Регистрация
Публикувано на 14.11.2017 / 16:46

НА ТОВА НИСКОБЮДЖЕТНО АКТЬОРЧЕ НЯКОЙ ДА МУ ОБЯСНИ КАК СЕ РАЗСЛЕДВА СДЕЛКА СКЛЮЧЕНА ПРЕДИ 15 ГОДИНИ И ЗА КАПАЦИТЕТА НА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ОРГАНИ, КОИТО НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ВНЕСАТ ОБВИНИТЕЛЕН АКТ, ДА БЪДЕ ОСЪДЕН КРАДЕЦ, ЗАСНЕТ НА ВИДЕОКАМЕРИ

ТОМА БИКОВДоскорошният актьор Томата Биков, завършил актьорство за драматичен театър в престижния ЮЗУ „Неофит Рилски“, (не успял да изкласи дори до НАТФИЗ), рекъл че можело да се разследват 5200 сделки, свързани с приватизацията. На това нискобюджетно актьорче някой да му обясни как се разследва сделка сключена преди 15 години. После да му обяснят и за капацитета на разследващите органи у нас, които не са в състояние да внесат обвинителен акт, с който да бъде осъден крадец, заснет на видеокамери.

Кой го направи човек тоя доскорошен сол т@ш@к на Кунева, бе?

Георги Христов Христов

Коментари 28 за
“НА ТОВА НИСКОБЮДЖЕТНО АКТЬОРЧЕ НЯКОЙ ДА МУ ОБЯСНИ КАК СЕ РАЗСЛЕДВА СДЕЛКА СКЛЮЧЕНА ПРЕДИ 15 ГОДИНИ И ЗА КАПАЦИТЕТА НА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ОРГАНИ, КОИТО НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ВНЕСАТ ОБВИНИТЕЛЕН АКТ, ДА БЪДЕ ОСЪДЕН КРАДЕЦ, ЗАСНЕТ НА ВИДЕОКАМЕРИ”

 1. Тоя,че е БИКОВ, БИКОВ е! Ама трите му имена са ГОЛЯМ БИКОВ ЕКСКРЕМЕНТ!

 2. На снимката е един регистриран хомосексуалист . Гаден като Филип Димитров и оня депутат от Атака дето полежа в затвора за същото !

 3. Не ми е ясно, защо този човек е депутат ? С какви свой специални знания той помага на парламентарната си група, за да кове закони и да прави политики например в здравеопазването или в просветата ? Знам, че всички партии си подбират кандидат депутатите и обикновен интелектуалец, професионалист в своята област е абсурдно някоя партия да го впише в своите листи. С какви заслуги е този господин ?

  1. Най-добре звучи следното – В България овчарите не работят професията си.

 4. Нищожество и помияр, ако го срешна на улицата ще му шибна два шамара с удоволстие, този изрод само това заслужава.

 5. Заради подобни мунчовци Вазов е написал: „…вестникарин ли, по ни мъ е гнъс жаба да пипна“. Ортаците му са всички подушили се „крастави магарета“ от чардата им.

 6. Това пълзящо е толкова жалко, че ако проумее какво е, ще се гръмне. Но понеже е педераст по душа и поведение, трябва някой да му набие хурката, заедно с вретеното и къделята отзад. Не бик, а крава, която с всяка власт безсрамно се сношава…

 7. нема ли некой да му обясни на тоьо едно.
  Я да си види в огледалото устният и аналният си профил и от тва да рабере че плоските суджуци саму за джуката а саламестиЪ судйук за АхАналните му територии.
  И по-важното е да престане да гЕ употребляе на разменни начала оти джуката му насмърва на гумна, а задникът му след пропан-набутанената тромпетена пищялка заплавя тоалетните на НС с плосък анален оргазъм.

 8. В българската политика много рядко се появява случайна особа . Този също не е случаен.
  Преди осем години , когато е вербуван от една “ приятелска нам страна“, която има 4 военни бази в България , му се поставя задача да обслужва политическия ешелон.
  Точно така му е казано , без да се посочва кога и коя партия ще обслужва!
  Преди време беше му казано да плюе по Борисов , сега е с него , а утре не се учудвайте , ако чуете добри думи и за БСП , зер и те се управляват от същите хора , зад океана.
  По принцип в ЦРУ , от агентите за влияние , най се харесват плужеците , но след това , като се изхабят , почти винаги съдбата им е нерадостна!Аз го съжалявам , освен , че го мразя!

 9. Биков е осъзнал се ГЕРБЕР като кречеталото ГЕОРГИ Харизанов-на всяко гърне похлупак-

  1. G.Harizanov,,izpalnjava poveljata,,na Bace,da,,zaprilicha telesno ,,na nego ,s ,,anabolnata pomosht,,na Sasho St….samo ,,s analen,,stag,ne se,,poluchava,,nishto!

 10. чл.-кор., проф., дюн, доц., д-р Огнянчо Гиржикофф каза:

  Бикоф, не разбираш ли, че си едно лайно ? Меризливо.

 11. Жорж, прав си, но 80% пляскат с ръце, аплодиращи ГЕРБ и викат „ Е сега им е*баха ма*мата на крадците”
  Ефектът е постигнат.
  То и в Сиера леоне онзи ден намериха 453 каратов диамант, но хората си мрат от глад.
  Единствено ме радва Афера, че дава трибуна на такива като теб, за да видя, че има 20% Човеци.
  Няма развято знаме под което да се обединим, но все пак ми действа все още успокой телно.

 12. обикновен кучешки минетчия, който си маже задника със смазка от улични кучки пътешественички.

  а по носа и ушите да го попадат кучешките пичи въшки

  БАБОООО, прощавй мила. Цинизмът стана последното което имаме пред да фанем сопите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>