Регистрация
Публикувано на 12.10.2018 / 15:05

НАМЕРЕНОТО „СЪКРОВИЩЕ“ НАПОМНЯ ИЗРАБОТКА НА МОИТЕ СТУДЕНТИ ОТ ПО-НАЧЕВАЩИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ

ВЕЛИСЛАВ МИНЕКОВОтносно намерено тракийско съкровище.

ДАНС, ГДБОЛ, КОНПИ, ПОМПИ, СОПИ, СОТ, СПТ /Съюз напроизводителите на тикви/ и видни български археолози, са заловили тракийски царски венци, броеници и часовници от времето на Севт Трети и неговата разчленена царица. На обща стойност от два милиона лева.

Професор Овчаров /Индиана Чобан-Джонса/ потвърждава разкритото престъпление и предполага датировка от четвърти век и половина преди Христа. Същото е потвърдено от директора на археологическия музей в София.

Склонен съм да твърдя /хабилитирано лице съм/, че изпитвам известни съмнения. Намереното твърде напомня изработка на мои студенти от по-начеващите и по- некадърните. Възможно е същото да е създадено в часове по трудово обучение или е продукт на бившия Дворец на пионерите, което е също претенция за античност. Върху посуканата тел и валцовано тенеке личат следи от керпеден, отвертка и кътни зъби, вероятно от дъвкателна проба за злато извършена от зам. главен КОНПИ прокурор Гешев /да потърси незабавно зъболекарска помощ в Пирогов/.

Препоръчвам на професор Овчаров и заетите по настоящия случай да търсят Светия Граал /Кивот/ в Столипиново и квартал Надежда, Сливен. В случай, че същите са открити на скрап възможността да бъдат предадени на НИМ би била облекчаваща за службите и съпътстващите ги археолози.

Амфори, намерени пълни с водка или карнобатска ракия, да не се считат за автентични при липса на бандерол.

Велислав Минеков

Коментари 14 за
“НАМЕРЕНОТО „СЪКРОВИЩЕ“ НАПОМНЯ ИЗРАБОТКА НА МОИТЕ СТУДЕНТИ ОТ ПО-НАЧЕВАЩИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ”

 1. как още не са намерели избирателен списък в “ Голямата Косматка “ от времето на Севт 3 – ти !

 2. Чобан-Джонса ходи по Монголия и ортува, че там са „старите поселения“ на блъгарите !?, Може там да е виждал?? такива украшения, та „датира“ коментираните, ей така само като ги“ погледне“, че са от IV век преди Р.Х.! Колко такива „подвизи“ има, че и професор го направиха, както сега се обявява, че Кастревицата е станала „доктор на науките“, а спокойно можеха да я направят и академик! То сега „ДАНС, ГДБОЛ, КОНПИ, ПОМПИ, СОПИ, СОТ, СПТ /Съюз на производителите на тикви/ и видни български археолози“, прокурори, съдии, професоря и академици са все от един дол дренки.

 3. „Борисов 3″ е под много силен натиск и всички институции са впрегнати да спасяват Бойко. Самият той вади от 9 кладенеца вода, за да се задържи в управлението. Така че, очаквайте още безброй бушони да изпушат и много схеми да излязат наяве. Великолепието на Величието трябва да се почисти… С други думи – Гущерът Бойко си къса опашката!

 4. МЕНТЕ ДЪРЖАВА ,МЕНТЕ НАРОД,МЕНТЕ ЖИВОТ
  ПЪЛНА БУТАФОРИЯ
  ТИЯ НЕ ЖИВЕЯТ В РЕАЛНОСТТА

 5. Продавам АНТИЧНИ, изключително РЕДКИ клещи тип „Керпеден“.
  С много добър външен вид!
  За незабавна зъболекарска помощ на прокурорa Гешев.

 6. Разбирам желанието на гусин Гешев да изпъкне, та белким за него се заговори като за онзи Гешев /от царско време/отпреди много години, който както казват е бил полицай и професионалист до мозъка на костите си. Да, но в случая сегашния гусин Гешев изпъква както е казал народа-като свински мъде в рядка кал. Щеше да е смешно ако не беше толкова жалко.

 7. А стига плювахте,ве…аз го напрайх,толкоз мога,толкоз прая,грозно било ,керпеден имало,самонарезни,пчеларски скоби , туй-онуй…кът за пръв път бива,ко искате в Сотбис ли да го пратя,аман.

  1. Бачо Кольо, голям си!
   Достатъчно му е само да прочете два-три твои коментара, за да си оправи настроението за цял ден.
   Бъди здрав и все така остроумен.

 8. Ех Божо, Божо, да те прости Господ Божо – бих въздъхнал аз…

  Къде си Божо да благословиш и поръсиш КОМПИРите със „свещената урина“, с която поръси и главната им Кратуна БОКо…!!! :::)))

  Ха, ха, ха… :::)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>