Регистрация
Публикувано на 11.01.2017 / 16:25

НАЙ –МНОГО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН, АКО ВЗЕМЕТЕ, ЧЕ ПУКНЕТЕ, МАРОДЕРИ ГАДНИ! ДАНО ДОЖИВЕЯ ТОЗИ ДЕН, ЗА ДА БЛАГОДАРЯ НА БОГ!

БОЙКО БОРИСОВБлагодаря* на „държавата“, в която 20 см. сняг ни превръщат в Северен полюс! Благодаря на тези, които крадоха толкова години и направиха така, че сега живеем по-зле от „третия свят“. На „ръководните фактори по върховете“ – голямо БЛАГОДАРЯ за това, че изгониха младите хора от страната ни!

Благодаря за Аспарухово, Хитрино и безбройните подобни места, на които си упражнявахте PR-a и после забравихте за тях!

Благодаря и на майките, които са Ви родили нормални, а на Вас Благодаря, че сте станали такива изроди и не Ви пука за цяла България! За това, че крадете от НЗОК, от „Сребърния фонд“, от магистрали и обществени поръчки, от нашите пари, удържани като данъци – Благодаря! Че загробвате България с много милиардни заеми – много Благодаря!

Но… най-много ще съм Благодарен, ако вземете че пукнете скоропостижно, мародери гадни! Благодаря, че един ден всички ще сте измрели и дано доживея този ден, за да Благодаря на Бог!

Мирослав Маринов

Варна

*11 януари – Международен ден на думата „Благодаря“

Коментари 10 за
“НАЙ –МНОГО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН, АКО ВЗЕМЕТЕ, ЧЕ ПУКНЕТЕ, МАРОДЕРИ ГАДНИ! ДАНО ДОЖИВЕЯ ТОЗИ ДЕН, ЗА ДА БЛАГОДАРЯ НА БОГ!”

 1. Уважаеми колеги, аз пък не искам да ги видя мъртви, а за пореден път, като мен, на опашка на Бюрото по труда, с 240 лв. помощи на месец. Повярвайте ми, сами ще си сложат въжето. Няма смисъл да ги проклинаме и да си цапаме ръцете с тях!

 2. Господа Офицери,

  Лозето не ще молитва, а иска мотика от по-як калибър

  Козата си сака пръч, а мутрата си сака Сретен.

  В този сайт – ред сълзи, ред сополи и молитви.

  Да, ама НЕ !!

  Москва слезам не верит

  Точка.

 3. Да ме прощава Бог ,ама и аз отдавна се моля за това,че да си отдъхнем най-после.Не мога дори мутрите да им гледам.Дано им преседне и се задавят-НЕ НАЯЛИ СЕ СВИНЕ АЛЧНИ.Хора умират от студ и от глад , а на тях вече от гъзовете им извира.

 4. I az 6te dobavya ne6to za BayHuy s Adisas-a na tikvata:
  Thank You, Congratulations and Fuck You, Tikvo4 skapan!
  Ako ne Sreten Yosi4, drug 6te ti tegli kur6uma, spi spokoyno. Do togava…

 5. Благодаря на природата, че всяко нещо, което днес ГЕРБ правят с цел укрепване във властта всъщност е собственото им копаене на собствения им гроб!
  Особено блгаодаря за искането на Цветанов за удължаване на живота на НС, което е още едно доказателство, че тия хора ще са духовно мъртви и жалост за тях никаква!

 6. 11 януари – Международен ден на думата „Благодаря“ (на ГЕРБ):
  В студа: Изнасяме ток за Турция по 4 цента, внасяме от Румъния по 18 цента…
  Супер абсурд е родила герберската политика в енергетиката в студените дни. Оказва се, че поради липса на мощности, е трябвало да ни спасява Румъния. Въпреки опроверженията, се оказа, че все пак внос на ток е имало. В същото време, статистиката сочи, че сме изнасяли за Гърция и Македония – малки количества, и огромни количества – за Турция.
  Както е известно, енергийната мафия лапа големи пари от това, че купува евтин ток от АЕЦ „Козлодуй“ и го продава пак евтино, но с малка печалба на Турция. Оборотът обаче е огромен и печалбите също. В същото време българските потребители са задължени да плащат за скъпия ток на зелени централи, американски инвеститори и пр. Ток, който турците и не помислят да купуват. Така се получава абсурд да снабдяваме Турция с по-евтин ток, отколкото българите.
  - See more at: http://www.pan.bg/view_article-61-367766-V-studa-Iznasyame-tok-za-Turciya-po-4-centa-vnasyame-ot-Rumyniya-po-18-centa.html#sthash.dZxkBgVR.dpuf

  http://bultimes.com/wp-content/uploads/2017/01/734925_465274316870400_101656148_n.jpg
  http://www.pan.bg/view_article-61-367779-Kak-preborvahme-snega-predi-1989-g.html

  1. По повод публикуваната снимка и текста – така си беше преди 1989г., нямаше затворени пътища, децата ходеха на училище, имаше ред и порядък. А то сега пълен хаос навред, даже и ваканцията беше определяна на парче, ден за ден, без да бъде помислено за родителите, пък и за самите деца… Нима това е държава!

 7. тази мутра изпратила правителствен самолет за дете до Бургас. Нериман Терзиева се скъса да го слави и възхвалява. Алоу, това да не ви е бащиния? Дали няма и други, още по-нуждаещи се? Севи била го проагитирала за пет минути. С чужда пита лесно се прави помен. Пиарът им няма край на длъж и шир, но уви, ситуацията е неспасяема. Баба Веска лови снежинките в София, баба Данче ги замита под килима – столицата бедства, страната бедства, те самолети разпращат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>