Публикувано на 18.09.2019 / 18:21

НАЛИ СМЕ СИ БОГАТИ, ДАВАМЕ 1,1 МИЛИАРДА ЕВРО НА САУДИТСКА АРАБИЯ!

НАЛИ СМЕ СИ БОГАТИ, ДАВАМЕ 1,1 МИЛИАРДА ЕВРО НА САУДИТСКА АРАБИЯ!Богата България, която току-що даде над 1 милиард евро на САЩ, дава 1,1 млрд.евро на Саудитска Арабия. И то, за да ни прави тръба за руски газ за Сърбия, от която вероятно може би ще печелим по 20 млн.долара на година, а ако излъжем и Унгария може да изкарваме и 60 млн. долара на година, при 130 млн. долара сега от транзит за Турция, който губим от ЧНГ.

Договорът беше подписан с благословията на премиера между намиращия се в предфалитно положение Булгартрансгаз и саудитския консорциум Аркад.

„Огромни усилия ни струваше, но при една много прозрачна процедура държавната компания на С.Арабия се класира първа. 90% от тръбите са тук и от утре започват да ги РАЗПРЪСКВАТ по трасето и да строим”, не на шега обяви премиерът, който танцува със саби в двореца в Рияд не така отдавна.

„19 минути“

Коментари 18 за
“НАЛИ СМЕ СИ БОГАТИ, ДАВАМЕ 1,1 МИЛИАРДА ЕВРО НА САУДИТСКА АРАБИЯ!”

 1. Пропуснали сте важен момент – подизпълнител ще е другият кандидат т.е. работата ще я свършат братушките. От това следват прости я извод: Саудитите са параван за получаване на комисионната по сделката.

  1. посоката е точно тази. Аз лично очаквам Боки лично да клъвне около 15 % а с останалото да се извини на Руснаците за отнетото от ЮП. Рестото се връща и всички се успокояват за наша сметка.

 2. Златушко-хераковският селски хитрец, лъжец, крадец и мошеник трябва да бъде съден не от съд, а от народа си, за геноцид към собственият си народ, национално предателство, предаване и продаване интересите на държавата и не на последно място за тоталната му простотия и мръсотия, която разпространява на територията на Република България. Мръсен и долен престъпник.

 3. Саудитите казаха, че Иран ги е думнал. Нищо, че йеменците си „признаха“, без бой. Въпроса е „Qui bono?“ Иран има ембарго 🙂 ?

  А кой ще плаща сметката е повече от ясно. Вие имате ли заблуда кои последни влизат в пирамидите, Понзи схемите, а?

  https://www.youtube.com/watch?v=2XDYCQDYZoo

 4. старецът и момчето е друга приказка в сравнение със Старецът и Морето. Нашта приказка е за ей онова момче дето му лъскат очетата гледайки дедо Буда къ кършее бузи м/у които наднича хемероида

 5. А ХОРАТА МУ МРАТ КАТО МУХИ НА ТУЙ СМРЪДЛЬО , ХОРА СЪС СЧУПВНИЯ ГИ РАЗКАРВАТ , СНОШКА ВЪРНАХА ОТ РОДИЛНОТО ЕДНО МЛАДО МАЙЧЕ ,ИЗГОНИХА ГО НАПРАВО , Е НЕМАМ ДУМИ

  1. ..OVCHAROGERB,OBACHE NE IZPRATIHA DECATA SI DA STAVAT,,GIVOTNOVADI,,A…BRUXEL,USA,LONDON…STRAH,,GI TRESE,,MILICHKITE OT,,ZAGUBA,,TAZA TOVA ,,SE DARGAT ZA RACICHKI,,I,,[email protected],,/RODNINSKI PO MEGDU SI…

 6. А тези с какво им държат топките ? Продадоха им зимните курорти, сега тръбата, какво следва? Или и то вече е продадено?

 7. Жалка държава, още по-жалка политическа каста, но най-жалък е народа дето търпи да го мамят и крадат най-безочливо. Закривай.

  1. Казал е, че това е алтернативна газ. И от къде е тази т.нар. алтернативна газ? Това не е ли пак руска газ по турски поток и после при нас? А можеше да е ЮП и директно при нас + транзитни такси и за Турция, ама …12.10.2015 в София: “ Правим всичко за САЩ. Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. СПРЕЛИ СМЕ ТРИ ГОЛЕМИ РУСКИ ПРОЕКТА. Спрели сме РУСКИ самолети над морето.“ Не е и ветропоказател, не знам какво е ББ.

   1. Да, ама ей ся го гледАх и Гербаши каза буквално: „Южен поток ни го спряха заради корупция в предишното правителство“. Шик-шок-шоу, шах и мат.

 8. Ще инвестираме 2 .5 милиарда в СА да може да си върже бюджета защото в България не може да се намери фирма която да построи газопровода. Как построихме Трансбалканския гадопровод без чужди фирми? Същият от Нова година ще бъде използван само от Румъния и Украйна, а ние изцяло ще зависим от турския кеф.

 9. екстра, танцуващият със саби си плаща още на братята от цру, предполагам ии връща едни ктбейски паре към другите терористични монархии от залива… тоя боклук трябва да бъде обесен и да виси пред нс докато изсъхнат и правнуците му, продажник долен!

 10. А колко ще плащаме на фесовете за да дойде до нас руската газ?

 11. ВРЕМЕ Е ЗА БЕСЕНЕ НА БОЙКО,ЦЕЦОУ,КАРАКАЧАНШКЕМБЕ,ПОМАКИНИТЕ МАРА ЩРАУСА И ПРЕДАТЕЛКАТА ЗАХАРИЕВА,КАРАЯНЧЕВАТА РАЗПОРЕТИНА,ДЕСА ТАНАСОВА ВМИРИСАНАТА,САЛОМОН ПАША ЕВРЕЙСКИЯТ ЕНИЧАРИН,АЛ ЙО ТОРБАТА ФЕКАЛИ И ДРУГИТЕ ГАДОВЕ,ФАШАГИ И ЕВРОГЕЙЬОВЕ…………………….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *