Регистрация
Публикувано на 12.02.2019 / 9:03

НА СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ Г.ЗА ИМ СВЕТИ БЕЗ МАЯСЪЛ. НА НОВИЧОК СВЕТИ. И ГЛАВИТЕ ИМ СВЕТЯТ. МАЖАТ СИ ГЛАВИТЕ С НЕЩО И ПОСЛЕ ГИ ЛЪСКАТ С ВЪЛНЕНО ПАРЦАЛЧЕ

СПЕЦ СЛУЖБИНа един пък в една реклама му свети г.за през чаршафа. Имал маясъл, затва. А пък на спец службите им свети без маясъл. На новичок свети. На харемиканска молитвена закуска* свети. Направо блести. И главите им светят. Не знам, ама ми се струва, че си мажат главите с нещо и после ги лъскат с вълнено парцалче.

Томито Д. снощи вика, че са фащали руска намеса в изборите през 2015-та и сега очакват тоже такая хибриднами намесами.

А пък Хемикян какви ли не глупости пита министера на пътищата, но не и защо пътищата са в такова сътояние и какво чакат, та да ги оправят. Ама ся няма да му разваля деня с глупости… И той си беше лъскал главата сутринта, министъра де, не Хемикян.

Цяла сутрин Хемикян, Вики и Ади показват скапани пътища, по които има дупки от боНби, тротоари като нападани от ИДИЛ и когато им дойде лъснатите тикви „на гости“, ги питат за ….Теория на отражението.

С две думи – Теорията на отражението се състои в диалектикоматериалистическият принцип на отражението, според който резултатите на познанието трябва да са относително адекватни на своя източник – оригинала. /Уикипедия, да не мислите, че мога така да се изразявам?!/

Обяснявам – на Биби му свети нещо, начи и на „гостите“ ще трябва да им светне същото.

С маясъл или без.

Но най-често със.

––––––

През Втората световна война харемиканците изпратили шпионин, който трябвало да се внедри в Гестапо. Научил перфектен немски, разни диалекти – на долна и горна Саксония, Бавария, въобще отвсякъде. Даже австрийски научил. И йодлери можел да пее. Зеле с кимион и наденички го научили да яде. И много бира да пие… Отучили го да дъвче дъвка и тютюн непрекъснато, отучили го да козирува без шапка, отучили га да танцува като чуе марш, бе въобще – съвършен шпионин! Щом слязъл от самолета на немска земя, германците мигом го разкрили и го арестували.

Как са познали, че е шпионин ли? Ми бил нигър!

Виктория Тинтерова

Коментари 6 за
“НА СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ Г.ЗА ИМ СВЕТИ БЕЗ МАЯСЪЛ. НА НОВИЧОК СВЕТИ. И ГЛАВИТЕ ИМ СВЕТЯТ. МАЖАТ СИ ГЛАВИТЕ С НЕЩО И ПОСЛЕ ГИ ЛЪСКАТ С ВЪЛНЕНО ПАРЦАЛЧЕ”

  1. „Великата“ ДАНС/измислена от Станишко и махната от МВР пак от него/ наброява 3500-600 хрантутници/друго яче не могат да се нарекат/. А МОСАД са около 1400 служители……Нещо да кажат наще 240/жълти павенца/ за ефективност, резлтати и т.нт. Само „поръчкови“ докладни „секретни“ разбира се за да „сготвят“ някой неудобен на властта….Оттам се задейства „поръчкуратурата“/ щото имало „секретни сведения“/ и на поредната жертва и се „разказва играта“…Това е възможно да се случи на всеки от нас, а после иди доказвай, че нямаш сестра…..Като ти повдигнат няколко обвиненийца ще има да се чудиш в огледалото, ти ли си или не си…….Хайде „честито“ ва всичките българи и пак ходете за гъби по изборите…….

  2. ЗАБУДАЛКВАТ ВИ С ИДИОТИИ ЩОТО ДА МОГАТ ДА КРАДНАТ А ВИЕ ЩОТО СТЕ ТЪПИ ИИМ СЕ ВРЪЗВАТЕ А ТЕ КРАДНАТ ЛИ КРАДНАТ ,

  3. Франк Синатра: Извинявам се на всички леки жени, затова, че ги сравнявам с журналистките!

  4. Негър, негър.. Ама откак Цвъцко са завърна от милитвата НЯКОЙ, НЯКЪДЕ да е прочел функционерин от ПП ГРОБ и думичка да е промълвил за хъбчето му Балканче? За туй как Турски поток ша става Български поток? Как България ша става енергиен център за любимите им Западни Балкани? Та чак до Австрия и Унгария гЪз ша пускаме? НЕ Е!!!
    Щото от разтриване на ушички, ако не друго то СНИШАВАНЕТО сме прифанали.. Българскио интерес УЖ да браним..

  5. Взехме да конкурираме украинците по политическо малоумие… Като нищо ще ги задминем и без Бандера! Но с ББ! И Цв Цв!

    1. Не ги конкурираме ! Няма защо , щото отдавна сме ги задминали ! И по малоумие и по гъзене на хамериканците ! Украинците ряпа да ядат пред нас !?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>