Регистрация
Публикувано на 30.11.2018 / 8:58

„НАРКО МАГИСТРАЛА“ ОТ МАРОКО & ВАРНА. ЗДРАСТИ, БОКО ОТ МАРОКО, ЧЕ БЪРЗАМ!

БОЙКО БОРИСОВДвамата арестувани покрай задържаните 11 тона хашиш на яхта от италианските власти са … варненци. И забележете!!! – и двамата ОТКАЗВАТ какъвто и да е контакт с българските дипломатични власти в Италия.

„Международна магистрала за наркотоци“ – от Мароко към Европа със съпорт от … Варна.

Здрасти, Боко, че бързам!

А сигналът към италианците идва от … испанските спец.служби.

Същият канал от преди 10 години, когато Цветанов и Борисов се пъчеха, че „заловили“ „кокаинови крале“, начело с Брендо.

Сега напишете горе вдясно в графичката на АФЕРА „разследвай“ – карабинери, кокаинови крале, Брендо и Цветанов, и се насладете как италианските власти, начело с Джорджино търсеха контакт с БИВШИ ченгета, само и само за да не контактуват с Цветанов, Борисов и Флоров, защото, нали, се сещате…

Здрасти, Боко от Мароко, че бързам!

Afera.bg

Коментари 42 за
“„НАРКО МАГИСТРАЛА“ ОТ МАРОКО & ВАРНА. ЗДРАСТИ, БОКО ОТ МАРОКО, ЧЕ БЪРЗАМ!”

 1. Абе хора, вие в кой свят живеете? Всички закъсали държави кърпят бюджет с наркотици, и оръгие. 2008 повечето световни банки оцеляха с пране на манги от наркотици – кво толкоз. Аз като социалист от скандинавски тип, се интересувам от разпределението на печалбата, т.е. къде отиват мангизите – при популацията ли или при Боковата курва?

 2. Това за сополан паси и мароко сме го чували излиза че е вярно този циган командва цялата българска мафия- върхушка

 3. Боко не е мозъка, а изпълнител. Марионетка…силно амбицирана. Тоя няма акъл и смелост да измисли и изпълни схемата. Сещам се за още задържани кораби с наркотици преди години и после гръмнаха един варненски рибар ….празнуващ имен ден в началото на годината….с взрив под седалката….доста показно. Мълвата говореше, че стоката се спуска с локатор на доста дълбоко пред Варна / да неможе да се намери от водолаз/ и после с дънен трал / уж за рапани/ се прибира стоката и отива направо в рибарското пристанище и фабрика. Има едни подобни из Варненско собственост на офицери от ДС … богати фабриканти ….бедни ми рибарю…, но едва ли от риба. Фабриката разфасова на едро, а дребните местни дилъри на по-малко едро. Имаше до нас един дето след арест щеше да говори на журналисти и получи инфаркт след 2 дни… та Варна е входа, но Боко няма мозък за схемата, а е поставен на най-високо като най-верен и изпълнителен от време оно. Имам и други спомени…но нямам време да ги събирам

 4. До УРКО

  Бедни, малоумни Урко, а ти още ли не си прочел, че двамата премиери са имали среща „на четири очи“? Държавни дела очи в очи и насаме? Ти ли си идиот или нас се опитваш да ни изкараш такива? Журналята с Боко да не са залепили ушите си на вратата?

 5. readbg.com › Българска литература – Оттук можете да изтеглите четирите книги „Кокаин“ на Атанас Панайотов.

 6. Дали някой вярва, че БоЕко е там за да развива отношенията с държава, която е известна единствено с лидерството в производство на хашиш? Много хитро да опитваш да вкарваш хашиш от Мароко в Европа, техните служби сигурно са като нашите – да пускат пратките с парола – Генерала.

 7. До УРКО

  Сещаме се, за всичко се сещаме, ама ти не вдяваш! Хахах, той си подбира журналистите, споко, те си знаят да не надзъртат в мафиотските дела! Особено ако са като кака Валерия, а те повечето са такива като нея! И още нещо – разбира се, че е замесен и техният премиер, няма как наш Баце да цъфне и да бъде приет ей така, за напарфюмира Марокото. Сега вече истината лъщи, та ослепява, ама ти очи имаш ли?

 8. Премиерът на спешна визита в Мароко. Съвпадения ли? Българско-мароканска дружба в наркотика
  Премиерът на спешна визита в Мароко СЪВПАДЕНИЯ ЛИ? Българско-мароканска дружба в наркотика

  Нощта на 10/11 септември 2016
  Испанската полиция залови яхта с 15 тона хашиш в рамките на операция „Индало”. Наркотикът е бил товарен в Мароко. Задържан в ареста е екипажът – българин и холандец.

  Денят на 11 август 2017
  Испанската полиция откри 18 тона хашиш на кораба „Лейди бос”, плаващ под флага на Коморските острови. Задържани са двама българи.

  Нощта на 26/27 Ноември 2018 г
  Двама българи от Варна са задържани в международни води на борда на яхта с 11 тона хашиш при операция на италианската полиция по сигнал на испанската.
  Наркотиците са били натоварени от Мароко, съобщи голямата италианска медия „Република”. Яхтата е била под холандски флаг.

  Денят на 30 Ноември 2018
  Премиерът Бойко Борисов пристигна на изненадваща визата в Мароко
  Единственият официален резултат от нея ще е взаимна спогодба за социална сигурност (въпрос с повишена трудност: колко мароканци са работили у нас в последните десетилетия и колко българи са работили в Мароко в същите последни десетилетия, за да се решава въпросът за пенсиите)

  Денят на 30 ноември 2018
  Холандия за пореден път се противопоставя на влизането на България в Шенген

 9. Испански медии със съмнения кой е замесен в контрабандата на 11-те тона заловен хашиш край Сицилия

  Сериозен скандал е на път да разтърси Европа след като испанските и италианските служби заловиха вчера яхта в Средиземно море с холандски флаг, която е превозвала 11 тона хашиш натоварен в Мароко.

  Според испанските медии, имало съмнения още в началото на разработката на сигнала за товара и канала, че с него е свързан и българският премиер Бойко Борисов и затова българските служби не са били предупредени, че се следи яхта с български екипаж на борда и.

  Въпреки, че информацията беше разпространена светкавично от всички световни медии, това не попречи на българският премиер набързо да си направи програма с посещение в Мароко – именно държавата, в която е натоварен товара.

  Според медиите в Испания, Бойко Борисов не е планувал и е нямал организирано посещение в Мароко в програмата си дори в следващите шест месеца, но явно новината за задържаната пратка промени плановете му.

  Какво ще спасява Бойко Борисов в Мароко и дали пък именно той не е човека глава на цялата тази престъпна организация си задават въпроса медиите на Иберийският полуостров и отбелязват факта, че ако някъде могат да натоварят 11 тона хашиш, то това автоматично кара много от службите да се съмняват, че в Мароко се укриват още огромни количества и очакват да се транспортират в Европа.

  Медиите в Испания, припомнят и доклада на ЦРУ в който ясно се посочва, че българският премиер в началото на своята кариера, като охранител в България е свързван именно с наркотрафик, рекет и изнудване на фирми и хора в България.

  Междувременно се разбра, че двамата българи, които бяха задържани на яхта с 11 тона хашиш край бреговете на Сицилия, са отказали да ползват помощ от българските дипломати в Италия, съобщи БНР.

  В момента сънародниците ни са в затвора в италианския град Рагуза. По неофициална информация те са от Варна и се казват Иван Бориславов и Никола Георгиев. Единият от тях има и капитански права.

  Мъжете са били задържани в понеделник през нощта на борда на 20-метрова яхта, плаваща под холандски флаг близо до бреговете на Сицилия. На борда на плавателния съд са открити общо 11 тона хашиш.

  Арестуваните са на 40 и 42 години. Не са криминално проявени. Преди време единият от задържаните е бил регистриран от полицията у нас за шофиране след употреба на алкохол.

  Операцията е проведена от италианската финансова полиция в Палермо под ръководството на националната служба за борба с наркотиците.

  Източници: БНР и bulbg.blogspot

  1. ,,EDNI SLUGBI,,PREDI GODINI ,SASHTO NE GO,,INFORMIRAHA,,CHE,,GOTVJAT OPERACIJA,,SRESHTU AVERAMU SASHO HRABRECA V DUBAY I..OPERACIJATA E,,REALIZIRANA,,PREZ 2008G..

 10. На италианците много им върви тези дни.
  Днес са хванали 9 кг кокаин на стойност 10 млн евро, скрит в новогодишна елха.
  Западните ни комшии хич нямат въображение! Че и за капак некво оръжие набутали в пакетите с дрога.

