Регистрация
Публикувано на 04.11.2016 / 21:15

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОВЕРЯВАЩИТЕ СКАНДАЛНИТЕ ЗАПИСИ: „ЛИЧНО ПРЕД МЕН ДОНЕСОХА НА МОНДЕШКИ 40 000 ЗА ОБЕЗПЕЧИТЕЛНА ЗАПОВЕД. ПРЕЗ НЕГО МИНАХА И 75 000 ЕВРО ДО ЕДИН ПЪЛНИЧЪК МАГИСТРАТ“

МОНДЕШКИПод публикацията на АФЕРА: ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА ПОКРИВА ЧОВЕКА НА ЯНЕВА – МОНДЕШКИ. ПРОВЕРИХА ЛИ АУДИТО ВЪРНАТО ОТ ЯНЕВА НА МОНДЕШКИ?!, бе получен коментар, подписан от „koz“.

Публикуваме го на вниманието на прокуратурата, която възобнови проверката по скандалните записи между Владимира Янева – Румяна Ченалова и Момчил Мондешки:

Мондешки е агент. Посредствен и тъп, но С ЧАДЪР. Подставено лице, но забогатя светкавично и мощно. И наистина колеше и бесеше в СГС.

Лично пред мен му донесоха 40000 лева за обезпечителна заповед, която лично ми показа. Знам и името на съдията и молителя. Четири пачки със столевки в черна найлонова торба. Извади 1 пачка и тръгна да я носи някъде. Офисът му тогава бе на партера на Позитано 20. И се гордееше с факта,че сутринта е подадена молба за обезпечение ,а на обед към 12.00 държеше оригинала на обезпечителната заповед. Това без много пари е невъзможно да се случи в СГС.

По друг случай през него мина сумата от 75000 евро до един пълничък магистрат.

Коварен тип.

Мои клиенти предлагаха 10000 евро на адв. Мондешки да им уреди нещо в СГС. Този тип се изсмя и отговори, че с такива дребни суми не се занимава.

Посредник от висок ранг. Иначе бе гол и беден несретник, но покрай СГС, Янева и Ченалова забогатя, сега вече и той и брат му ходят с по няколко охранители.

Koz“

АФЕРА досега е публикувала ценна информация за магистрати, обвързани с казуса КТБ, посредством Мондешки, както и вчера посочихме на прокуратурата къде е задължително да рови в проверката: АГЕНТ НА ДАНС ЛИ Е МОНДЕШКИ. ТОЙ /ЛИ/ Е ПРАВИЛ ЗАПИСИТЕ. СБИРКИТЕ СЕ ПРАВЯТ В СТАЯ НА СГС, ТАМ ВЛИЗА И ВРАЧКАТА НА БРЕНДО. ОПРАВЯТ ДЕЛА, ОТПРЕД ПАЗИ КАТЯ ГЪРНЕВА, СЕГА НА РАБОТА В КТБ. МОНДЕШКИ ОСВЕТЕН, БОРИСОВ НА ПЪРЗАЛКАТА

АФЕРА е готова да бъде в помощ на проверяващите и с още изключително ценна информация, при проявен интерес от тяхна страна.

Afera.bg

Коментари 4 за
“НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОВЕРЯВАЩИТЕ СКАНДАЛНИТЕ ЗАПИСИ: „ЛИЧНО ПРЕД МЕН ДОНЕСОХА НА МОНДЕШКИ 40 000 ЗА ОБЕЗПЕЧИТЕЛНА ЗАПОВЕД. ПРЕЗ НЕГО МИНАХА И 75 000 ЕВРО ДО ЕДИН ПЪЛНИЧЪК МАГИСТРАТ“”

  1. Boko Harema I Cvinokio,izmisliha tozi ,,biznes,,kato pratiha ,,tehni momcheta,,ot DANS I BOP,da,,hvanat,,s komprometirashta informacia sadii I prokurori,,za topkite,,I da I’m,,igrajat po svirkata,za opredeleni dela,s reshenija,za koito parite minavaha prez advokati ,kato tozi..,,nabljudavashti,,patja na parite,kato Sasho SOKRAT,bjaha,,mestna garancija,,…,,biznes,,..

  2. Мондешки нагло парадира с богатството си защото няКОЙ му направи ревизия и установи че е намерил фамилно имане!Лесно проверим факт!

  3. Пускайте видеото на БАНКЕНСКИЯТ Хуй с новия прякор КАЛИГУЛА..breaking news по скалата на Барека и Стойчков имаме НОВИНА ..БАЙ ХУЙ ТЮФЛЕКА МОЖЕ ДА ЕБЕ И ДОРИ БИЕ МИТКО ПИЩОВА..НАШИЯ БАЙ КАЛИГУЛА ГИ ПОРИ КАТО РИБИ И ГИ ПЪЛНИ КАТО АГНЕТА В ДЖАКУЗИТО В БАНКЯ..VIDEO..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>