре пазената тайна“ от прокуратурата успя да изтече, най-вероятно откъм Петър Москов, който е получил призовка да се яви с столичното следствие, към подбрани „протестърски медии“. АФЕРА от преди седмица знае точния ден и точния час на повдигането на обвинение на здравния министър Петър Москов, но задържа новината, тъй като имаше от страна на разследващите опасения, че Москов може да духне за чужбина.

След изтичането на информация говорителят на Цацаров – Румяна Арнаудова, на практика посочи денят с думите: „Каквото има да каже прокуратурата, ще го каже в понеделник.“

Е, понеже информацията изтече, ще ви уточним в колко часа и кога Петър Москов трябва се яви в следствието.

Денят е понеделник, 21.11., а часът – точно 11.

Сега вардете Москов да не издуха нанякъде.

Москов е получил призовката два дни преди оставката на правителството. Пратил е адвокат да препише обвинението и да го извини, че не може да отиде, защото трябва да бъде в НС. Всъщност, ден преди оставката той е нямал работа в НС – излъгал е, за да разбере в какво го обвиняват, вероятно за да сподели с ББ и да търси защита. Затова следва и … изтичането на информация към определени медии.

На Москов ще бъде повдигнато обвинение за аферата с турските ваксини, която в поредица от журналистически разследвания разкри журналистката Валя Ахчиева в предаването „Открито“ по БНТ.

БНТ вече съобщи, че Софийската градска прокуратура е повдигнала и обвинение за безстопанственост на Росен Алексиев от държавната фирма за производство на ваксини „Бул Био“. Обвинението е във връзка с произведените над един милион неетикетирани ампули с ваксини срещу тетанус по поръчка на турската фирма „Тюрк илач“, престъпление, за което първи съобщи сайта АФЕРА.

Afera.bg

Снимка: Благовеста Цветкова

Коментари 24 за
“НА 21.11., ПОНЕДЕЛНИК, ТОЧНО В 11Ч., ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЕ НА ПЕТЪР МОСКОВ. ВАРДЕТЕ ГО ДА НЕ ИЗДУХА!”

 1. Ако е клиент на лудницата, което може да се забележи с просто око, няма да го накажат!

 2. Съд за Москов и защитниците му за геноцида в здравната им реформа над изчезващия български народ!!!

 3. Защо си мисля, че от прокуратурата са получили кураж от западните началници да се заемат с престъпната банда на Борисов и точто затова той реши да духне от властта. И, естествено, пъзльото ще се опита да се изсули от отговорност за сметка на съратниците си. На страхливите предателството е в кръвта им.

 4. Това нищожество отдавна трябваше да излежава присъда за престъпления против нацията.

 5. Разследване-разследване………………………..доказване със факти за НАРУШЕНИЯ …………..повдигане на съдебно обвинение…………………….и накрая СЪДЕБНА РЕШЕНИЕ-В ИМЕТО НА НАРОДА………………..И В ЗАТВОРА……………/но най напред …………..да им се забрани да напускат страната…………../ГЕНЕРАЛЕ -МОЙ –––––––ще ти кузерувам цял живот……бъди тактичен-търпелив-безпристрастен към всички/без изключение/….докажи на народа-ПРАВДАТА И ЧЕСТТА ЗА РОДИНАТА ………..този който НАРУШИЛ ЗАКОНА………ДА СЕ НАКАЗВА ПО ЗАКОНА……………..това очакваме всички бедни и накърнени и гладни……………….а що се отнася по изнесения материал за този министър-където се втренчил и не знае какво вижда…………..100процента е болен…………..и в затвора ще оздравее………………..

 6. Всъщност обвинението е към Росен Алексиев за безстопанственост.Защото е произвеждал ваксините без етикет или нещо подобно. Не се разглежда медицинската страна на тези ваксини. Бдете ,защото Москов -Менгелето ще се измъкне тънко от правосъдието!Рак на тестисите не знам дали има.Предвид,че много пуши не е изключено след време да се разболее от рак, но е сега по вероятно търси начин да се измъкне от страната.

 7. Той ще си получи наградите от всевишния-бог забавя, но не забравя…

 8. Тиквата е гейберастите да си ебат майката – вече си изтеглих парите и ги обърнах във валута.

 9. Kasno e -da,no po-dobre kasno otkolkoto nikoga,dano samo da e vyrno,saiuzil se s turcite da ni mori decata,bezobrazie,za Moskov -grajdanski sad i smart.

 10. и защитникът му Бай Хой заедно с него на разпит – а да видим дали още ще го защитава; и още – никакво лечение в чужбина на скапаните му ташаци – тук, с отпечатък, чакане, като обикновен пациент, в обща стая, и под контрол – подписка от болничната стая

 11. Не мога да съжаля човек, който подложи на риск невинни деца! Да не говорим колко тревоги причини на родителите им. Пожелавам на доблестната журналистка Валя Ахчиева много успехи. Пожелавам на този сайт да устои на цялата мръсотия и изпитания, на които е подложен. Ако все пак има справедливост на този свят, гнусните герберо -седерастки престъпници трябва да получат сурово наказание!

 12. Тоз, който взема от беззащитните, дава грабителски надвзетото за лекарства и лечение, но не му стигат…

 13. ТОЯ ТРЯБВА ДА ГО ТЕСТВАТ НОН СТОП ЗА НАРКОТИЦИ
  КАК МУ БЛЯСКАТ ОЧИТЕ

 14. Копелето д-р Менгеле има медицинска диагноза тумор на тестисите. Информацията е сигурна и проверена. В комбинация с това, че е привикан в столичното следствие е нормално днес в парламента да гледа като прецицало теле старата си майка. След всичките гадости, граничещи с геноцид, които причини на народа тоя шибаняк, най-искрено се радвам за щастието, което го е застигнало! Само, че трябва да го дебнем да не изфиряса зад граница, защото информацията ми е, че ще се лекува в Германия, а не у нас в прехвалената му болнична система. А избяга ли веднъж, после ще има „дръжте му петите“, както се пееше в една стара чалга.

 15. nacionalen predatel

  da otgowaria

  iazak che ne e dobre choweka sas zdraweto naistina

  ..no politikata mu granichi s nacionalno predatelstwo kam Turcia

  nedopustimo

 16. ТОВА Е ФОРМУЛАТА ,НО С ДРУГ ПРОКУРОР И С НЕЗАВИСИМИ СЪДИЙ
  СТАРТ НА ГЕРБ МАФИЯТА

 17. Поздравления за фотографа и снимката на доктор Менгеле.
  Браво Благовеста !

 18. Хубаво ще е тези довчерашни персонажи като ББ, ЦЦ, министрите и шефовете им на службите да знаят, че новата власт ще бъде принудена да вади кирливите им ризи и да разнищва кражбите и предателствата. Ако не го направи, ще бъде упрекната, че и тя иска да краде или да продава България. И понеже няма да и е лесно, особено в началото, ще гледа да покаже кой е виновен за трудностите, кой е крал, кой е бил чужд агент, кой е рушил държавата и погребвал интересите и. Според някои сведения, темпът на запълването на тъмниците и възстановяването на откраднатото можел да е такъв, че румънците да почнат да ни завиждат.

 19. Да му повдигат и обвинение за отпечатъците, това е огромна злоупотреба с личните ни данни! ПъУен оУигофрен!

 20. Срамувам се от мижитурската прокуратура – чакаха го да падне от власт и тогава повдигнаха обвинение…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>