 11. АБЕ, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ, НЕ ВИЖДАЩИ ПО- ДАЛЕЧ ОТ ТОАЛЕТНИТЕ ВИ НА ДВОРА ИМАМ НЯКОЛКО ВЪПРОСА /КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАЯВЯВАМ ,ЧЕ БОЙКО НЕ МИ Е ОТ ЛЮБИМИТЕ/ : 1. АКО НЕ СЛЕДИТЕ САЙТОВЕ ЗА ПОСЕЩЕНИЕТО ТО ПОНЕ НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТЕ ,ЧЕ С ТАЗИ ДЕЛЕГАЦИЯ ИМА АКРЕДЕТИРАНИ ПОНЕ 20 ЖУРНАЛИСТИ , КОИТО СЛЕДЯТ ВСЯКА СТЪПКА ОТ НЕГОВОТО ПОСЕЩЕНИЕ? 2. НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТЕ ,ЧЕ С АРГУМЕНТИТЕ ВИ ЗА ТОВА,ЧЕ Е ОТИШЪЛ ДА УРЕДИ ВЪПРОСА С НАРКОТИКА ВИЕ ИНДИРЕКТНО ОБИЖДАТЕ И МАРОКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО? 3.НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТЕ, ЧЕ ОТКОЛЕШНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВРЪЗКИ НА БЪЛГАРИЯ И МАРОКО ДАТИРАТ ОТ ВРЕМЕТО НА „ТЕХНОИМРПЕКС“,“ТЕХНОИМПОРТ СТРОЙ“, „БУЛГАРГЕОМИН“ И „КИНТЕКС“ ВСЕ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА С ДИРЕКТОРИ МАСТИТИ КОМУНИСТИ , ТА НЕ СА ЛИ ТЕ В ОСНОВАТА НА НАРКОТЪРГОВИЯТА? 4. ДОКОЛКОТО МИ Е ИЗВЕСТНО ТОЧНО ДР, НИНОВА Е ПОСЛЕДНИЯ СОБСТВЕНИК НА „ТЕХНОИМПЕКС“ Т.Е. НЕ Е ЛИ ТЯ Е ОБЪРКАЛА ДОСТАВКАТА! А ИНАЧЕ ВИ СЪВЕТВАМ ДА ПОПРОЧЕТЕТЕ ОСВЕН ВЕСТНИК „ДУМА“ МАЛКO ЗА КРАЛСТВО МАРОКО ЗАЩОТО ПОЗНАНИЯТА ВИ СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА И НАПИСАНИТЕ ВИ ГЛУПОСТИ СА ЖАЛКИ И В СТИЛ „НЕ ЗНАМ“ КОЙ КОНГРЕС НА БКП !

  1. До УРКО!
   А бе, УРКО! Те сам ли се кръсти така или този, който ти плаща ти надяна псевдонима? Обаче е супер сполучливо-право в десятката! Много ти отива. Дай Боже всеки му!

  2. Горкият Урко явно трудно чете, за осмисляне на текста да не говорим… Къде точно видя намек, че визитата в Мароко е за да се уреди нещо с тези 11 тона хашиш? Или само тази опорна точка ви е разяснена в тролския кръжок и за нея си каканижеш? Маймунке тъпа, само ти ли не знаеш кой държи каналите за наркотици във Варна и цяла България? За Нинова се закъхарил дебилът…

  3. Урко! Връщай се в планетата на маймуните, яж си бананите и не ни занимавай повече с бръщолевенията си!

 12. Нов МАРОКАНСКИ ПОТОК 2страно е договорен на м/у дьржавно ниво
  От РАБАТ до КАРНОБАТ и разклонение
  от МАРАКЕШ за ПОЛСКИ ТРЬМБЕШ
  сампо да има бальци с яхти и излишен КЕШ

  1. Нахъсаният Боко
   закъса със нахъсване,
   бръмчи и във Мароко
   и чалага – без прекъсване!

   Защо ли наший Боко
   закъсва и в нахъсване?
   Защо надълбоко
   затънал е до пръсване!

 13. ПИАР АКЦИЯ….НЯКОЙ НА МЕСТО ДА Е ВИДЯЛ КАКВО СЕ ПРЕНАСЯ? БАЛЪЦИ МНОГО……..МОЖЕ И ДА Е ОБИКНОВЕНО БРАШНО.

  1. Калинке, ако беше акция на „нашата полиция ни пази“, хашишът наистина щеше да се окаже брашно, ако ме разбираш… Но сега Тиквата го е загазил!

 14. Той тоя Е ясен. …ами с тов. Банев&Банева – що Ще правят Варненци/ки за Никулден ?!

 15. Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор…
  От мен един съвет – килия 213, втория етаж, южното крило…
  При Бай Ставри… познавам го лично…
  Човекът е строг, но справедлив. Много обича майтапите.
  г-н БОКО , Вие сте млад. Ще излезете запазен ……..

 16. Помните ли Кепов и Лазов? Главсек беше Боко. Изнесе се на пожар за Ирак,…но закъсня. Що така?

 17. Попита Крум аварските пленници: „От какво, мислите, че загина началникът ви и всичкият народ?“
  И те отговорили: „От това, че се умножиха взаимните обвинения, загинаха по-храбрите и по-умните; после несправедливите и крадците станаха съучастници със съдиите; после от пиянството, защото, като се умножи виното, всички станаха пияници; после – от подкупничеството; после – от търговията, защото всички като станаха търговци, взаимно се мамеха… И наистина погибел произлезе от това…“

 18. Наглостта му е безгранична! Дори сега, когато насраният му задник лъсна с цялата си смрад, тоя неграмотен тъп идиот се изкарва спасител на Европа с нелепи измислици за „потенциална заплаха 40 милиона икономически мигранти от Африка да се насочат към Европейския съюз“! За това бил предупреден на официалните му разговори в Мароко, хахаха! Спри се бе, ние не ядем доматите с колците! Лекции изнасял… ужас!

 19. …v Jugna Afrika,,bankovite smetki,,na Boko,Tzvetelina i R.Pashata ,sa ot ,,vremeto,,kogato Jeny Kalkangieva uchastva v Konkursa,,Mis Svjat,,..okolo 1995/1996g…

 20. Толкова се е HaCPAл Боко тиквата /Винету/, че с десетилетия напред не може да си обърше Hacpaния гЪЪЗ. Б

 21. Стига с тея ахти,мяхти,гуардий,муардий – Нашите инжинери от Четвърти километър изработиха проект за нов Южен Поток,туряме една тръба до Мароко и давай към Европа ,а защо не към цял свят ,на България и отива да е ХЪБ и не и пука ,че я управлява РЪБ .

 22. Боко Тиквата – контрабанда сладък занаят. Също и рекета. Кой пусна Брендо и кой ходатайства за Боевски да се разхожда свободно в България, вместо да си лежи присъдата в Бразилия?? Рано или късно всичко ще излезе наяве. Шило в торба не стои. Следващите поколения ще има да се чудят на нашата наивност и глупост, и ще ни проклинат за нашата страхливост, довела страната до това дередже. Незавидна съдба!

 23. НИКЪДЕ НЯМА ДА ХОДИ ТУК ЩЕ ОСТАНЕ ПРИ ГАДОВЕТЕ ДЕТО МАМЯТ В ЗАТВОРА. ВСИЧКО ОТ НАС ЗАВИСИ. *ВРЕМЕТО Е НАШЕ* И АКО И СЕГА ГО ИЗПУСНЕМ ЩЕ СТАНЕ ТЯХНО ЗАВИНАГИ.
  ТОВА КОЕТО ИМАТ КАТО ЗАКОННО И НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАШЕ ПОВТАРЯМ *НАШИ* ПОНЕЖЕ Е ОТ ПАРИТЕ НА ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС. ТЕ НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО БЕЗОТГОВОРНО ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАРОДА ПО ТОЗИ БРУТАЛЕН И АРОГАНТЕН НАЧИН.БЛАГАТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ СА НА ВСИЧКИ И ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВАТ ОТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КОИТО НАСЕЛЯВАТ НАШАТА РОДИНА.ТЕЗИ КОИТО НАРОДА Е ИЗБРАЛ ДА УПРАВЛЯВАТ БЛАГАТА СА ПОЛОЖИЛИ КЛЕТВА ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА И ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАКОНИТЕ В ПОЛЗА НА НАРОДА А НЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ОТ НЕГО.ТЕЗИ КОИТО СА *УЖ* СЛУГИ НА НАРОДА ВЪВ ВЛАСТТА ТЕ НЯМАТ НИЩО ТЯХНО ДОРИ ДРЕХИТЕ ИМ НА ГЪРБА СА НАШИ ЗАЩОТО СА ЗАКУПЕНИ С НАШИТЕ ПАРИ. И СЛЕД КАТО ТЕ НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ЕДНО ОТ КОИТО Е БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА НАРОДА ТО ТОГАВА ТРЯБВА ДА ИМ БЪДЕ ОТНЕТО ВСИЧКО ДОРИ И ДРЕХИТЕ ИМ. ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ НАС ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ВЛАСТТА НАРУШАВА ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДОРИ ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СПРЯМО НАРОДА НА КОЙТО ТРЯБВА ДА СА СЛУГИ. И ТОВА ОСТАВА БЕЗНАКАЗАНО. А БЕЗЗАКОНИЕТО ПОРАЖДА КОРУПЦИЯТА И ПРЕСТЪПНОСТТА И ТЕ СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА КОЯТО УНИЩОЖАВА ДЪРЖАВНОСТТА И НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА Я СПРЕ. ДОРИ ГЛАДНИЯТ *ШОПАР * ПАРДОН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКАТА. ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ВСЕКИ ДА ОСЪЗНАЕ ЧЕ *ВРЕМЕТО Е НАШЕ * И ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ВСИЧКИ СРЕЩУ ТИКВИТЕ НА БАЙ ХУЙ И ГЕРБ. НАРОДА СРЕЩУ МАФИЯТА ОТ ГЕРБ ДРУГ ПЪТ НЯМА .НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ НИТО ЕДИН ОТ ОНЕЗИ КОИТО СРИНАХА И ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ. БОЖИЕТО И НАРОДНОТО ВЪЗМЕЗДИЕ ИДВА И ТО МНОГО СКОРО. НЕ СПЕТЕ СЪБУДЕТЕ СЕ ВЕЧЕ.

 24. 11 тона най вероятно са много пари и много голяма загуба. Дано се споразумее с италианците да му ги върнат като даде тлъсти комисионни. Трябва да потърси друг канал защото през този ще му ляга скъпо. Много кофти в държавен и личен план, сега трябва да избие загубата през обществените поръчки, но това вече не е толкова лесно колкото беше и вече не е толкова доходно. Кофти!

 25. Вече писах тук, че Тиквата отиде да види къде е пробойната в наркоканала…

  1. ПРОБОИНАТА е при ИСПАНЦИТЕ испанските служби те са му изпортили каналчето ,па тои нали е кух им налива пари за били вьв БАРСЕЛОНА
   Сега италианците ще делнат с ИСПАНЦИТЕ 100 МИЛКИ в ЕВРА,а мутрьо-прьстовете ще вдига ДДСи даньците на бедните за да си избии парата

 26. Арестувани са 2 българи и кораба МУ с 11 т. хaшuш, край Италия… Ще воюваме!
  България обявява военно положение и мобилизира всички запасняци.
  Това съобщи току що военният министър Красимир Каракачанов. Той заяви, че решението е лично на премиера.
  Мярката се налага, след като двама българи и корабът им бяха арестувани в Италия с 11 тона хашиш.
  „Това е груба провокация срещу страната ни, трябва да отвърнем на италианската агресия“, обяви Каракачанов и допълни, че дори превъоръжаването да не е приключило, армията ни е напълно боеспособна.
  До 24 часа всички мъже ще получат повиквателните си и трябва да се явят в частите си.
  Поискана е и среща на НАТО, за да се обсъдят съвместни действия срещу италианците, които нарушават международното право…Г.Н.

 27. a може и да са свьрзани с АЛБЕНА АД шефката им Л.Ш една бивша НДСВ министьрка приватизаторка на к .к-с АЛБЕНА е с МАРОКАНСКИ корени ,МОНИто ПАСИ и тои е с МАРОКАНска жилка .Затвора в КАДИС е пьлен с яхстмени от БАЛЧИК

  1. А Царския зет нямаше ли нещо общо с Мароко и къде живее сега Царската дъщеря? Приказка, но не за деца.

  2. Шулевица и Пасито са еспанско-марокански сиган, ама то има и още. Да ги забира и да не ги връща. Без чорибето!

 28. ВСИЧКИ посещения в чужбина на Борисов са свързани с частните интереси на огромната му лична бизнес империя включваща два огромни софийски мола (с „инвеститор“ от ЮАР), търговия с оръжие, контрабанда на наркотици и цигари, строителство, алкохол, енергетика и мн. др. Посещенията в Катар, Лихтенщайн, Саудитска арабия, Турция, Израел, Люксембург, ОАЕ, Египет, Украйна са най-вече в личен интерес, както и за укриване на откраднатите и изнесени милиони. Дори и в САЩ и ООН отиде за да работи за личното си оцеляване като американски политически проект. А цената на Борисовото замогване я плаща бедния ни народ и най-вече онези 1,650 млн българи живеещи под прага на бедността.

  1. Абсолютно! Даж подкупа на Тръмп не го плати с негови средства, а рекетира големите фирми! :D Краде, сякаш ще живее 100 живота, да го питаш защо са му ма тоя трудно подвижния )))

  2. Чух,че в края на безславния си първи мандат, е купил 35 км. ивица от Албанското крайбрежие и сигурно по същия начин както е описано в коментара…Как да не му завижда човек-малкомозъчен за съдбините на България,но много оправен за себе си.НАРОДЕ????

  3. А какво да прави? Територията бг отдавна е разпродадена или отдадена под наем, барабар с плебса. Поне на тури някой милиард докато е башбакан в сметките, останалото е губене на време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>