Публикувано на 14.07.2019 / 7:57

НА ЕДНА СКАМЕЙКА В СЪДА, ЖАЛКИ ТЪПАНАРИ! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

КАРАКАЧАНОВ И БОРИСОВСтана ясно, че политическото решение за избор на самолет е погрешно.

Струва скъпо, неефективно и нарушава националните интереси.

Както винаги България губи войните на политическото поле.

А Швеция беше обявена за държава на Путин.

Нова греда.

Американците не ни зачитат за нищо.

Швеция е европейска държава.

Винаги ще настоявам за съд на националните предатели, взели погрешното решение.

Винаги, помнете това, дебелаци!

Герберастите използваха ВМРО за позорна сделка с някаква щайга.

Това, национални предатели на България и Българска Македония, ви остава в биографията.

Българска, защото има само още една – гръцка.

Вие сте предателите, а герберастите ви използваха.

На една скамейка в съда, жалки тъпанари!

И този път не е майтап, политически нищожества.

Богомил Бонев

Коментари 20 за
“НА ЕДНА СКАМЕЙКА В СЪДА, ЖАЛКИ ТЪПАНАРИ! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!”

 1. Този дебат за въоръжаването очевидно е фалшив. Главният е кой корумпен трабва да бъде обесен че дава 3 милиарда лева за самолети чиито завод въбще не е построен и не се знае дали въобще ще бъде построен. 3 милиарда нова корупцонна афера която трябва най-после бесилки а не поредните безмислени и глупави дебати. Заради такива дебати България се изнесе през терминалите. Това с тия самолети е като купуваш си модерен смартфон но нямаш интернет. Корумпетата на бесилка от Бойко до Каракачанов.

 2. То си е чиста измама с Ф-16. Но никой не чува хората, които летят на самолети или ги поддържат. Бойко и кликата около него си купуват „американска индулгенция“ с нашите пари. Егати минавката. 2.5 млрд. за индулгенция на сикаджията. Няма страна в света, която да купи толкова скъпи самолети без ударни способности. Скопените 8 бр. Ф16 с 12 ракети АА стават за air policing, но за завоюване на господство във въздуха не стават, може би единствено в някакъв конфликт със СМ. Но и македонците ще са по-силно респектирани от истинските ракети и бомби на ударните 40 годишни Су 25, отколкото от цената на Ф16.

 3. Не ми се мисли каква инфлация и какмо мдигане на цените ни чака след плащането на това безсмислено пазаруване . Умните военни избират ракетите и подготовка на спец подразделения ……………. дори с 30 самолета сме обречени !

 4. Предателят

  Предателят – на калноделието дъното,
  от мерзостта – заслуги на падение,
  с ръждив кинжал в сърцето на пожънато
  доверие, имане, светло-делие!

  Предателят – крадец на чест, на истина и вяра,
  заплюва ги на части или в цялост
  и със калта на собствената мяра
  замества ги със дяволска успялост!

  15 ч., 14.07.2019

 5. Тези, ако осъзнаят колко са прости ще се самоубият. Спасява ги само това, че са прости. Но пък заради такива като тях у нас страдат умните и почтени хора. Някои посягат на живота си, а други живота посяга на тях, защото са зависими от такива тъпаци като тези на снимката.

 6. България е единствената държава , в която електората е лудо влюбен в предателите ,защото му купуват самолетчета и туй-онуй .

 7. СЛЕД КАТО ПРОДАДЕ 3 СТРАТЕГИЧЕСКИ ПРОЕКТА: НЕФТОПРОВОД, ГАЗОПРОВОД И АЕЦ, СЛЕД КАТО ПРОДАДЕ МАКЕДОНИЯ НА ГЪРЦИЯ С ПОСЛЕДВАЩА РЕАЛНА ОПАСНОСТ КЪМ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ КЪМ ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, СЛЕД КАТО ПРИЗНА МАКЕДОНСКИ ЕТНОС И ЕЗИК, ИЗТРИВАЙКИ СИ ЗАДНИКА С БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, СЛЕД КАТО ЗАЛЯ ДЪРЖАВАТА С НЕКАЧЕСТВЕН АСФАЛТ И НАРОДА СЕ ИЗТРЕПА, ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВЪН!

 8. Как може зя военен министър да сложат такъв тулуп, който 5 лицеви и 2 набирания не може да направи?!…

  1. какви набирания ? какви лицеви опори ? гнусния еничарин каракачанов
   не може сам да си завърже връзките на обувките – това не е майтап а истина
   истина е също че каракачанов и Педалчето Ангел Джамбазки са финансирани и работят за доган точно както волен феса от атака

  1. …Dali sa,,istinski balgari,,…dargavnite slugiteli i…m!!!nga;lte..V BG grugi,,ne ostanaha,,..MISHKI ,,NA HRANILKA,,I…NEVEGA TALPA…Tova ,,ostana,,sled SHAYKATA!

 9. Колко трагично е, че съдбините на народа ни са оставени в ръцете на тези типове – шкембестия гъзльо „войводата“ и тапира Ритнитопковец. А зад тях надничат угоднически мекеретата на „Прехода“ – царчето, Мозъка и някаква издънка на вечно отъркващата се около властта фамилия Ненкови. Показателна снимка. Показателна и за това как се правят договорките за далаверките – публично, на площада, защото тези вече нямат свян от никого. Народът роптае, но мълчаливо. Каква ли апатия и охота за „гъби“ ще го обземат пак в изборния ден? А после ще гледа резултатите по Кошлукова и Домусчиева ТВ, ще се тюхка и кахъри.

 10. С нетърпение очаквам “ Мълчанието на агнетата “ да свърши. И да няма такъв като проф. Жельо Желев, за да се гордее с мирната еди каква си пролет. Справедливи думи на адвокатът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *