Регистрация
Публикувано на 13.04.2019 / 21:54

НАРОД, КОЙТО СЕ КЪПЕ В КОКАИН, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН

борисов и цветановОТ БРЕГА НА ЧЕРНО МОРЕ, ДА ОБОБЩИМ!

Всяко малко българче знае, че кокаинът расте в Черно море и се бере от МВР.

Кокаинът вече не е наркотик, а морски дар.

Нищо случайно няма, че Шабла е нос.

След като беше установено, че морето е изхвърлило близо 200 кг. кокаин в района на плажовете в Шабла, възрастни местни жители започнаха да твърдят, че са забелязали прелитащи над водата представители на морската фауна.

Пасаж от превъзбудени цаци изнасили и изяде къпеща се туристка, след което преби до смърт съпруга ѝ.

Въпреки лошото време легловата база в Шабла запълни туристическия си капацитет за по-малко от 3 часа.

Диего Марадона подаде документи за българско гражданство и закупи парцел, намиращ се в непосредствена близост до плажа.

Жана Бергендорф организира благотворителен концерт в центъра на Шабла под надслов „Да спасим морето“.

Павел и Венци Венц написаха новия си летен „хит“ с блестящото заглавие „Бялото черно море“.

Валери Божинов написа във Facebook профила си: „Черно море е като Бяло море, само че е черно“.

Специалистка по уринотерапия разясни в предаването на Гала ползите от мазането на срамните устни с кокаинов прах по време на менопаузата.

Патрашкова качи снимка на Волен Сидеров с водолазен костюм с коментар „Случайност? Не мисля“.

Собствениците на Cacao Beach решиха да изместят обекта си в Шабла.

Песента на братя Аргирови „И замириса на море“ отново е по върховите места на музикалните класации.

Меню в ресторант на нос Шабла: 200 грама друсана цаца – 65лв, колумбийски калмар – 72лв, 100 грама Ел Марадона – 94лв.

Народ, който се къпе в кокаин, не може да бъде унищожен.

Петя Комитова

Колаж: Матей Димов

Коментари 14 за
“НАРОД, КОЙТО СЕ КЪПЕ В КОКАИН, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН”

 1. Нова,свежа нотка в тази изтъркана песен. Двеста и повече килограма стока не се носят по морето с лодка. По крайбрежието има верига от радари – беше огромна обществена поръчка, които прихващат и две чайки ако са една върху друга! Няма как да мине кораб и да не бъде забелязан. Така, че много добре се знае кой е минавал покрай Шабла но се мълчи, мълчи се твърдо! Сали няма нещо общо с маневрите на НАТО!? Няма кой да каже!

 2. Е логично спускане и за свободните словом.Пореден брой.За нелегалната търговия с бг оръжие и рамковането ѝ в оферта( за чий ) за самолетчета е ангажимент с публични финански и не са позволили да пишете?!За чие ресто дрънчахте изобщо е политически некоректен въпрос?!Само питам- на кой му е работа?!

 3. Афористично изказаната проникновеност на Кеворк Кеворкян „това не е само от лакомия, не правете тази грешка – а по-скоро от натрапчив стремеж бързешком да се отдалечат от самите себе си, с цената на всичко“ показва и причини, и феномени, и следствия на наглостта. А феноменологията е уникална: стъпила на агресивната полуграмотност и кариеристична амбиция като причини, тя се разгръща в паразитна и продажна безпардонност, за да покаже лицето си като проверена развратна наложница, безсрамна крадла на доверени открития, безскрупулна имитаторка на заграбеното с частични приемливости именно защото е окрадено от надеждното, сервилна слугиня на всеки според закъснялото схващане кой кой е, противна нечистоплътница за обслужените печеливши, неграмотна кресивка, сричаща открадното и скрито озарение, Юда без срам и покаяние и затова и в Храма висяща с безок и демонстриран цинизъм на имитацията на вяра. Без покаяние. До сега. А християнин без покяние за греха си не е християнин.

  Вярната феноменологиа не е изход, но е път. Ако искаме да вървим.

  Поздрав за Г-н Кеворкян с асоциацията между него и Джеръми Паксман. Поздрав за Гопсожа Томова за нейното участие в обществото и на двамата:
  https://www.youtube.com/watch?v=Vwub-9dZLFU

 4. Тия двамата отдавна са Пунта Мара, но досега не се намери смелчага да им го каже. Народе ти си наред покажи им и им кажи това, което искаше, но не смееше. Вън тази измет, плесен и боклук от властта.

 5. След всичко изписано ще се очаква война м/у Колумбия и Мексико за парцели по Северното Черноморие – победителя ще си направи столица на Шабла.

 6. НИКАКЪВ ФАЛ, ГРЕШКА НЕ Е СТАВАЛО С ДОСТАВКАТА НА ПРАТКАТА КОКАИН …… .ПРОСТО ТОВА БЕШЕ НОВ , РЕВОЛЮЦИОНЕН МЕТОД НА ДОСТАВКА …….. МВР, ПЛАНИРАНО ПРИБРА ПРАТКАТА И Я ДОСТАВЯ ДО АДРЕСАТА …… ГЕРБ СИ ПОЛУЧИХА ПАРИТЕ …… :) :) :) ….. „ВРЕМЕТО Е НАШЕ, … НАШЕ !“

 7. Всяка подигравка с първите апарт-апартаментчици води до неистово желание да се опартаментиме, така че и на нас да ни се подиграват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>