Публикувано на 31.03.2009 / 9:55

Найден Милков свърши парите, далаверите секнаха

 

 

Милков стопанисваше единственото тогава тържище за плодове и зеленчуци, под негов контрол и осчетоводяване бяха и около 5-6 паркинга от общинската фирма "Спортни имоти". Парите бяха под формата на черна каса и тлъстата печалба бе за негова сметка. Изявяващият се и като фолк певец имаше и няколко заведения в морската градина и центъра на Бургас. "Всяко нещо си има край. Всеки знае какви далавери правеха със стария кмет. Имаше изградена верига и всеки получаваше своето" казват запознати и припомнят тлъстите суми изсипал Найден в предизборната кампания за местни избори. Милков е президент на тенисклуб "Черноморец", но не дава и стотинка на отбора, и той е оставен на просешка тояжка. Реално приближеният на стария кмет Йоан Костадинов бизнесмен разчита на участия във фолкзаведния, нещо, което той упражняваше като хоби преди, но сега го прави за изхранване.

Росен Петров

Коментари 0 за
“Найден Милков свърши парите, далаверите секнаха”

 1. Мамина гугутка.
  Ами уредихме го, малкия Найденчо.
  С добър, е не е кое знае какво, но ДОБъР ПОСТ.
  Такива хора не се забравят.
  Кметовете се менят, ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА КМЕТСКИ ЖЕЛАНИЯ – НЕ!
  Затова Найденчо да изчака, да се огледа, ама той ОКОМУШ момче, ще се ОРИЕНТИРА.
  Няма да му е за сефте.
  Бива го Найденчо!

 2. Защо никой не коментира директорския пост на Найден Милков в български пощи. Та той е директор на „Булпост“ в гр. Бургас дори без да знае къде му е кабинетът, а за това си получава заплата от 800.00 и повече лв.

 3. милко ние от село гулица сме ти големи почитатели:))гладен няма да те оставим.ела да пееш в нашият хоремаг,ако си по прашки ще изкараш добри пари

 4. Otkradnaha kolata na moi priatel v Burgas predi 2 godini…Toi se svurza s chovek koito go nasochi kum gorniat gospodin..Milkov izleze ot sgradata na obshtinata….zvunna edin telefon i posle kolata se nameri sled kato se paltiha 1500 leva…Tova e geroiat..

 5. Този тлъст нещастник да го вкарват директно в затвора да го научат загорелите и безкомпромисни манафи какво е черен кожен кавал и как се използва а и много вазелин ще му е необходим на Найден Дачев въпреки тлъстото му дупе!

 6. Найден разчита само на манговците за гласове!Иначе да с Йоан бяха много гъсти и ощетиха града мафиотчетата.Защо не пишете за авто къщите?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *