Регистрация
Публикувано на 14.11.2017 / 15:54

НАЛИ ВИ КАЗАХ, ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА ПОДСКАЧА ПОКРАЙ ПЕЩЕРНИТЕ СИ РИСУНКИ И ИМ СЕ РАДВА НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНО

ТЕЛЕВИЗИИДнес падна голям урожай на глупости. Бененетето показаха интервю с журналист от френски вестник, който говорѝ за фалшивите новини. Интервюиращата направи обобщение – В България проверката на фактите в медиите е все още неизследвана територия! Вчера нали ви казах, че българската журналистика подскача покрай пещерните си рисунки и им се радва нечленоразделно.

Алоу, едно време имаше нарочни хора, които проверяваха фактите и новините…Що не си проверите поне щатното разписание и трудови характеристики отпреди 20-30 години, пък барем я малко разработите тая неизледвана територия.То неизследвани червеи и паяци в света не останаха, те топлата вода откриват. Бих казала – дебили.

Битивито изследват пък търпението на хората с тия интервюта с Тома Биков и репортажи от неква ферма.

Нова, да не остане по-назад в дебилизъмът, ни пусна Милата Деси и бигбрадъри-дебили. Всички мощно отразиха камерата в кенефа на математическата гимназия, избухналата газова бутилка и дружелюбното посещение на Цветанътнамисълта в Дома на киното.

Но се пак, днешният ми фаворит отново е Нова. Нямат преборване тия. Почнаха в 6.30 с Никол, облечена в червена рокля, съвсем подходяща за червените фенери в Амстердам – от дълбокото деколте закачливо се подаваше черен, дантелен сутиен, продължиха с два клипа на кученца, които карат нещо си там и се оглеждат в огледало и много интересната новина за най-скъпия трюфел в света. Виктор помърмори минута-две, че не ги разбира тия работи с трюфелите…. Искаше ми се да му кажа, че и аз не ги разбирам тия работи с дебилните им предавания, ама предпочетох да си направя кафе. Пуста деликатност…

Сега чакам да разпъртушинят гербаджиите всички приватизационни сделки, че докато стигна годините за пенсия, тя /пенсията/ да е станала 700 евро. Предлагам и да експроприират незаконно построените от разни мушмуроци блокове и комплекси и да ги раздадат на пенсионери, социално слаби и самотни родители.

Виктория Тинтерова

Коментари 6 за
“НАЛИ ВИ КАЗАХ, ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА ПОДСКАЧА ПОКРАЙ ПЕЩЕРНИТЕ СИ РИСУНКИ И ИМ СЕ РАДВА НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНО”

  1. Мила госпожо Тинтерова, от висотата на скромните си 80 години ви предлагам еди съвет за дъголетие. Не гледайте сутрешни блокове, особено по т.н. национални телевизии! Ще си запазите нервите , ще доживеете до пенсия, и ако остане нещо в ограбената ни Родина ще поживеете скромно,но здравословно и щастливо.

  2. Чухте ли как бе посрещнат Тиквата в Италия -този „дълбоко посредствен, тъпоумен интригант-сървайвър“ според Forbes и по специално изпълнението на химна ни!

  3. Тази вечер както си бях в банята ме споходиха едни мисли за това, чий к.р търси НАТО у Афганистан и веднага ми се изясни ами американския к.р търсим щото като се замисля как ни заливат всеки ден от ТВ тата едни мазни обяснения за евроатлантическите ценности май ще разберем, че тия ценности са само за дебилите по света и у нас! А ценностите са само за тези 1% от тия дебили дето притежават 99% от света включително и нас дебилите които им се водим по акъла! Темата е многоооо богата та може да се замислим за дебилщината на света която го е обхванала!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>