Публикувано на 25.03.2020 / 14:21

НАКАЗАТЕЛНИТЕ БРИГАДИРИ ОТ ОПГ „ХУНТА“, НАЧЕЛО С ТАРТОРА, ДАРИХА ПО … 1000 ЛЕВА! ПОВЕЧЕ НЕ СМЕЯТ ЗАВАЛИИТЕ, ЩОТО КРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ СА „ЧЕРНИ“!

НАКАЗАТЕЛНИТЕ БРИГАДИРИ ОТ ОПГ „ХУНТА“, НАЧЕЛО С ТАРТОРА, ДАРИХА ПО ... 1000 ЛЕВА! ПОВЕЧЕ НЕ СМЕЯТ ЗАВАЛИИТЕ, ЩОТО КРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ СА „ЧЕРНИ“!Бойко Борисов и министрите му дарили по 1000 лева от заплатите си за бедните.

Наказателните бригадири на ОПГ „Хунта“, начело с Тартора, не смеят, завалиите, повече да отделят, първо щото са алчни циции, и второ, щото краднатите милиарди са „черни“ и не са декларирани!

Отврат!

Afera.bg

НАКАЗАТЕЛНИТЕ БРИГАДИРИ ОТ ОПГ „ХУНТА“, НАЧЕЛО С ТАРТОРА, ДАРИХА ПО ... 1000 ЛЕВА! ПОВЕЧЕ НЕ СМЕЯТ ЗАВАЛИИТЕ, ЩОТО КРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ СА „ЧЕРНИ“!

 

Коментари 21 за
“НАКАЗАТЕЛНИТЕ БРИГАДИРИ ОТ ОПГ „ХУНТА“, НАЧЕЛО С ТАРТОРА, ДАРИХА ПО … 1000 ЛЕВА! ПОВЕЧЕ НЕ СМЕЯТ ЗАВАЛИИТЕ, ЩОТО КРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ СА „ЧЕРНИ“!”

 1. Сещате ли се кои са социално слабите? Пак са редовните избиратели на Бибитко, тези от Столипиново, сливенско, Факултето, Сухоодол, т.е. браточките. Питам се, къде спят клошарите, някой тества ли ги, те социално силни ли са? Пунта-Мара в действие!

 2. 50 млн. лв. за дупка във Варна може. 50 млн. лв. опростени на Домуса – може. 10 млн. лв. на км. асфалт – може. Стотина млн. за извънземно кръгово у Варна – може. 2 милирда за нарисувана магистрала – може. над 2 милиарда за нарисувани самолети – може. Неколко десетки милиона за козирки на стадиони – може. Неколко десетки милиона за стадион „Каптагон“ – може. Неколко десетки милиона за тръба, струваща 10 пъти по-малко, до Перник – може. Неколко десетки милиона за ремонт без ремонт на яз. Студена – може. Няколко десетки милиона за ремонт на ремонта ва ремонта на графиня Фандъкова – може…….И четиресе лева на пенсия за Великден – може. И джобните пари на правителството за един ден в помощ на социално слаби по вина на правителството – може. НАРОДЕ!!! Купувай кенефна хартия

  1. А едни милиарди за картинки на самолетчета, може ли? Може!

 3. А пък Президента Румен Радев дари заплатата си за бедните в Община Видин.

 4. Трябва ни оръжие, много доброволци има, които ненавиждат политическата мафия. За тях честта е пари. С нами богу

 5. Шефката на НАП раздаде над 30 млн. лв. бонуси на чиновниците, допуснали теча на данни на над 5 млн. българи. Същите сега да се бръкнат в джобовете и да дарят – горе-долу около 30 млн. лв., а?!

 6. Ние българите очевидно сме наказани затова, че през тези 30 години допуснахме хора без ценз, некомпетентни, посредствени, без никакви морални качества – мислещи единствено за личното си благополучие с всякакви средства, алчни до безбожие да овладеят управлението на България. Сега, в най-критичния момент от този така наречен преход ние сме жертви на тяхната държавническа немощ. Когато преминем тази сериозна криза дано целия народ, без оглед на някакви политически пристрастия ( всички политически сили досега през тези 30 години показаха, че не са на нивото да управляват държава и да се грижат за достойния живот на нейните граждани), си дадат сметка, че повече не можеш да даваш власт на лица, които дори за метачи на улица не стават.

 7. Колко ще даде генерал-майор, професор, доктор и не знам още какъв Мутафа? Толкова състрадателно ни гледа през очилцата си, все по-дълги часове ни облъчва с нищо не казващите си приказки по брифингите, по няколко пъти на ден. А тъпите телевизии ги излъчват в тяхната цялост като зомбирани. Сега са се заели да ни уж разсмиват с някакви колажи на този сухар с разголени гърли и глуповати диалози. Дайте пример в коя друга страна с коронавирус има такова разточително ДЕЗинформиране на населението, моля!

 8. Тези 1000 лв. са парите които си дигнаха този месец.Това значи че нищо не са дали

 9. Леле мале, много ще се охарчат горките! Наглеци. Депутатчетата кога ще дадат и те своята лепта? А евродепутатчетата? Герберските кметчета и областни управителчета?

 10. По 1000 лв в белязани банкноти. После ще бръмчат с Ламборгинитата и ще си ги търсят измежду джигите.

 11. Може би това ще са допълнителните 1000 лв за всяко медицинско лице? Пък за който стигнат – стигнат.

 12. Комплексарите правят всичко възможно, за да изпъкнат като ташаците на нерез, – и заради това вдигат шум до небето, за да ги забележи живо и умряло, когато са дарили нЕкакви пари за нещо си!

 13. ще се окаже, че бедните са техните роднини като галоша Горанов, който плащал наем на майка си

 14. Ми то само след 2 седмици ще даряват по милион само да не са обесени на първото дърво от гладния народ .Никакво „ПОЛОЖЕНИЕ “ няма да ги спаси ..Тези нещастни крадци не си представят какво прави глада на който подлагат народа .НООО СКОРО ЩЕ РАЗБЕРАТ

 15. Браво.С тези пари дали ще могат да си покрият изявите по т.в. медиите или и за тях им плаат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *