Регистрация
Публикувано на 07.01.2017 / 10:14

НА ГЕРБ ОБЩИНА – ВАРНА И ПРЕЧЕЛ ВЯТЪРА И СНЕГА, ГИДИ, НАГЛИ МУШМОРОЦИ!

КУПЕН ПАШОВДа живееш във Варна. Да станеш сутринта и да си пуснеш Нова телевизия, която изобщо няма нищо общо с Бойко Борисов. Да живееш във Варна, управлявана от ГЕРБ Групировката на Бай Хуй, начело тук с ГЕРБ Иван Портних, Тъста му – Красимир Маринов и наричаният от някои „мъжа на честта“ – ортакът му – бившият шеф на СИК в града – Ицо Ламята.

Та, живееш си във Варна, окрадена тотално от ГЕРБ Групировката, и гледаш по Нова /изобщо не Бокова телевизия/ „репортаж“ за „обстановката“ от ТАКА НАРЕЧЕНОТО ОТ ГЕРБ Групировката „бедствие“.

И к’во да видиш?

„Великият“ „репортаж“ се състои от изтъпанени репортерка – дръжка на микрофон и фамозният Купен Пашов от ГЕРБ Община – Варна пред … сградата на Община-Варна. Тъпи, слугински въпроси в „интервю“, което те кара да си мислиш, че не живееш във Варна, а си се устроил на майната си.

Въпросният ГЕРБ Купен Пашов на всичкото отгоре е СВЪРЗАН с една от „вечните“ частни фирми, близки до ГЕРБ Групировката, и която печели „вечно“ обществени поръчки по инфраструктурата на града. Да не говорим за снегопочистването. Всяка година едно и също. Всяка година – крадене като за световно.

Въпросният ГЕРБ Купен Пашов, с вид на люпещ семки от стадион, на който другият дебеловратест ГЕРБ корифей Кралев е отпуснал „някой лев“, обяснява как във Варна се справили с „обстановката“ и изобщо така са се „справили“, че мамата си тракало.

Пречеше ни силния вятър и снеговалежа… А това се получава, заради това, което го говорим непрекъснато, да не се пътува без основателна причина… Беше дъжда първо /б.р. кога е имало дъжд, че не сме забелязали?!/, изведнъж се обърна на сняг и се образува ледена кора, затова в отделни участъци имаше лед…Но се овладя защото започнахме да хвърляме техническа сол…“ – реди ГЕРБ Купен отегчено лафчета.

Да се казваш Купен е странна работа, още по-странно е обаче да си Купен и да имаш претенции, че управляваш във Варна. Защото във Варна трябва да си малоумен, за да „ти пречи вятъра“, понеже във Варна вятъра е онова, с което се раждаш и с което умираш.

Снеговалеж да ти пречи също е по купенски, защото „милиони – милиарди“ кинти години наред се окрадоха от дупки, снегопочистване и каквото още се сетите, защото близките до купеновите фирми, делкат от всяка асфалтова пора и всяка снежинка мангизи.

ГЕРБВпрочем, така наречените снегорини във Варна ма’ат, ако изобщо някой ги забележи, като на дефиле, обаче това не е обект на „интервюто“. Важното е, че във Варна ГЕРБ Групировката „се справила“ с „бедствието“. Според Нова /не Бокова/ телевизия.

Де гиди, нагли мушмороци!

Късмет имате, че нито във Варна, нито в България има прокуратура, иначе щяхте отдавна да сте по килиите. И да пишете показания: „Аз, долуподписаният Купен…“.

Пък после под „домашен арест“ да ви измъква „мъжът на честта“ Ицо Ламята. Гепан за шлифера на Тиквата.

Afera.bg

 

 

Коментари 11 за
“НА ГЕРБ ОБЩИНА – ВАРНА И ПРЕЧЕЛ ВЯТЪРА И СНЕГА, ГИДИ, НАГЛИ МУШМОРОЦИ!”

 1. Ако някой има възможност да направи една проверка, колко пясък и „техническа сол“ са използвани за поддръжка на пътищата през последните няколко дни.Струва ми се, че се мъти нещо с тази поддръжка.

 2. „Обучение в начальных классах отменяется в –52 °C. В –56 °C не учится вся школа. Дети с нетерпением ждут морозов, чтобы получить возможность провести весь короткий полярный день на улице, катаясь с горок.“
  https://www.moya-planeta.ru/travel/view/byvaet_huzhe_226/

 3. Очаквам да съобщят, че и Черно море е замръзнало окончателно.
  И следва сюрпризът topnovini: от Русия стада от били мечки идват към България, а от Румъния глутници от вълци. От Турция, по морето към България, с шейни впрягове, прииждат на талази , като хуни и бежанци.
  Единствената бълг. подводница прави неистови усилия да разбие дебелите ледове, та да спре нашествието, но от къде първо да започва, от Дуранкулак ли или от Резово ? Въпросът бил като to be, or not to be на Хамлет , но и още по- сложен. Дълга била тази наша морска ивица, та трябва спешно правителството в оставка да вземе решение за незабавното й скъсяване. Предложението било някъде къде Бургас да се скъси ивицата. Това не било никакъв проблем, лошото било, че част от АМ “ Тракия“ ще остане в тази скъсена ивица. След 12 часово изморително заседание, след като идеята, че магистралата в този район е вечно замръзнала, непочистена и създава само неблагоприятни преживявания за правителството и държавата, най – добре е да бъде отписана.
  Колкото е по- малка държавата ни, толкова по-малко средства ще отидат за да я чистим от снега – това е единодушното решение на правителството в оставка.
  Картографи от БАН вече чертаят новата карта на България, от утре тя ще бъде пусната и за продажба във всички книжарници и будки за вестници. От МОН съобщиха, че нови учебници по география и учебници по история ще има още от началото на втория срок. В географията ще е новата карта на България, а в учебника по история никъде няма да се говори и споменава, че тази територия е била някога наша. Това последното е с цел да не се разпалва етническа омраза и национализъм, а да се следват и спазват евроатлантическите ценности. Проведен е и важен разговор с председателя на Европейския парламент и от там са се съгласили , че евроатлантическите ценности трябва да се спазват. Похвалили са ни, за което.

 4. Тупан техно, боб с сланина, пъча и уиски с швепс каза:

  Докат си пиа уискиту с швепса и замезвам с пъча в тоз снежен ден си мисля, че на фирмите за почистване се плащат огромни суми, с които те ТРЯБВА да закупят скъпи химикали за обезпечаване основните пътни артерии на страната и населените пунктове за няколко зимни бури. Дори с тез цени на винектите и замислените пъклени тол-такси и козите пътеки трябва да са изблизани.
  Но това естествено не се прави, защото фирмите, които прибират огромните суми от държавния бюджет уж за да поддържат пътната мрежа в страната проходима при зимни условия са близки до мутрафонското управление в България и ползват неефективната за такова време луга, но за сметка на това почти безплатна.
  А дали в курортите Му или в курортите Й пътищата не се обработват както трябва със скъпите химикали? Обработват се че пушак са вдига. Да сте чули бедсвено положение у пампорово, Банско или Боровец?????? А?????????
  Айде наздраве!

 5. Този още ли е в общината? Действително най-купеният служител,като името му! Синът му е най-отявления гербаджия във фирмите на СТАТУКВОТО във Варна! Всичко трябва да се изчисти до последният крадец!

 6. В интерес на истината, дъжд валя в нощта срещу 6 януари, като в ранните часове премина в сняг. Това обаче не означава, че снегорините трябваше да излязат едва в 11 часа, а голяма част от пътищата към съседните села да се затворят и хората да не могат да се приберат по къщите си. А бе, ГЕРБ да те управлява – зарежи, виж да крадат умеят.

 7. Каква сол, па била и техническа? От Траката до Владислав по Патриарха към 15:00 часа, само по основни пътища само лед и никаква сол или пясък. 3 снегорина, които вървяха и защо, след като сняг нямаше – 4-5 сантиметра над леда, а греблата са настроени на по-голяма височина и само заглаждаха коловозите от колите. Май пак са поливали с луга през топлите и слънчеви дни съгласно добрата практика на Киро!

 8. То и името МУ пасва „Купен“ Ами щом казва, че е почистено, защо не го качи някой да го поразходи по „почистените“ МУ улици. Нагъл лъжец! Ама как да почистят , парите са по личните им сметки , с какво да плащат?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>