Публикувано на 06.10.2019 / 13:12

НАЙ-ДОБРОТО Е ДА ДОЙДЕ ЕДИН ПИНОЧЕТ И ДА ИМ РАЗДАДЕ СПРАВЕДЛИВОСТ БЕЗ МНОГО, МНОГО УГОВОРКИ

НАЙ-ДОБРОТО Е ДА ДОЙДЕ ЕДИН ПИНОЧЕТ И ДА ИМ РАЗДАДЕ СПРАВЕДЛИВОСТ БЕЗ МНОГО, МНОГО УГОВОРКИКомпания от Саудитска Арабия ще строи продължението на „Турски поток“ през България

Изнесените капитали на управляващите се връщат като инвестиции. Борисов е в ОАЕ, където да организира тая работа.
Понякога си мисля, че най- доброто, което може да се случи на България, е да дойде един Пиночет и да им раздаде справедливост без много, много уговорки.

Георги Дренчев

Колаж: Георги Динев

Коментари 21 за
“НАЙ-ДОБРОТО Е ДА ДОЙДЕ ЕДИН ПИНОЧЕТ И ДА ИМ РАЗДАДЕ СПРАВЕДЛИВОСТ БЕЗ МНОГО, МНОГО УГОВОРКИ”

 1. Много пъти съм го казвал, и пак ще го кажа,да революция в БГ, е повече от нужна,но коѝ ще я направи е въпроса. Мъже в БГ,няма,и няма, и да има,надеждата ми е само ,и изключително в жените.

 2. Инвеститорите бягат от България, а не идват.
  Изведнъж, след като загубихме „състезанието” за завода на Фолксваген, управляващите решиха, че второто място е голям успех и едва ли не трябва да се радваме. За какво? Че немците избраха Турция пред България? Оправданията на Буда и обслужващият го персонал и дръжки на микрофони, че турците играли некоректно и предлагали помощи и бонуси, които ние не можем, като членове на ЕС са жалки и нелепи. Има една приказка – „на крива ракета и космоса и пречи”.
  При подобна сделка има множество фактори, които влияят на решението къде да се изгради завода. Това е огромна и дългосрочна инвестиция. Икономическите условия, инфраструктурата, кадровото обезпечаване и държавната помощ са изключително важни. Най-важна е обаче сигурността на инвестицията.
  България, като член на ЕС би трябвало да може да гарантира това, но не може! Какво предлага България – най-бедната и корумпирана страна в ЕС?
  И у нас арестуват журналисти, и у нас има репресии над недоволните и непримиримите. Показни арести и институции-бухалки. Територия, в която властва мафията и беззаконие. Предлагаме площадката на Кремиковци, която сама по себе си е символ на грабеж и корупция и на всеки инвеститор са достатъчни само няколко минути, за да разбере къде отива. Няма нормален инвеститор, който да рискува парите си в страна, в която бъдещият главен прокурор не уважава разделението на властите, премиер е бивша треторазядна мутра, министър на отбраната е ченге от ДС, министър на вътрешните работи е бивш шофьор на мутра, а министърът на правосъдието джурка обърнати файлове.
  Немците предпочетоха диктатора Ердоган пред диктатора Борисов. Управляват ни най-долнопробни крадци и престъпници. СРАМ за нас, че позволихме това да се случи. Единственият начин да станем нормална страна е, като изринем това блато и си подредим държавата без мутри, ченгета, мафиоти и „демократи“!

 3. Исая , с косата няма да стане ,трябва удълбочител 1-2 метра надолу.

  1. Кольо, като дойде до това, първи ще хвана лопатата, нищо че отдавна вече съм в „третата възраст“! Ама за тая работа ще се прежаля одма…

 4. Най-добре е да дойде Онази с Косата и да подкара плевелите от корен…

 5. За Пиночет и аз говорех, ама много от тука пишещите се правеха, че не разбират. Е дано сега разберат, че друг вариант за тази държава не съществува.

 6. Ние от Четвърти километър искахме да изнасяме свинско за израел ама няма свинско ,затуй сме решили да изнасяме пясък за Дубай и чакъл за Канарските острови.

  1. Кольо Вейронов, с тебе помним и друг износ:
   „Попитали Радио Ереван: „Вярно ли е, че България е изнесла за Япония 500 компютъра?“. Радиото отговорило: „Има нещо вярно, само че не са били 500, а 500 хиляди, и не са били компютри, а компоти, и не са били за Япония, а за Германия, и не са били изнесени, а са били върнати.“

  1. Браво, Илияна, така те обичам – на върха на най-новото!
   И защо имам някакво предчувствие, че се познаваме?!…

  1. Ъхъ, щото вероятно не сте слушали набеденият за икономически корифей Владко Каролев, в неделя сабахлем. Скиорчето-далавераджия, не случайно сме на това дередже, нали е съветник на тиквениците. Канал 1 – Г. Любенов! И не е само Банско, „икономистът“ вършее в широк периметър!

 7. Не се заблуждавайте! Българите са доказали че избират от лошото по —лошо, така че ….
  Пак ще чакаме руснаците….
  А може би и не са останали свестни хора в държавата , свестните се изнесоха по цял свят, тук останахме само пенсионери и цигани , и едни боклуци които да управляват матряла.

  1. Крият голяма част от откраднатите пари от България и българския народ в ОАЕ и затова постоянно ходят там – за да ги наглеждат. Маскират визитите си като „официални посещения“ за търсене на инвестиции.
   Хем знаят, че руснаците и американците ще им ги вземат парите, пожелаят ли, както беше глобена една „тиква“ през 2016 г. с 400 милиона долара, преди президентските избори!
   Прости мутри, в цял свят се знае, че ако поискаш да инвестираш в България 400 милиона долара, например, ще ти поискат 200 милиона, само за да ти разрешат да инвестираш.
   Мутри! Нали така се строят и небостъргачите в София!!!
   А Дебелия си е купил ново имение в Дубай. В частния комплекс за милиардери Village Palm. Там щял да се барикадира и да се крие от руснаците. Сигурно и бомбоубежище си е направил… Излишни разходи! Нали американците като решат ще влязат вътре и ще го искарат с белезници! Стоян Тончев

   1. Те и Кадафито и Садам Хюсеин си криеха парите в банки но им намериха цаката и те малко умряха и парите им изчезнаха макар че бяха в Швейцарски банки.Това е Американския начин на бизнес и сега ще почакат боико тъпото поджарникарче да събере някой и друг милиард и ще бъде бушон номер 1 на бг.

 8. *** мълчанието на агнетата ***
  Агнетата мълчат и ги колят под път и над път от вълците на ГРУПИРОВКАТА МУ..Докато това продължава нищо добро не ни чака просто ще бъдем унищожени поотделно..

 9. Докато чакаме трети лица да свършат работата, така ще си доизтлеем като народ и държава.

 10. ЗАКОН НА ИСТОРИЯТА: ЖИВОТЪТ НА ХОРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ С ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ, А САМО ЧРЕЗ ВОЙНА, РЕВОЛЮЦИЯ И ВОЕНЕН ПРЕВРАТ.

  1. Революциите и воините се правят от евреите-чифути и им казват „еврейска жътва“,без тяхната ръководна роля няма ни Френска революция, ни Октомврийска ни първа ни втора световни войни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *