Публикувано на 10.02.2008 / 23:14

Направете разликата!

 

 

Осем часа след като afera.bg първи съобщи новината, Агенция “Черно море” я преписа. Днес най-вероятно същото ще направят и вестниците. Да им е честито! А вие, направете разликата.

Във Варна масови арести заради клубна проституция

Дата: 10-02-2008 13:55

Реализирана е разработка на варненските антимафиоти, свързана с разбиване на мрежа за проституция, научи afera.bg.

Предприети са масови арести и обиски. Afera.bg научи, че по случая са задържани към момента около двайсет лица. Предстои да бъде прецизирано към кои ще бъде повдигнато обвинение и кои ще останат свидетели. Операцията е била свързана с клубната проституция във Варна. Както е известно в морската столица паралелно върви люта война между Веско Жеков и Сашо Луканов, които делят територии в проститутския бизнес.

Официално резултатите от операцията ще бъдат оповестени най-вероятно утре, научи afera.bg.

Afera.bg

“Антимафиоти разбиха клубове за компаньонки
10.02.2008 21:43

Специализирана полицейска операция е била проведена във Варна по линия на борбата с проституцията и трафика на жени, научи агенция chernomore.bg. Антимафиоти са провели реализация на свое разследване. При акцията са били разбити два клуба за компаньонки. Задържани са над 20 души. Операцията е била проведена под надзора на Варненската окръжна прокуратура. Днес до късно вечерта се провеждаха допълнителни следствени действия – разпити на свидетели, обиски и претърсвания. Представителите на държавното обвинение прецизират доказателствата по случая. Въз основа на тях ще се прецени срещу кого от задържаните ще се повдигнат обвинения. Очаква се утре от варненската полиция да огласят подробности около операцията на органите на реда.

Източници на chernomore.bg съобщиха, че по всяка вероятност акцията е във връзка с течащата в момента битка за преразпределение на пазара на проститутки в града. В началото на януари ударни бригади атакуваха няколко офиса с жрици на любовта, пребиха сводниците и ги заставиха да работят за тях. Ответната страна, приближена до известен бивш полицейски командос, не останала длъжна. Последваха палежи на луксозни лимузини, между които "Мерцедес С класа" и "БМВ 750", ползвани от новоизлюпената група. През декември пък антимафиоти обезвредиха взривно устройство, подготвено да избухне във варненския клуб "Табу" в 1,30 ч. през нощта. Според хора от ъндърграунда то е било подхвърлено в отдушниците на дискотеката като предупреждение срещу надигащата се нова групировка. Агенция “Черно море

Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *